Και νέα 48ώρη απεργία της ΠΝΟ. Τα πλοία δεμένα στα λιμάνια μέχρι την Παρασκευή 9/12.

 

Συνεχίζεται για άλλες 48 ώρες η απεργία της ΠΝΟ και από Τρίτη 6/12 θα πάει μέχρι Πέμπτη 8/12. Την Πέμπτη όμως έχει εξαγγελθεί πανελλαδική απεργία έτσι τα πλοία θα λύσουν κάβους, καλώς εχόντων των πραγμάτων την Παρασκευή το πρωί 9/12.

Όπως είχαμε έγκαιρα και έγκυρα πληροφορήσει τους αναγνώστες μας από χτες το κλίμα ήταν πολύ βαρύ στους κύκλους των ναυτικών λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης. Ως εκ τούτου ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα συνεχιζόταν η απεργία για άλλο ένα 48ώρο. Με τον τρόπο αυτό η απεργία της ΠΝΟ θα φτάσει μέχρι την γενική απεργία της 8ης Δεκεμβρίου.

Τα πλοία έτσι θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια για 7 συνεχόμενες μερες. Κάτι που είχε αρκετά χρόνια να γίνει. Πλέον είναι προφανές πως τα προβλήματα στα περισσότερα νησιά είναι μεγάλα. Το ίδιο και στην Άνδρο όπου επίσης έχουν σωρευθεί πάρα πολλά ζητήματα με την πλήρη αποκοπή από την κυρίως Ελλάδα για τόσο μεγάλο διάστημα. Ήδη, παρά το γεγονός πως είναι χειμώνας, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ελλείψεις στο νησί.

"Εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν η προσπάθεια εξόντωσης ολόκληρου του Ελληνικού λαού έχει αποκαλυφθεί, αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων να στηρίζουν τον αγώνα του διπλανού τους γιατί πολύ απλά αυτός ο αγώνας είναι κοινός. (βέβαια αυτά δεν αφορούν εκείνους που αισθάνονται καλά, δεν έχουν υποστεί περικοπές, πληρώνονται καλά από την δουλειά τους και ατενίζουν με σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον).Αν κάτι πρέπει να καταδείξουμε σε τέτοιες καταστάσεις είναι η έλλειψη δρομολογίων ασφαλείας και η απρονοησία πολλών εμπόρων να μην έχουν ένα υποτυπώδες stock που θα μπορούσε να καλύψει την πελατεία τους σε συνθήκες απεργίας, κακοκαιρίας κλπ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...