Ας παραδειγματιστούν οι αρμόδιοι της Άνδρου από την Σύρο...

 

Το δημαρχείο της Ερμούπολης. Κάποιοι σχεδίασαν στη Σύρο καλύτερα το Πάσχα του 2017 (φωτ. Εν Άνδρω).

(Η παρακάτω ανταπόκριση είναι από το site Cyclades 24. Μας την έστειλε αναγνώστης μας για να συγκρίνουμε την Σύρο με την Άνδρο και τι μπορεί να κάνει μια σωστή οργάνωση με σωστή τουριστική στόχευση (Δήμου και ιδιωτών) έστω και αν η γενικότερη οικονομική συγκυρία είναι εξίσου κακή και για την Σύρο. Και προσθέστε πως η απόσταση της Σύρου από την Αττική είναι αρκετά μεγαλύτερη και τα εισιτήρια ακριβότερα!!! - Εν Άνδρω). 

Ιδού τι έγραψε το "Cyclades 24": 

Μία από τις καλύτερες πασχαλινές περιόδους εδώ και αρκετά χρόνια διένυσε η Σύρος, σε ό,τι αφορά τις αφίξεις επισκεπτών. Οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες και η καλή τουριστική καμπάνια που απ΄ότι φάνηκε απέδωσε καρπούς, έφεραν στο νησί μας πλήθος επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων.

Μια σειρά από θετικές συγκυρίες λειτούργησαν προωθητικά για την Σύρο: Διαφημίσεις, βίντεο, και φωτογραφίες μέσω του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετέφεραν εντυπωσιακές εικόνες της Σύρου παντού. Αλλά και τα οικονομικά πακέτα που προσέφεραν πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και δωματίων, προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό τουριστών και σε πολλά καταλύματα στην Πόλη αλλά και στα παραθαλάσσια καταλύματα καταγράφηκε αυξημένη πληρότητα, γεγονός που επιβεβαίωσε τις αισιόδοξες εκτιμήσεις που προηγήθηκαν.

Έτσι, σε συνδυασμό με τις προβλέψεις της ΕΜΥ για καλοκαιρία και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, φέτος είδαμε στο νησί εικόνες που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια: Το νησί βούλιαξε από κόσμο.

Η Σύρος, βάσει στοιχείων, επιβεβαίωσε ότι δικαίως βρέθηκε στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για το Πάσχα, ενώ αναμένονται αισιόδοξα και τα αποτελέσματα από πλευράς τουριστικής κίνησης και για το μήνα Μάιο.

ΕΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ/ΟΧΗΜΑΤΑ
2013 6.287 / 640
2014 6.440 / 620
2015 5.218 / 543
2016 8.007 / 974
2017 9.036 / 1.027

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet