Εκτός τόπου και χρόνου ο υπουργός Ναυτιλίας!!!

Αν θέλατε να ταξιδέψετε την 1η Νοεμβρίου 2016 στις Κυκλάδες από Ραφήνα δεν μπορούσατε μέχρι τις 14:00 της 31/10/16 είτε!!! Κι αυτό γιατί ο υπουργός Ναυτιλίας ΔΕΝ ΕΙΧΕ υπογράψει μέχρι το μεσημέρι στις 31/10 την απόφαση για τα χειμερινά δρομοόγια!!! Κανείς από τους 4 βουλευτές Κυκλάδων δεν διαμαρτύρεται γι αυτή την απερίγραπτη κατάσταση που επικρατεί στο υπουργείο Ναυτιλίας...

ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 31/10, ΩΡΑ 14:30: Ο υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας υπέγραψε αργά το μεσημέρι σήμερα και έτσι άνοιξαν τα αυριανά δρομολόγια από Ραφήνα. Δυστυχώς ο Θ. Δρίτσας μην κατανοώντας τίποτα από ακτοπλοΐα έφερε τα πράγματα στα άκρα στα δρομολόγια των γραμμών της Ραφήνας. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι όλοι οι ναυτλιακοί πράκτορες και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται από την Ραφήνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ εισιτήρια για αύριο!!!

Κι αυτό γιατί ο Θ. Δρίτσας δεν είχε υπογράψει την απόφαση που είχε πάρει επίσης πολύ καθυστερημένα και εντελώς αλλοπρόσαλα το ΣΑΣ του υπουργείου Ναυτιλίας!!! Κάτι τέτοιο είναι πρωτοφανές στην ακτοπλοΐα. Προφανώς με την σημερινή ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας όλα πλέον είναι πρωτοφανή. Ευτυχώς από τις 14:00 και μετά άνοιξαν τα χειμερινά δρομολόγια και μπορείτα να ταξιδέψετε όσοι θέλετε αύριο από Ραφήνα...

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ, 31/10. ΩΡΑ 21:00 Σήμερα Δευτέρα 31/10 κάνει το τελευταίο δρομολόγιο του στη γραμμή μας το πλοίο Θεολόγος προς Ραφήνα και σταματά για την ετήσια συντήρηση του. Για την ετήσια συντήρηση του πάει από σήμερα και το Αικατερίνη. Και από σήμερα το πλοίο Andros σταμάτησε τα πρωινά δ5ρομολόγια του και ξεκινά στη θέση του Θεολόγος το καθημερινό δρομολόγιο των 17:30. Στη γραμμή μας μέχρι τέλος του έτους θα έχουμε δύο πλοία με δύο ημερήσια δρομολόγια: το πρωί το Superferry στις 07:50 και το απόγευμα το Andros στις 17:30.

Αυτά είναι τα συνηθισμένα γεγονότα κάθε χρόνο. Όμως εφέτος φαίνεται πως είναι μια ξεχωριστή χρονιά. Ο σημερινός υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας σπάζοντας κάθε προηγούμενος ρεκόρ όλων των εποχών ανικανότητας και αβελτηρίας δεν έχει υπογράψει μέχρι σήμερα το πρωί 31/10/16 τα νέα χειμερινά δρομολόγια που ήδη ξεκινούν από αύριο. Με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα το πρωί να μην μπορούν οι ναυτιλιακοί πράκτορες να εκδώσουν εισιτήρια από 1ης Νοεμβρίου που αρχίζει το νέο δρομολογιακό έτος!!!

Και βεβαίως έχει ήδη αρχίσει η ακινησία του Αικατερίνη από το πρωί. Και του Θεολόγος ξεκινά από το μεσημέρι! Για την ώρα το Αικατερίνη είναι δεμένο στη Ραφήνα και περιμένει να φύγει για συντήρηση. Κι αυτά όλα μέχρι ο απίστευτος υπουργός της σημερινής κυβέρνησης υπογράψει τη δική απόφαση για τα χειμερινά δρομολόγια!!!

Το Εν Άνδρω είχε επισημάνει πρώτο πως τα δρομοόγια του ΣΑΣ είχαν καθυστερήσει απαράδεκτα με τον σημερινό υπουργό Ναυτιλίας. Αλλά και όταν δημοσιοποιήθηκαν, πριν λίγες μέρες, πάλι πρώτοι επισημάναμε πως ήταν ένα αλαλούμ!!! Σήμερα, λοιπόν έχουμε ένα χάος στις θαλάσσιες μεταφορές από την ΡΑΦΗΝΑ!!! Το δεύτερο μεγαλύτερο ακτοπλοϊκό λιμάνι της Αττικής!!!

Και οι βουλευτές Κυκλάδων;

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως οι τρεις βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι λάλίστατοι κατά τα άλλα, έχουν μείνει άλαλοι μπροστά σε αυτή την απερίγραπτοι κατάσταση, ενώ ο ένας της ΝΔ δεν ακούγεται καθόλου. Όλοι τους δεν έχουν κάνει εδώ και ενάμιση μήνα:

(α) ΟΥΤΕ ΜΙΑ παρέμβαση στον σημερινό υπουργό για την μεγάλη καθυστέρηση έγκριση των δρομολογίων της νέας χρονιάς - κατάφεραν και εγκρίθηκαν στο τέλος Οκτωβρίου!!!

(β) ΟΥΤΕ ΜΙΑ παρέμβαση στον σημερινό υπουργό για τον τρόπο, που ενέκρινε όλα τα δρομολόγια - χωρίς κάποια αξιολόγηση αξιολόγηση!!!

(γ) ΟΥΤΕ ΜΙΑ παρέμβαση στον σημερινό υπουργό για το γεγονός πως είναι 31/10/16 και δεν έχει υπογράψει ακόμα τα αυριανά δρομολόγια της 1ης 11/16, που αρχίζει το δρομολογιακό έτος!!! Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κόψουν εισιτήρια τα πρακτορεία και οι θαλάσσιες μεταφορέ είναι σε χάος!!!

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να ρωτήσω κάτι;;γιατί ο Υπουργός δεν υπέγραφε;;οι αρμόδιοι υπάλληλοι του υπουργείου τον είχαν πλήρως ενημερώσει είχαν ορίσει τα δρομολόγια και ο υπουργός αρνιόνταν να τα υπογράψει;;και με ποιο σκεπτικό;;για να μάθουμε.......ποιος θα μας απαντήσει;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Γράφεις: «Ο σημερινός υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ όλων των εποχών ανικανότητας και αβελτηρίας δεν έχει υπογράψει μέχρι σήμερα το πρωί…»
Κάνεις λάθος. Τα ρεκόρ τα κρατάει ο Δήμαρχός μας με την παρέα του και όσο παραμένει στη θέση του θα συνεχίσει να σπάσει και άλλα ρεκόρ!
ΥΓ: Φωτογραφήθηκε ο δήμαρχος με τον Λεωνίδα Τσορτανίδη? Ανέβασε καμιά φωτογραφία στο FB ή άρχισε να τα χάνει και εδώ? Ενημερώστε με γιατί ανησυχώ!