Fast Ferries: 25% μείωση στους ένστολους

 Φωτογραφία: Εν Άνδρω

(Από την εταιρεία Fast Ferries που έχει τα πλοία "Θεολόγος" και "Andros" ανακοινώθηκε μείωση του εισιτηρίου σταυς ένστολους - Εν Άνδρω)

Η Fast Ferries προσφέρει έκπτωση 25% στα ατομικά εισιτήρια του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού και των οπλιτών θητείας του ΥΠΕΘΑ, όπως και των αστυνομικών και των πυροσβεστών, τα οποία αφορούν τις ιδιωτικές μετακινήσεις τους. Η έκπτωση παρέχεται στις θέσεις οικονομική και αριθμημένη, ενώ τόσο για την έκδοση των εισιτηρίων όσο και για την επιβίβαση στα πλοία, θα πρέπει να επιδεικνύεται η υπηρεσιακή ταυτότητα του επιβάτη. Η έκπτωση ισχύει σε όλα τα δρομολόγια και για όλους τους προορισμούς της Fast Ferries, αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί και με άλλη εμπορική έκπτωση της εταιρείας.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα , Θεέ μου....!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι μας λέτε καλέ!!!!!!!!!!!!!! Εμείς οι άστολοι μ....ες που ταξιδεύουμε ολοχρονίς δεν δικαιούμαστε την έκπτωση ή ισχύει και για όσους φέρουν (διαγράφεται μια λέξη ως περιήβριση της χώρας...) ΣΤΟΛΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro