Οι νύχτες στο Μπατσί αλλάζουν χρώμα και γεύση Ποια μαγαζιά έκλεισαν και ποια ανοίγουν

 

Οι νύχτες στο Μπατσί – το πιο τουριστικό μέρος της Άνδρου - αλλάζουν όψη, χρώμα, εικόνα, γεύσεις και… άρωμα φέτος το καλοκαίρι.

Η κρίση και ο ανταγωνισμός υποχρέωσαν τους επαγγελματίες, να κάνουν liftingστα κέντρα διασκέδασης, τα εστιατόρια και τις καφετέριες - στο μέτρο του δυνατού για τον καθένα. Αφ’ ενός για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και αφ’ ετέρου να μην έχουν την ατυχία κάποιων συναδέλφων τους που υποχρεώθηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους ,μην αντέχοντας στις δυσβάστακτες υποχρεώσεις και τον σκληρό και ιδιαίτερα μοναχικό χειμώνα.

Τρία καταστήματα εστίασης - σε πολύ πλεονεκτικές θέσεις - με ιστορία στο χωριό και ιδιαίτερα καλή ποιότητα φαγητού και υπηρεσιών κατέβασαν ρολά και το καλοκαίρι δεν θα λειτουργούν.

Το ένα είχε υπέροχη θέα, δροσερές σαλάτες και φημιζόταν για τα θαλασσινά εδέσματα και τα γλυκά του, το άλλο ήταν παλιό και γνωστό για τους τοπικούς μεζέδες και τις σπιτικές λειχουδιές και το τρίτο παρασκεύαζε νόστιμες πίτσες και αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες. Όλα στο «κέντρο της βόλτας» στην μέση της αγοράς.

Ακριβώς απέναντι έκλεισε και ένα κατάστημα, που πουλούσε βιβλία, τουριστικά είδη και σουβενίρ. Στην θέση του πρώτου με την ωραία θέα ετοιμάζεται να ανοίξει ένα ακόμα μπαρ, που θα είναι το τρίτο στην σειρά, δίπλα στα άλλα δυο που λειτουργούν ήδη.

Στο μεταξύ ένα από τα παλιότερα μπαρ, μετατρέπεται (το μισό) σε χώρο φαγητού με ειδίκευση στο κρέας, ενώ εκεί που ήταν το μαγαζί με τα σουβενίρ, ανοίγει ένα ακόμα κατάστημα με… ζουμερά burger.

Στις δυο άκρες του χωριού τέλος, προς την παραλία και το Ηρώον, άνοιξε (από πέρυσι) ένα ακόμα μεζεδοπωλείο με θαλασσινά, ενώ ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο, έκανε μια εντυπωσιακή ανακαίνιση.

Άλλος φωτισμός λοιπόν, με πιο πολλά φωτορυθμικα, περισσότερη μουσική, γεύση από ουίσκι, βότκα και τεκίλα και αργά το βράδυ τα πιρούνια να παίρνουν… φωτιά, από τους ξενύχτηδες.

Καλή δουλειά σε όλους και καλή καλοκαιρινή σαιζόν…

Εν Ανδρω

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά καλά όταν έχουμε τα ποτά 9-10 ευρώ μην περιμένετε προκοπή
(διαγράφεται ένα μέρος της πρότασης ως υβριστικό) ...
.Και θελεται και κόσμο δεν θα δείτε προκοπή αν συνεχισεται ..
(το υπόλοιπο σχόλιο διαγράφεται ως πολύ υβριστικό)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το σχόλιο σας εμπίπτει σε αρκετά σημεία του ποινικού κώδικα. Αν θέλετε να δημοσιυθεί μόνο ενυπόγραφα

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το Μπατσι θα το δουν οι κακοπροαίρετοι κακιασμενοι αρνητικοί σε ολα αντιδραστικοί με ολα και θα τρίβουν τα μάτια τους . Έλεος πια το Μπατσι το καλοκαίρι ηταν ειναι και θα ειναι το καλύτερο μέρος της ΑΝΔΡΟΥ .

This comment was minimized by the moderator on the site

Οσα μαγαζια και να ανοιξουν και οσες ανακαινησεις και να γινουν, αν δεν καταλαβουν οι επαγγελματιες του νησιου οτι πρεπει να σεβονται το επισκεπτη καταναλωτη και να βελτιωσουν την ποιοτητα του φαγητου,τιποτα δεν θα αλλαξει.
Θα συνεχισουν να κλεινουν και να ανοιγουν αλλα στην θεση τους και παλι απο την αρχη!