Ανακοινώθηκαν μειώσεις από αύριο στα εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για Άνδρο

 

Σήμερα το μεσημέρι ο πλοιοκτήτης Γιώργος Στεφάνου επικοινώνησε τηλεφωνικά με το «Εν Άνδρω» και με προσωπική δήλωση του προς το site ανακοίνωσε μειώσεις στα εισιτήρια των συμβατικών πλοίων του τόσο των επιβατών όσο και των αυτοκινήτων για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο της Golden Star Ferries!

Αναλυτικά, οι επιβάτες για Άνδρο με τα πλοία της Golden Star Ferries θα πληρώνουν 17 ευρώ και για Τήνο-Μύκονο 22 ευρώ. Τα αυτοκίνητα θα έχουν ενιαία τιμή για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο 30 ευρώ!

Οι παραπάνω πληροφορίες - δεν ειχαν φτάσει ακόμα στα πρακτορεία - όταν μας τις επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Στεφάνου με τον οποίο μιλήσαμε στη Μύκονο. Είναι προφανές πως τα απόνερα του χτεσινού ΣΑΣ - δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ σε διπλανή στήλη - φθάνουν με τις συγκεκριμένες εκπτώσεις και στο νησί μας. Επισημαίνουμε - κάτι που έχουμε γράψει κατ' επανάλληψη - πως δίνεται έτσι ένα οικονομικό κίνητρο  - πρώτη φορά εφέτος το καλοκαίρι - και προς την Άνδρο. Το «Εν Άνδρω» αναμένει τις επόμενες ώρες και την άλλη εταιρεία της γραμμής.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπορείς μαργαρίτα να πας σε ένα πρακτορείο να ρωτήσεις ποσό κάνει
Κλάψε και λίγο μπάς καταφέρεις να πάρεις κανένα δωρεάν
Με τα χρήματα που θα κερδίσεις να φέρεις ένα δικό σου βαπόρι να μας πηγαίνεις δωρεάν
Το ίδιο για τον κρούση που νομίζω ότι έχει
Ξεπέρασε κάθε όριο χαζομάρας

This comment was minimized by the moderator on the site

ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑ ΣΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ...'' ΖΑΒΑΝΤΡΙΩΤΕΣ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ! ! ! ΠΟΙΑ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ? ?
ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ? ?...ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ! !
ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΤΑΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ...ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ! !
ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ..ΚΥΡΙΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ? ?
ΙΣΑ-ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΙΤΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ, ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ... ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΟ....ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 10 ΜΗΝΩΝ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπορει να μου πει καποιος ατομικο και αυτοκινητο απο ανδρο για τηνο ποσο κοστιζει?

This comment was minimized by the moderator on the site

Μερικοί - ελάχιστοι είναι αλήθεια - νομίζουν πως μπορεί να βρίζουν ή να φτύνουν ττς άλλους σε ένα site που με κόπο και πολύ δουλειά έφτασε να ειναι σε αυτά που ξεχωρίζουν πια στις Κυκλάδες και το αναπαράγουν μεγάλα αθηναϊκά μεσα. Δεν τους κάνομε την χάρη. Έτσι απλά τα υβριστικά σχόλια κόβονται. Από τους 9700 επισκέπτες που διάβασαν σε 10 ώρες την παραπάνω ανάρτηση 3-4 έπαθαν αμοκ εναντίον όλων. Και ανώνυμοι αυτοί βρίζουν τους επώνυμους χωρις επιχειρήματα! Ποιος ο λόγος να βάλουμε την χολή τους. Κόπηκαν λοιπόν και ας πάνε αλλού να βγάλουν την χολή τους βρίζοντας. Το Site ταξιδεύει χωρίςς εισιτήριο την Άνδρο στις Κυκλάδες και στην Αττική. Δεν ταξιδεύει λαθρεπιβάτες στο διαδικτυο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητε κ. Κρουση,

Συγχαρητηρια ειστε πολυ εξυπνος....ας ταξιδευετε λοιπον με το αυτοκινητο σας με 30€ με γεματο ρεζερβουαρ βενζινης, γεματο με ψωνια σουπερ μαρκετ. Τοτε λοιπον θα πηγαινετε σε ενα τοπο φαντασμα διοτι κανεις δεν θα αντεξει να κατοικει τον τοπο αυτο. Να πηγαινετε στο σπιτι σας να τρωτε μεσα γιατι οι Ανδριωτες ειναι κλεφτες... ομως κυριε μου αυτοι οι κατοικοι ειναι ηρωες διοτι το χειμωνα μπορει να περασει η μερα και να μην κανουν εισπραξη ουτε ενα ευρω ομως θα πρεπει να ανταπεξελθουν στους φορους που ειναι ιδιοι με την Αθήνα... θα χρειαστουν γιατρο και θα πρεπει να πληρωσουν εισητηριο αν δεν εχει απαγορευτικο και αν ειναι ακομα ζωντανοι μεχρι να φτασουν σε καποιο γιατρο.... μια εγκυο που εχει αναγκει να βλεπει τον γιατρο της καθε λιγο και λιγακι να πληρωνει ξενοδοχεια και εισητηρια πλοιων για την υγεια της και οταν καταφερεινα μεγαλωσει αυτο το παιδι να εχει αγχος αν μεχρι το τελος της χρονια θα ερθειδασκαλος να παρεχει στο παιδι αυτο παιδεια... και αν θες καποιο χαρτι εφοριας πρεπει να πας παλληνη να πληρωσεις εισητηριο και ξενοδοχειο για να εισαι νομοταγης πολιτης
Ειναι πολυ ωραιο να κρινεις.... ομως πηγαινετε σε αυτον τον τοπο ενα μονο χρονο να ζησετε την ζωη αυτων των ανθρωπων που κλεβουν τους "Αθηναιους" και μετα να εχετε λογο αγαπητε μου κυριε

This comment was minimized by the moderator on the site

Να πω όμως κάτι 30 ευρώ το αυτοκίνητο για όλα τα νησιά συγνώμη αλλά πάλι εμείς οι ανδριωτες είμαστε οι .... της υπόθεσης!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πάλι ριγμένοι οι Ανδριωτες! Μέχρι τη Μύκονο ίδια τιμή , είναι τα διπλάσια μίλια! Τα ατομικά μονο 2ευρω φθηνότερα; Ας έρθει το ταχύπλοο να δούμε τι τιμές θα δώσει!

This comment was minimized by the moderator on the site

Παιδιά μη στεναχώρια ως ώστε υπάρχει και η άλλη λύση έχω μια βάρκα με κουπιά το εισιτήριο είναι μόνο να τραβάτε κουπί τίποτε άλλο καλό ταξίδι

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπαλωθιες στον αέρα. Προχθές ειχε πέσει το σύστημα για δυο ώρες στα πρακτορεία. Έβγαζε μηδενικά εισιτήρια. Μετα ανακοίνωσαν εκπτώσεις που τις πήραν πίσω. Σήμερα μετα το χαμό που έγινε στο υπουργείο ανακοινώνουν και πάλι εκπτώσεις. Οι πλοιοκτήτες δείχνουν να κυνηγούν την ουρά τους, δίχως σχέδιο, εμπορική πολιτική, μπίζνες πλαν που λένε και οι Άγγλοι. Και βέβαια όση έκπτωση και αν ανακοινώσουν, η ίδια τιμή για Άνδρο , Τήνο, Μύκονο δεν είναι αναλογικά δίκαιη. Θυμίζει την Αττική Οδό που είτε την κανεις όλη είτε απο μια έξοδο στην επόμενη 2,80 θα πληρώσεις.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε τι ανθρωποι ειμστε εμεις τελικα με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστιμενοι και τζαμπα να τα βαλπυν παλι καποιοι θαγραφουν το μακρι τπυς και το κοντο τους. Την μοζερια την κακομοιρια και τημ κακεντρεχια την εχουμε στο αιμα μας. Περαστικα μαςσε οτι μας συμβει!!!!

Περισσότερα