Αυτό είναι το νέο Superrunner. Κρίμα που δεν έρχεται στην Άνδρο…

 

«Άλλος για Τήνο τράβηξε, άλλος για Σαντορίνη…»! Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, ξεκινάει με τα καινούργια του σινιάλα, το νέο απόκτημα της GoldenStarFerries των αδελφών Στεφάνου: το «SuperRunner». Θα έχει ως αφετηρία την Ραφήνα με προορισμούς, την Τήνο, την Μύκονο, την Πάρο, την Νάξο, την Ίο και την Σαντορίνη.

Ήδη βρίσκεται σε δεξαμενή του Περάματος για τους τελευταίους ελέγχους και μόλις ολοκληρωθούν και τα πιο απαιτητικά test, θα ξανοιχθεί στο Αιγαίο, μπαίνοντας δυναμικά στον σκληρό καλοκαιρινό ανταγωνισμό των Κυκλάδων.

Το πολυτελές ταχύπλοο έχει ολοκληρώσει την εμφάνιση του, που είναι μοντέρνα, χαρούμενη με δυνατούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Η εμφάνιση του είναι εντυπωσιακή όσο και οι ανέσεις του:

Διαθέτει μέγιστη υπηρεσιακή ταχύτητα 38 κόμβους. Ικανότητα μεταφοράς επιβατών: 809 (όλοι σε αεροπορικού τύπου καθίσματα). Ικανότητα μεταφοράς οχημάτων: 180. Stabilizers. Πλήρη κλιματισμό. Καμπίνα ΑΜΕΑ. Κατάστημα. Καφετέρια GOLDEN CAFÉ. Χώρους μη καπνιστών. Ανελκυστήρα. Internet Wifi σε όλους τους χώρους του πλοίου. Δορυφορική Τηλεόραση.

Καλά ταξίδια και ήρεμες θάλασσες…

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οσον αφορά το σχόλιο για τη "σκοπιμότητα" των αφων Στεφάνου για τη μη δρομολόγηση του highspeed και στην Ανδρο. Πόσοι θα επέλεγαν να πληρώσουν το επιπλεον εισιτηριο για να πάνε με αυτο? Ισως ο φίλος ειναι νέος ή δεν θυμάται όταν ειχε δρομολογηθεί για λιγο κάποιο από τα "Αιολος" που σημειωτέον εκανε και απο Πειραια δρομολογιο, τι πληροτητες ειχε? Τρεις κι ο κουκος ημασταν μεσα!!! Αν οι Στεφάνου ηταν φραγκοφονιάδες υποθετω θαχαν αφήσει και το SFII σαν το Πηνελοπη Α, χωρίς καν να αλλάξουν τις πινακιδες που ειχε απ' την αρχικη του αγορά!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Με τα σημερινά δεδομένα κανείς δεν θα βάλει ταχύπλοο στην Άνδρο. Γιατί είτε θα πλήξει τα συμβατικά και οι Στεφάνου έχουν δύ στην γραμμή είτε δεν θα συμφέρει το εισιτήριο σε σχέση με την ώρα (μειώνεται η διαδρομή σε μια ώρα αλλά αυξάνει το εισιτήριο πολύ περισσότερο). Συνεπώς για μερικά ακόμα χρόνια θα βλέπουμε τα ταχύπλοα να περνάνε ανοιχτά την Άνδρο…

This comment was minimized by the moderator on the site

Για να καταλάβεις πόσο πολύ μας εκτιμάνε οι αδερφοί Στεφάνου!!! Προφανώς δεν ήθελαν την ανάπτυξη της Άνδρου ή μήπως φοβήθηκαν ότι θα γέμιζε το καράβι με κόσμο και θα έχαναν τα ακριβώτερα εισιτήρια για τα επόμενα νησιά;;; Όλα στο βωμό του χρήματος γίνονται Διαμαντή, κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε και να μην τους λιβανίζουμε.