Η Golden Star Ferries μειώνει 40% τα εισιτήρια επιστροφής!

 

Το Superferry (φωτ. Εν Άνδρω).

Με 40% μείωση των εισιτηρίων επιστροφής απαντά η Golden Star Ferries στην κίνηση της Faste Ferries για 30% μείωση στα εισιτήρια της επιστροφής επιβατών και ΙΧ της γραμμής μας. Μια κίνηση που έγινε πριν 15 μέρες (4/9). Η έκπτωση της Golden Star Ferries έρχεται και προστίθεται, για την ώρα, απ' ότι φαίνεται στην προηγούμενη έκπτωση που υπηρχε το καλοκαίρι.

Είναι προφανές πως η παράταση της καλοκαιρίας σε συνδυασμό με τον αυξημένο ανταγωνισμό που υπήρξε αυτή τη σεζόν οδηγεί σε μια ένταση των προσφορών των δύο εταιρειών προς το επιβατικό κοινό με στόχο να κερδίσουν μεφαλύτερο μερίδιο από τους φθινοπωρινούς ταξιδιώτες.

Η κίνηση αυτή αφορά τόσο τους επισκέπτες της εποχής, που όπως φαίνεται από τις πληρότητες των πλοίων είναι αρκετοί. Αλλά και αρκετούς ντόπιους που έχουν την ευκαιρία αυή την περίοδο να ταξιδεύουν μπορούν μετ' επιστροφής με μειωμένο κόστος στο εισιτήριο της επιστροφής αυτών και του ΙΧ τους.

Την είδηση πληροφορηθήκαμε από ανακοίνωση της Golden Star Ferries στο προφίλ εκ των ιδιοκτήτών της Γιώργου Στεφάνου και μας την επιβεβαίωσε προσωπικά ο ίδιος με μήνυμα του. 

"Εν Άνδρω"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet