Πρώτη αναχώρηση μετά από 9 μέρες απεργία (φωτογραφίες & βίντεο)...

  

Όποιος πρόλαβε κατέβηκε στο λιμάνι. Αλλα ο χρόνος δεν ήταν πολύς. Μόλις δύο ωρες. έχουν ήδη φτάσει οι σχετικά λίγοι επιβάτες. Και απο κοντά νταλικιέρηδες και οι φορτηγατζήδες που είχαν ξεμείνει στην Αθήνα 9 μέρες και μαζί τους και τα νησιά από προϊόντα. Στην Ραφήνα γύρω στις 11:15 ήταν τουλάχιστον 52-54 φορτηγά και νταλίκες!!!! (φωτ. Εν Άνδρω). 

Πρώτο άρχισε να φορτώνει νταλίκες και φορτηγά το SuperFerry. Mόνο που από τα 12 μεγάλα οχήματα που πρόλαβε και πήρε μόνο ένα ήταν για Άνδρο!!! Όλα τα άλα ήταν για Μύκονο και Τήνο!!! Το πλοίο έφυγε γύρω στις 11:35' (φωτ. Εν Άνδρω).

Το μοναδικό ανδριώτικο φορτηγό, του Γαλανού, μπαίνει στο SuperFerry... (φωτ. Εν Άνδρω).

Τα άλλα 42 φορτηγά και νταλίκες φορτώθηκαν στο Andros. Που έφυγε μισή ώρα αργότερα. Αυτή η μισή ώρα ήταν θαυματουργή μέσα στην "τούρλα του Σαββάτου". Εδώ το πλήθος των νταλικών και των φορτηγών κατευθύνεται προς το Andros (φωτ. Εν Άνδρω).

30 νταλίκες για Μύκονο, 10 για Τήνο και μόνο 2 για Άνδρο!!! Την πληροφορία πλησίασε σκεφτικός και μας την έδωσε ο κ. Δάμαλης σχολιάζοντας πως: "η Άνδρος τον χειμώνα εγκαταλείπεται και αυτό φαίνεται και από τις μεταφορές. Σε αντίθεση με τα άλλα γειτονικά νησιά.." Εδώ νταλίκα με τούβλα για Μύκονο. Απ' ότι φαίνεται στη Μύκονο ακόμα χτίζουν γιατί μπήκε και νταλίκα με ασβέστες!!! (φωτ. Εν Άνδρω).

¨Ετρεξαν και οι λίγοι σχετικά επιβάτες με πολλές τσάντες και σάκους. Σχεδόν όλοι είχαν και μεγάλες σακούλες παιχνιδιών. Βλέπετε είναι οι μέρες των παιδιών.. Στο βάθος το Superferry έχει ήδη απομακρυνθεί... (φωτ. Εν Άνδρω). 

Γεμάτη η προβλήτα με φορτηγά. Και στο τέλος δεν έμεινε ούτε ένα έξω. Πως μπήκαν όλα μέσα σε 20-25 λεπτά μόνο οι οδηγοί και το πλήρωμα  το ξέρουν (βίντεο Εν Άνδρω).

Η ζωγραφία στο φορτηγό με τις ζωοτροφές ήταν όλα τα λεφτά. 8 ζωά γύρω από ένα τραπέζι τρώνε ευτυχισμένα τις ζωοτροφές τους. (φωτ. Εν Άνδρω).

Η δεύτερη ανδριώτικη νταλίκα/ψυγείο του Δάμαλη φορτώνεται τελευταία - μιας και θα βγει πρώτη - γεμάτη νωπά, κατεψυγμένα και γάλατα. Για τα σούπερμάρκετ. Η πρώτη ήταν γεμάτη δέματα των μεταφορικών εταιρειών... (φωτ. Εν Άνδρω).

Τα τελευταία φορτηγά κάνουν όπισθεν. Η προβλήτα έχει πια αδειάσει... (φωτ. Εν Άνδρω).

Τα πήραν όλα. Και ήταν αρκετά τα μεγάλα οχήματα. Όμως τα ΙΧ λιγότερα. Και από επιβάτες λίγος κόσμος. Ίσως δεν πρόλαβαν οι περισσότεροι λόγω του ξαφνικού τέλους της απεργίας... (φωτ. Εν Άνδρω).

 Κάτι έμεινε. Ένας ξεχασμένος φραπές πάνω στη δέστρα! Να θυμίζει το πόσο ξαφνικά τέλειωσε η απεργία και πόσο γρήγορα φορτωσαν και έφυγαν τα πλοία... (φωτ. Εν Άνδρω). 

 "Εν Άνδρω"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ξεχασμένος φραπές πάνω στη δέστρα την παιδεια μας.. θυμιζει....