Λευκή «σιωπηλή» νύχτα στις 10/12 στη Χώρα Μεγάλη προετοιμασία στο Κόρθι

 

Χτες το απόβραδο ευγενική καταστηματάρχης της Χώρας έστειλε την αφίσα του Εμπορικού Συλλόγου Άνδρου όπου αναγγέλλεται η «Λευκή Νύχτα» για τις 10 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο. Καμία άλλη ειδοποίηση ή κάποιο πρόγραμμα για την συγκεκριμένη βραδιά. Στην αφίσα αναγράφεται πως τα καταστήματα (όλα ή κάποια δεν διευκρινίζεται) θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 22:00 και  ότι θα έχουν εκπτώσεις (πάλι όλα ή κάποια δεν διευκρινίζεται) μέχρι 50%. Υπάρχει και δρομολόγια από Γαύριο (και Μπατσί) μετ' επιστροφής όπως αναγράφεται! Αυτά τα λίγα και «σιωπηλά» μόλις δύο ή τρεις μέρες πριν το γεγονός από τον Εμπορικό Σύλλογο Άνδρου!!!

Μετά ταύτα ρωτήσαμε σήμερα το πρωί καταστηματάρχη της Χώρας, που μας επιβεβαίωσε το γεγονός μη προσθέτοντας όμως κάτι περισσότερο. Προστρέξαμε για περισσότερα και αλλού και είδαμε πως ελάχιστες πληροφορίες υπήρχαν και ακόμα πιο ελάχιστη προετοιμασία έχει γίνει όπως όλα δείχνουν από τον Εμπορικό Σύλλογο Άνδρου. Υπάρχει μόνο η αφίσα, που μας έστειλε η ευγενική καταστηματάρχης. Και επιπλέον κάποιο σημείωμα (που δεν μας εστάλη) και καλεί τους καταστηματάρχες της Χώρας να αναρτήσουν την αφίσα στην βιτρίνα τους. (Ερώτημα: παιδιά μήπως το εμπόριο θέλει πιο πολύ διαφήμιση ή μήπως κάτι δεν κάνατε καλά;)

Κατά τα άλλα τέτοια «διακριτικότητα» στην Χώρα, για την τρίτη λευκή νύχτα, που ξεκίνησε τόσο πανηγυρικά το 2014!!!

Το αντίθετο συμβαίνει στο Κόρθι. Εκεί ο Εμπορικός Σύλλογος, αλλά  και οι άλλοι φορείς έχουν απόψε Πέμπτη 8/12 συγκέντρωση για να αποφασίσουν την μέρα (μιλάνε για Παρασκευή 16/12 ή Σάββατο 17/12) και ετοιμάζουν αφίσα, συμμετοχές και πρόγραμμα. Αύριο θα στείλουν λεπτομερέστερη ενημέρωση ώστε εγκαίρως όσοι από όλη την Άνδρο ή και ανδριώτες από την Αθήνα θέλουν να πάνε στην γιορτινή και εκπτωτική βραδιά…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντή ακούστηκε ότι ξοδεύονται χρήματα από το δήμο για τη διοργάνωση της λευκής νύχτας και στα σχολεία δεν βάζει πετρέλαιο θέρμανσης λόγω έλλειψης αυτού όπως λένε. Κάντε ένα ρεπορτάζ σας παρακαλούμε να μάθουμε την αλήθεια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Με 6 ευρω εισητηριο πηγαινε ελα το λεωφορειο και με την απεργια των πλοιων εν ισχυ δεν θα γινουν πολλα

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ....