ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σταθερή η γραμμή μας με δύο πλοία και τον χειμώνα

Μετά τις απρόσμενες εξελίξεις στη γραμμή μας εν μέσω καλοκαιριού το «Εν Άνδρω» επικοινώνησε χτες και σήμερα και με τις δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες που καλύπτουν τη γραμμή μας ζητώντας τους να τοποθετηθούν αν θα στηρίξουν την γραμμή με ένα καθημερινό πλοίο η κάθε μια και τον χειμώνα.

Ο κ. Γιώργος Στεφάνου ξεκαθάρισε πως: ότι και να γίνει το καλοκαίρι η GoldenStarFerriesθα είναι παρούσα όλο τον χειμώνα με ένα πλοίο στη γραμμή στηρίζοντας την Άνδρο, την Τήνο και την Μύκονο. Επίσης από την μεριά της FastFerriesξεκαθάρισαν πως η στάση τους είναι δεδομένη: θα στηρίξουν με την παρουσία τους ολοχρονίς την γραμμή, την οποία πάλεψαν χρόνια να στήσουν.

Οι δύο παραπάνω δηλώσεις φανερώνουν πως η καλοκαιρινή αναταραχή που προκλήθηκε από την ένταση του ανταγωνισμού μεταξύ των εταιρειών, του πληθωρισμού των ταυτόχρονων δρομολογίων από Ραφήνα και τις ξαφνικές ανακατατάξεις μέσα στη σεζόν – που είχαν μεγάλο οικονομικό κόστος - δεν θα επηρεάσουν τα χειμερινά δρομολόγια. Κάτι πολύ βασικό για την ομαλή ροή της ζωής ολοχρονίς στην Άνδρο και στα άλλα δύο νησιά που συγκροτούν την γραμμή μας.

Εν τω μεταξύ μετά τις ξαφνικές μειώσεις των ναύλων - τις δύο προηγούμενες μέρες  - για Τήνο και Μύκονο ανακλήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι προσφορές> Και οι τιμές για Τήνο και Μύκονο επανήλθαν και πάλι εκεί που ήταν πριν. Είναι προφανές πως η αναστάτωση καταλαγιάζει και πως υπήρξε για πρώτη φορά γέφυρα συνεννόησης μεταξύ τους.

Ήταν πέρα από κάθε λογική να δοθούν στη μέσα της σεζόν μειώσεις για τα άλλα δύο νησιά και όχι για την Άνδρο. Αν θα υπήρχαν μειώσεις θα έπρεπε να είναι για όλους. Και κυρίως για την Άνδρο. Διαφορετικά οι δύο εταιρείες θα έπρεπε να ολοκληρώσουν σεζόν με τους ετήσιους προγραμματισμούς τους.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η παρουσία της SeaJetεφέτος και οι προσφορές που έκανε – για  όσα νησιά «πιάνει» - ανακάτεψε τους προγραμματισμούς όλων. Ήδη το TeraJetέχει κερδίσει πια το μεγάλο μερίδιο για τα άλλα δύο νησιά μέχρι το τέλος της σεζόν με μεγάλες πληρότητες. Με αυτά τα δεδομένα η στιγμή όμως για να το ανταγωνιστεί η GoldenStarFerries– για Τήνο, Μύκονο - ήταν πια άκαιρη.

Επίσης είναι προφανές - από την συνέντευξη του ιδιοκτήτη της SeaJetστο «Εν Άνδρω» πριν λίγο καιρό - πως υπάρχει διάθεση από την μεριά του όταν υπάρξει κενό να βάλει δικό του πλοίο και τον χειμώνα για Άνδρο. Η δυναμική της γραμμής προφανώς είναι δεδομένη. Και παρά τους εφετινούς καλοκαιρινούς κλυδωνισμούς η γραμμή εξακολουθεί να είναι πάντα παραγωγική.

Τέλος να κρατήσουμε το σημαντικό: η επανεπιβεβαίωσα των δύο ακτοπλοϊκών στο «Εν Άνδρω» σήμερα για δύο πλοία (πρωί & βράδυ) και τον χειμώνα σιγουρεύει τόσο την Άνδρο όσο και τα άλλα δύο νησιά που με όσα συνέβησαν εφέτος το καλοκαίρι αρκετές φορές ένοιωσαν πολλές στιγμές ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλα εχουν γραφτει τα τελευταια 3 χρονια,που οι κ.κ Στεφανου και Παναγιωτακης με τα επιτελεια τους,στο δικαιο αιτημα, τους χειμερινους μηνες να ενισχυουν την οικονομια των νησιων μας με δρομολογια - κυριως το ΠΣΚ - ωστε να αυξηθει το μεταφορικο οφελος,επ ωφελεια ολων !
Ελπιζουμε οτι φετος απο τελος Σεπτεμβριου,ειναι δυνατη η αλλαγη- βελτιωση του τελευταιου δρομολογιου της Παρασκευης και το αντιστοιχο τελευταιο διερχομενο απο Ανδρο! Πραγματικα δεν χρειαζεται να εκτελειται το τοπικο βραδυ Κυριακης,ειναι πλεον στις εποχες κρισης ξεπερασμενο τον χειμωνα και τσαμπα καινε πετρελαια! αλλα εξ ισου σπουδαιο και σημαντικο,το τελευταιο απο την Ανδρο μεχρι τελος Μαρτιου 2018, να περναει με αναχωρηση ολο το καταχειμωνο τουλαχιστον 6 με 6:30 μ.μ.Ειναι η καλυτερη ωρα ολο το καταχειμωνο, να εξυπηρετει αυτοκινητα και επιβατες και δινοντας δυνατοτητες και χρονο, οι επισκεπτες πασης φυσεως των νησιων, να αξιοποιουν χρονικα και με οτι αυτο εξυπακουεται τις δραστηριοτητες τους στο νησι τους,Δεν ειναι " τραγικο" στο να μετατοπιστει στην ωρα αυτη το δρομολογιο και η καταληξη στη Ραφηνα στις 8 -8:15 το βραδυ, ειναι μια πολυ λογικη ωρα ολο το καταχειμωνο,ουτε αργα,αλλα ουτε και νωρις !
Οσο για την τελευται αναχωρηση απο την Ραφηνα την Παρασκευη,εξ ισου δεν ειναι " τραγικο" το τελευταιο δρομολογιο να φευγει,ολο το καταχειμωνο στις 6:30 και οχι στις 5:30μ.μ, αφου πρακτικα και με βαση την οικονομικη και εμπορικη δραστηριοτητα, φορτηγων και επιβατων, η ωρα αναχωρησης στις 6:30μ.μ,θα δωσει περισσοτερες ευκαιριες, στο να μπορουν να ερθουν στα νησια μας πολλοι περισσοτεροι !
Η κατα μια ωρα τελικη αφιξη στην Μυκονο, την Παρασκευη το βραδυ, δεν νομιζουμε οτι ειναι " τραγικο" να συμβει, οταν μαθηματικα θα εχει αυξημενη κινηση, εστω και τον χειμωνα !
Επιβεβλημενη φετος λοιπον εγκαιρως να ανακοινωθει για το ΠΣΚ αυτη η ταυτοχρονη αλλαγη των δρομολογιων,ωστε αναπτυχθει απο τωρα η καταλληλη προβολη και ετσι ολοι μαζι να συμβαλλουμε, στην οσο δυνατη καλυτερη δραστηριοτητα, τους δυσκολους χειμερινους μηνες που ερχονται!

This comment was minimized by the moderator on the site

Για να δουμε φετος θα προχωρησουν στις αλλαγες αυτες των δρομολογιων, την Παρασκευη απο Ραφηνα και την Κυριακη απο την Ανδρο προς Ραφηνα ? Οι δικαιολογιες των Στεφανου και Παναγιωτακη, τις προηγουμενες χρονιες ηταν τοσο με τοσα σαθρα επιχειρημματα και δεν εκαναν το αυτονοητο για την αλλαγη του δρομολογιου ,που εδειχναν οτι στην ουσια ειχαν πισω απο την πλατη του επιβατηγου κοινου και σε βαρος τελικα της οικονομικης επιβιωσης ,συμφωνησει μεταξυ τους,αφου αυτοι ειχαν το μαχαιρι και το καρπουζι...
Η ελευση ανταγωνιστη και μαλιστα με sea jets πλοια,ελπιζουμε να τους αλλαξε μυαλα και να μην μας βλεπουν ...σιγουρακια !
Εαν φυσικα δεν προτιθενται να υποβαλλουν αμεση αλλαγη δρομολογιου Παρασκευης και Κυριακης, ας το ξεκαθαρισουν απο τωρα,ωστε ολοι μαζι οι Ανδριωτες και οι αλλοι νησιωτες,να ζητησουμε απο τον κυριο Ηλιοπουλο - σε ενα δικαιο,λογικο,οικονομικα επιτυχημμενο και εμπορικα αιτημα - να καλυψει την αναγκη αυτη, που στην ουσια και για αυτον θα επιφερει περισσοτερα εσοδα και συνολικα ολοι μας θα εχουμε κερδος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους αγαπητό ΕΝ ΑΝΔΡΩ και με την δική σας έγκυρη πέννα, ναί, ας παρέμβετε στο δίκαιο και συμφέρον για όλες τις κοινωνικές ομάδες αλλα και τις εταιρείες ακόμα αυτών των ίδιων των πλοίων - πετυχημένα όπως το έχετε κάνει κι αλλες φορές και μπράβο σας, στους ακτοπλόους κυρίους Παναγιωτάκη και Στεφάνου, προκειμένου να μετατοπίσουν τα δρομολόγια της Παρασκευής κατά μία ώρα αργότερα και του τελευταίου απο την Ανδρο την Κυριακή επίσης κατά μία τουλάχιστον ώρα ποιό αργά, σε σχέση με τα περσινά, που μην ξεχνάμε, τελευταίο πλοίο περνούσε στις 4.30 μ.μ. με αποτέλεσμα πολύς κόσμος, να αποφεύγει να έρθει στην Ανδρο αλλά και στ' άλλα νησιά.
Γιατί μην προλαβαίνοντας το δρομολόγιο της Παρασκευής στις 5.30 μμ. και γνωρίζοντας ότι την Κυριακή, πρέπει να φύγει τελικά πρωί σχΕδόν απο τη Μύκονο,μεσημέρι απο την Τήνο και στις 4.30 μ.μ απο την Ανδρο, δεν ξεκίναγε να έρθει και εύλογα όλοι καταλαβαίνουμε τι μαρασμό είχαμε απο κάθε πλευρά κανείς κια αν το κυττάξει.
Ελπίζουμε η αλλαγή ...μυαλών στις εταιρείες αυτές να τους έγινε ήδη μάθημα μετά απο αυτα που '' ζούνε'' τώρα με τον δυναμικά εισερχόμενο στη γραμμή μας κύριο Ηλιόπουλο και θα αφήσουν τις στενόμυαλες αντιλήψεις τους και ότι μας έχουν που λέει και ο λαός...δεμένους, γιατί αυτό πλέον έχει εξαλείψει και εδώ θα είμαστε να δούμε...
Εξάλλου είναι όντως ένα αίτημα ανάγκης και ρεαλιστικής αντιμετώπισης των ίδιων των αναγκών του χειμώνα προς αμοιβαίο όφελος κια κακώς μέχρι σήμερα δεν υιοθετήθηκε απο τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Μάρτιο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΦΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΡΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΙΚΑΙΑ ,ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ ΤΩΝ ΤΕΎΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΥΟ ΕΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ
Α.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ 18:15 M.M, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ , ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ( ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ? )
Β.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ 17:30M.M ΜΕ 17:45M.M, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ, ΚΑΘ’ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ,ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΟΛΟΥΣ, ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΚΟΜΑ.
Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ... ‘’ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...ΚΛΠ ...ΚΛΠ’’ .
ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ, ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΕΤΟΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ‘Η ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ! !
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΚΟΙΝΩΣ ...ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ! !
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ,ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ? ?
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ? ?
( αγαπητέ Διαμαντή, θα θεωρούσαμε πολύ χρήσιμο το παρόν μας σχόλιο φυσικά και με τις δικές σου δημοσιογραφικές πινελιές, να το έκανες ένα κεντρικό άρθρο σου, επ’ ωφελεία όλων μας.)
Ευχαριστούμε πολύ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή ιδέα. Ίσως την επόμενη εβδομάδα λόγω ύλης....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΦΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΡΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ...
ΔΙΚΑΙΑ ,ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ ΤΩΝ ΤΕΎΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΥΟ ΕΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.
Α.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ, ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ 18:15 M.M ΜΕ 18:30 M.M. ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓIA ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ( ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ? )
Β.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ 17:30M.M ΜΕ 17:45 M.M, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ, ΚΑΘ’ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ, ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙKOΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.
Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ... ‘’ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...ΚΛΠ ...ΚΛΠ’’ .
ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ, ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΕΤΟΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ‘Η ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ! !
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΟΙΝΩΣ ...ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ! !
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ,ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ? ?
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ? ?
( αγαπητέ Διαμαντή, θα θεωρούσαμε πολύ χρήσιμο το παρόν μας σχόλιο φυσικά και με τις δικές σου δημοσιογραφικές πινελιές, να το έκανες ένα κεντρικό άρθρο σου, επ’ ωφελεία όλων μας.)
Ευχαριστούμε πολύ το ΕΝΑΝΔΡΩ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κουβεντες μεγαλοστομες και ζουφιες χωρις νοιμα απο τον κο Ivan. Μπραβο κε Ivan, παντα τετοια.!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Εγώ κρατώ το ότι τη μια μέρα εξαγγελουν εκπτώσεις και την άλλη τις παίρνουν πίσω. Τι μου λεει αυτό; Η ότι Στέφανου και Παναγιωτάκης έχουν στεισει ενός είδους καρτέλ με τις τιμές, ή ότι είναι οι απόλυτοι... k... στο επιχειρείν. Ενα είναι σίγουρο: Ότι τους Ανδριώτες τους έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εταιρεία seajet πλοίο Αqua spirit έτος 2017 θερμοκρασία εντός πλοίο 38 βαθμοί ....μου θυμίζει αμερικανική ταινία της δεκαετίας του 80 σε τριτοκοσμική χώρα με τους πρωταγωνιστές σε λεωφορείο ασφυκτικα γεμάτο να λιώνουν από τη ζέστη.... Μπράβο κ.Ηλιοπουλε συγχαρητήρια στην εταιρεία !!!