Κάτι ψήνεται με… ταχύπλοο στην Άνδρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από μεγάλο ναυτιλιακό site(Axrxipelagos.com) το ταχύπλοο   SPEEDRUNNER IV, ταξίδεψε σήμερα για τις δυτικές Κυκλάδες έχοντας ανάμεσα στους επιβάτες και τους αδελφούς Δημήτρη και Γιώργο Στεφάνου της GOLDEN STAR FERRIES

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν απλοί ταξιδιώτες που πήγαιναν για διακοπές ή για δουλειά σε κάποιο νησί. Αλλά πως τσέκαραν το πλοίο ώστε να αποφασίσουν για την επόμενη επιχειρηματική τους κίνηση. Ποια θα είναι αυτή; Το αν θα «ρίξουν» στην γραμμή Άνδρου-Τήνου-Μύκονου ταχύπλοο που να μεταφέρει επιβάτες και αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δρομολόγηση ταχυπλόου στη γραμμή είναι παλιά επιθυμία τους. Όπως αναφέρει το arxipelagos.com «πριν από 3 χρόνια περίπου είχαν ενδιαφερθεί ξανά για το SPEEDRUNNER III, έχοντας φέρει στον Πειραιά έναν από τους Α’ Μηχανικούς του, ο οποίος ήρθε ειδικό ταξίδι τότε από την Κρήτη για να τους το παρουσιάσει. Κίνηση που δεν καρποφόρησε πριν 3 χρόνια, όμως ποτέ δεν είναι αργά!»

To "Εν Άνδρω" επικοινώνησε με τους αδελφούς Στεφάνου σχετικά με το θέμα, μετά την αποστολή της είδησης από τον συντάκτη μας. Οι αδελφοί Στεφάνου ούτε επιβεβαίωσαν ούτε αρνήθηκαν το γεγονός. Μας ζήτησαν απλώς να επικοινωνήσουμε πάλι την επόμενη εβδομάδα. Μετά από αυτό το τι μέλει γενέσθαι θα το ξέρουμε τσε λίγες μέρες.

Κ.Χ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

δεν Θέλουμε φορτηγά ρε θέατρο θέλουμε ιχ και κόσμο

This comment was minimized by the moderator on the site

Σε όποιον δεν αρέσει έχει και άλλα πλοία η γραμμή. Προσωπικά προτιμώ το θέατρο παρά τα...καρναβάλια. και ξύδι..μπόλικο ξύδι!

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως τσεκαρισαν και το Super Ferry για αυτό με τα φορτηγά γίνετε θέατρο.