"Σαφάρι" του ΣΔΟΕ στο Μπατσί. Οι τουρίστες ήταν… εφοριακοί!!

 

Φορολογικό «σαφάρι» χθες το βράδυ (24.8) στο Μπατσί που είχε πολύ κόσμο. Ελεγκτές του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν μέχρι αργά, στοχευμένους ελέγχους σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ για να διαπιστώσουν κυρίως, αν οι ιδιοκτήτες τους κόβουν αποδείξεις ή τηρούν τα φορολογικά τους βιβλία όπως ορίζει ο νόμος.

Όπως είπε ένας επιχειρηματίας, επρόκειτο για δυο συνεργεία που τα αποτελούσαν άνδρες και γυναίκες νεαρής κυρίως ηλικίας που μόνο για εφοριακούς δεν έμοιαζαν!

Με βερμούδες, ηλιοκαμένοι αρχικά έκαναν μια χαλαρή βόλτα προσποιούμενοι τους τουρίστες, εντόπισαν συγκεκριμένα καταστήματα και στην συνέχεια άρχισαν τους ελέγχους.

Για το αποτέλεσμα, (αν δηλαδή διαπιστώθηκαν παραβάσεις η καταλογίστηκαν πρόστιμα), θα εκδοθεί - όπως συνηθίζεται - ανακοίνωση από την Διεύθυνση Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Άνδρο, έχει εγκατασταθεί όλο το καλοκαίρι μόνιμο συνεργείο εφοριακών που κάθε τόσο αλλάζει σε σύνθεση, έτσι ώστε οι «Ράμπο» που κυνηγούν την φοροδιαφυγή να μην αναγνωρίζονται.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και σε άλλα μέρη του νησιού. Μέχρι σήμερα πάντως, έχουν επιβληθεί μερικά πρόστιμα και έχει σφραγισθεί για 48 ώρες, μια οργανωμένη παραλία.

Π.Κ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα πρέπει οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ της ΑΑΔΕ όποιοι τέλος πάντων έρχονται να κάνουν ελέγχους και σε άλλα μαγαζιά όχι μόνο στα φαγάδικα και ας πάνε και κατά Κόρθι μεριά και ας κάνουν και σε κανένα αυτ/το που έχει έρθει όλη η ......Βουλγαρία στην Ελλάδα......

This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλαδη πρεπει να εχουμε απο διπλα μασ τον μπαμπουλα για να κοβουμε αποδειξεις φίλτατοι επαγγελαμτιες του νησιου μας ?
δηλαδη εμεις που ειμαστε ιδιωτικοι υπαλληλοι και στην ουσια προκαταβαλλουμε τους φορους μας ειμαστε ...τα κοροιδα οι Ελληνες?
Μετα μας φταίει το κράτος, το ΣΔΟΕ, η κυβέρνηση την κάθε φορά, όταν σε άλλα κράτη τέτοια φοροδιαφυγή δεν υφίστανται .
Εδω εβαλαν τα POS και ξεσηκώθηκαν όλοι ...τι να λέμε τώρα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως είναι το άρθρο να το κατεβάσετε...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα τι λέτε; Ποιος είστε εσείς που διατάζετε. Ο Φούφουτος; Λέμε να μην σας κάνουμε τη χάρη. Για να δούμε τι θα κάνετε; Θα κόψετε τον λαιμό σας ή θα βγείτε και θα πείτε το όνομα σας να τρομάξουμε!!!;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

AΣΕ ....ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Τ....ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ! ! ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ Ή ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ? ? ?
ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ? ? ?
ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ! ! !
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ....ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ( ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ) ΜΕ ΤΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙ,ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ? ? ?
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ......ΡΑΜΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ....ΜΠΙΤΣΟΜΠΑΡΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ? ?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΜΑΣ ( ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ) ? ? ?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ! ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάλι καλά που η ΣΔΟΕ παει μεχρι Σταυροπέδα. Αν πήγαινε πιο μέσα θα χρειαζόταν μέχρι ορκωτός εισαγγελέας! Απορώ πόσο "μιλφέιγ" τους ταίζουν..
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τραγικό να λέτε τόσα πολλά και μεγάλα ψέματα Το ΣΔΟΕ ήταν στο Νειμποριό (που είναι μετά την Σταυροπέδα) 10 μέρες συνέχεια. Ένα κατάστημα έκλεισε για δύο μέρες - δεν το ήξερε ο συντάκτης του κειμένου - και ήταν στην ΧΩΡΑ! Πέσανε αρκετά πρόστιμα στην Χώρα. Το πρόβλημα είναι πως το τουριστικό κέντρο της Άνδρου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΘΙ ή η ΧΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ το Μπατσί. Και αυτό το ξέρουν εκτός από εσάς και το ΣΔΟΕ. Χτες βράδυ το Μπατσί είχε τουλάχιστον 2.000-3.000 κόσμο σε μια έκταση ενάμιση χιλιόμετρο. Η Χώρα είχε 500-700 σε 400 μέτρα. Εσείς αν εισαστε ΣΔΟΕ που θα πηγαίνατε; Αλήθεια πόσες μιλφέιγ φάγατε για να λέτε ψέματα και να τρολάρετε την μια περιοχή εναντίον της άλλης. Είστε Tragic από πολλές απόψεις αγαπητέ μου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί δεν μας λέτε ποια είναι αυτή η οργανωμένη παραλία; Εϊναι θέμα ενημέρωσης του καταναλωτή αλλά και σεβασμού προς στις υπόλοιπες που προφανώς ελέγχθηκαν αλλά βρέθηκαν ΟΚ