Και νέα 48ώρη απεργία. Μέχρι Τρίτη πρωί 6/12 δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω

Νέα 48ώρη απεργία στην ακτοπλοΐα αποφάσισε η ΠΝΟ. Ως εκ τούτου συνεχίζεται η απεργία που ολκληρώνεται αύριο το πρωί και αμέσως ξεκινά νέα από τις 06:00 την Κυριακή 4/12 μέχρι τις 06:00 την Τρίτη 6/12. Το "Εν Άνδρω" εκτιμωντας ήδη από χθες το βαρί κλίμα είχε προειδοποίησει εγκαίρως τους αναγνωστες του για την σημερινή εξέλιξη όπως φαίνεται και στην χθεσινή ανάρτηση μας.

Με την συνέχιση της απεργίας τα νησιά θα φτάσουν αποκλεισμένα επί 4 συνεχόμενες μέρες. Τα πράγματα αρχίζουν πλέον να γίνονται δύσκολα για την Άνδρο, αλλά και τα άλλα νησιά. Ήδη η κατάσταση σε μεγάλα νησιά όπως η Κρήτη, που μεταφέρει μεγάλες ποσότητες προϊόντων στην Αθήνα, είναι εκρηκτική.Και η κατάσταση ήδη είναι δύσκολη και για την Άνδρο, καθώς από εβδομάδα πολλοί ανθρωποι - μας έχουν πάρει τηλέφωνα - έχουν ραντεβού με γιατρούς, έχουν δουλειές, περιμένουν εμπορεύματα κλπ. 

Δυστυχώς όπως έχουμε ήδη γράψει η σημερινή κυβέρνηση δέσμια μεταξύ των ανυπόστατων υποσχέσεων της και των σκληρότατων υποχρεώσεων του 3ου μνημονίου που υπέγραψε η ίδια (αν και αντιμνημονιακή!!!) βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τους ναυτικούς, που βλέπουν τα νέα φορολογικά βάρη να προστίθενται στο ήδη εξενεμισμένο ασφαλιστικό τους και αντιδρούν… Κατά τα άλλα το τι θα γίνει με τα νησιά αν παραταθεί και άλλο η απεργία δεν ξέρουμε. Φυσικά οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος - κάποτε λαλίστατοι - έχουν δυστυχώς σιωπήσει πλήρως... 

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η τοπική του ΣΥΡΙΖΑ τι έχει να δηλώσει επί του θέματος;