Τα ναυτικά επαγγέλματα στην επικαιρότητα...

Με πολυπληθή παρουσία φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιά ανδριώτες εφοπλιστές κλήθηκαν στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και μίλησαν για τα επαγγέλματα της ναυτιλίας στην εποχή της κρίσης. Την συζήτηση συνδιοργάνωσε η Ένωση Ανδρίων και η Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδος.

Στους νέους που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συζήτηση μίλησαν οι ανδριώτες εφοπλιστές Λασκαρίνα Καρασταμάτη (ELETSONCorporation), Δημήτρης Στεφάνου (BRIGHTNavigation), Γιώργης Σύμπουρας (KARLOGShipping) και Βασίλης Μουγής (DORICShipbrokers)..

Διακρίνονται από αριστερά οι ανδριώτες ναυτιλιακοί παράγοντες Γ. Σύμπουρας, Δ. Στεφάνου και Λ. Καρασταμάτη.

Κεντρικό θέμα αναφοράς τα μυστικά, οι μύθοι και οι αλήθειες της Ελληνικής Ναυτιλίας. Γύρω από αυτά αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και ανοιχτός διάλογος μεταξύ των φοιτητών και μελλοντικών στελεχών ναυτιλιακών επιχειρήσεων και των ιδιοκτητών ναυτιλιακών εταιρειών.

Τα ερωτήματα πάρα πολλά. Κάτι που δείχνει και τις αναζητήσεις των σημερινών νέων. Στο ακροατήριο πέρα από τους φοιτητές, παρακάθισαν και συμμετείχαν στον διάλογο αρκετοί καθηγητές , πολλοί ανδριώτες από τον χώρο της ναυτιλίας και μέλη της Ένωσης Ανδρίων.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet