Το νέο SuperFerry: Η μεταμόρφωση ενός πλοίου

 Το νέο SuperFerry στις δοκιμαστικές πλεύσεις του

Από τον φίλο και αναγνώστη Μιχάλη Αντωνόγλου και το REFORTSO.gr λάβαμε το παρακάτω βίντεο το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά περιγράφει την ιστορία ενός ολόκληρου χρόνου πoυ χρειάστηκε για να μεταμορφωθεί το γιαπωνέζικο Cogane στο ελληνικό SuperFerry. Με το νέο πλοίο των αδελφών Στεφάνου, στο οποίο θα τελεσεί αγιασμός την Τετάρτη 29/6 στις 20:00, εμπλουτίζεται  η γραμμή μας και η ακτοπλοΐα μας.

Καρέ-καρέ οι φίλοι μας συγκρίνουν το χτες με το σήμερα. Καρέ-καρέ δείχνουν πως άλλαξε από τα ελληνικά χέρια αρχικά στο Νέο Μώλο Δραετσώνας, μετά στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, στη συνέχεια στα ναυπηγεία Βασιλειάδη. Μια ιστορία σε φωτογραφίες και συνεχή καρέ που ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες. Και οι φίλοι μας ήταν εκεί από τις πρώτες μέρες μέχρι σήμερα. Κάποιες φορές βρεθήκαμε μαζί τους να παρακολουθούμε  την μεταμόρφωση. Τους ευχαριστούμε για το βίντεο που μας έστειλαν. Χαρείτε το κι εσείς...

"Εν Άνδρω"

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ SUPERFERRY

Σημείωση: Υπεύθυνος γι' αυτή την μοναδική μεταμόρφωση είναι ο Γιώργος Στεφάνου. Με τον Γιώργο Στεφάνου βρεθήκαμε κοντά και έχουμε μιλήσει πολλές φορές στη διάρκεια αυτού του χρόνου. Στο νέο μώλο Δραπετσώνας, στη ζώνη του Περάματος, στα ναυπηγεία Βασιλειάδη. Τον ακούσαμε ώρες να εξηγεί με χαρά μικρού παιδιού τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες, τις μετατροπές, τις καινοτομίες και την αισθητική του νέου πλοίου. Την τελευταία φορά στου Βασιλειάδη μας κράτησε ώρες. Ήθελε να τα δείξει όλα να τα πει όλα. Και κατέληξε: "ήταν ένα όνειρο να φτιάξω κάποτε ένα πολύ ωραίο και ξεχωριστό καράβι. Νομίζω πως τα κατάφερα."

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Με διαφορά το καλύτερο ποστάλι στην ακοτπλοία μας.
Συγχαρητήρια και καλά ταξίδια !