Η Coca Cola διαφημίζει τα ελληνικά νησιά στο Παρίσι!!!

 

Από ότι φαίνεται η original Coca Cola πάει μαζί με την Ζάκυνθο!!!

Οι Γάλλοι απολαμβάνουν το δροσιστικό αναψυκτικό τους στο Παρίσι αντικρίζοντας το όνομα της Μυκόνου, της Ζάκυνθου, της Κρήτης στο μπουκάλι τους!!! Από ότι φαίνεται η Ζάκυνθος πίνεται σε original και η Μύκονος σε Zero!! H Κρήτη και αυτή original!! Δεν βρήκαμε την Άνδρο. Αλλά που ξέρεις, κάποιος μπορεί να την βρει...

Πόσοι Γάλλοι επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα προκειμένου να απολαύσουν τον υπέροχο ήλιο και τις παραλίες των νησιών; Φέτος έχουν έναν λόγο παραπάνω, καθώς η Coca Cola αποφάσισε να συνεισφέρει στην προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών στην Ελλάδα, διαφημίζοντας τα ελληνικά νησιά και άλλους προορισμούς στην ετικέτα της.

Και η Μύκονος όπως βλέπουμε πάει με Coca Cola Zero!!!

Πιο συγκεκριμένα, οι Γάλλοι απολαμβάνουν το δροσιστικό αναψυκτικό τους στο Παρίσι αντικρίζοντας το όνομα της Μυκόνου, του νησιού-συμβόλου και «ναυαρχίδα» της ελληνικής τουριστικής περιόδου. Η Zero... Mykonos σερβίρεται πιο δροσιστική από ποτέ στα καφέ της γαλλικής πρωτεύουσας.

Να και άλλα μέρη που η Coca Cola προτείνει για καλοκαίρι. Ζανζιβάρη, Χαβάϊ, Κρήτη, Βαρκελώνη, Σιένα, Βενετία, Μαϊάμι... Όρεξη νάχεις. Από ότι φαίνεται η εταιρεία "διαφοροποιεί" το προϊόν της μέσα από την διαφοροποίηση των προορισμών στο κουτάκι. Έξυπνο. Και συνάμα προτείνει διεθνείς προορισμούς. Και μέσα σε όλους όπως βλέπουμε τα γνωστότερα ελληνικά νησιά: Ζάκυνθος, Μύκονος, Κρήτη...

Στα καφέ της γαλλικής πρωτεύουσας σερβίρεται η Coca Cola Zero με το γνωστό λογότυπό της, το οποίο ωστόσο, περιβάλλεται από... φοίνικες και τη λέξη Mykonos, όπως είναι γνωστό ανά τον κόσμο το πανέμορφο ελληνικό νησί του Αιγαίου.

Πιες μια Coca Cola και... έφυγες για Mykonos. Καλές διακοπές στους Παριζιάνους, πάντα στα υπέροχα ελληνικά νησιά...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ξερω αν η coca cola διαφημιζει τη μυκονο, ή αν η coca cola διαφημιζεται μεσω της Μυκονου?
ΣΧΟΛΙΟ
Δεν ξέρω πόσοι στο Παρίσι ξέρουν την Μύκονο. Ξέρω όμως πως όλοι στο Παρίσι ξέρουν την Κόκα-Κόλα....
...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro