Αποχαιρετισμός στο Superferry

 

Από την Golden Star Ferries ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια που θα εκτελεί το πλοίο «Superferry» από 4 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2017 στη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος. Κι αυτό γιατί το Patmosδιαπιστώθηκε πως έχει σοβαρό πρόβλημα (ρήγμα) στα ύφαλα του και θα αργήσει να επιστρέψει στην γραμμή του. Συνεπώς θα το αντικαταστήσει το Superferry μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το Superferry με βάση τα πλάνα ήταν να αποσυρθεί από την γραμμή την 1η Οκτωβρίου 2017 για δεξαμενισμό. Τώρα θα κάνει για λίγες μερες τη γραμμή του Patmos και από 4/9 θα μπει στη γραμή της Σύρου. Πλέον δεν θα επιστρέψει καθόλου στην γραμμή και θα πάει από Πειραιά κατ’ ευθείαν για δεξαμενισμό. Τι θα γίνει από εκεί και μετά δεν ξέρουμε γιατί τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Πολλοί λένε – γράφτηκε και στο site– πως οι Στεφάνου μπορεί να τα βρουν με την BlueStarκλπ. Μένει λοιπόν να περιμένουμε να δούμε την πορεία.

ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ SUPERFERRY

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΝΔΡΟΥ ΤΗΝΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΠΑΡ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ! !
ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΩΔΟ : '' ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ '' ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ .
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΤΟΣ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥΣ SUPERFERRY II, ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.... ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΛΟΙΑ. ? ?
ΜΩΡΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ...ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ KYRIOS ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ...ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ! !
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ! !
ΧΤΥΠΗΣΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ, ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ, ΕΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.
ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ '' AQUA JEWEL'', ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΒΟ-ΝΤΟΡΟ ! !
ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ, ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΛΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

This comment was minimized by the moderator on the site

φιλε σχολιαστη '''''George''''''''' κάθε σοβαρη εταιρεια βάζει πάντοτε σε πωληση τα πλοια της για να ξερει πως γενικα κινειται η αγορα κια κυττώντα ςπαντα την λεγόμενη''πιάτσα'' για καθε ειδος βαποριού.
Συνεπώς οι σελιδες με τις αναρτησεις για πωληση μπαινουν και εαν ποιαστει μια ικανοποιητικη τιμη. ισως προχωρησει η πωληση καθε σκαφους.
Δεν σημαινει ότι επειδη μπηκε στη λιστα ότι εχει ηδη πουληθει. Μην ξεχνας ότι επιχειρηματικα ειναι και ενα μετρο πιεσης προς καθε κατευθυνση....
Αυτο που κυκλοφορει στις πιάτσες της Ραφήνα ςείναι ότι προς το παρόν ναυλώθηκε απο την ATTICA και πώληση του δεν εχει γίνει ακόμη τουλάχιστον 1
Σημασία είναι ότι χαθηκε ενα τετοιο πλοιο απο το λιμναι της Ραφηνας και πηγε στον Πειραια.
Tουλάχιστον του χρόνου, να μας φέρουν... εστω το παλιό πλέον σε σχέση με αυτό που μας εφυγε, το BLUE STAR NAXOS για ν αμην μεινουμε σε τίποτα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ και AQUA JEWEL γιατι τότε δεν θα μιλαμε για βελτιωση αλλά για πισυθθοδρόμηση της γραμμης.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΕΝΕ...ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΛΕΝΕ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΜΙΑΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ( ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΡΕΥΝΗΣ) ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ-ΝΑΥΛΩΘΗΚΕ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ATTICA ( BLUE STAR FERRIERS) ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΡΟΥ-ΠΑΡΟΥ-ΝΑΞΟΥ-ΠΕΙΡΑΙΑ0 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 7.25 ΠΜ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΜΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ Ως ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΚΙΑ ΕΑΝ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ Ι.Χ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΑΜΠΕΣ.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ -ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΕΘΙΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ 2018 ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ,ΑΝΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.
ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΤΟΠΛΟΟΙ ΚΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ...ΠΙΣΩ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ AQUA JEWEL, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΒΟ-ΝΤΟΡΟ ,ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΓΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΑΥΡΙΟΥ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιχειρηση εχουν οι κυριοι Στεφανου και καλα κανουν απο μια μερια,αν οντως ηδη εχει πουληθει η εχει ενοικιαστει απο την Attica.
Εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι, τοσες κορωνες απο τους φιλτατους αδελφους Στεφανου,για το τοπο τους κα τετοια ...γραφικα ?.Γιατι οι ιδιοι ανεβασαν τον πηχυ πολυ ψηλα, με ενα τετοιο βαπορι για την Ανδρο και τωρα τον χαμηλωνουν αφηνοντας μας, με το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΘΕΟΛΟΓΟΣ,ΑΝΔΡΟΣ,...και πιος ξερει τι αλλη ψαροκασελα θα μας ερθει του χρονου το καλοκαιρι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Παιδιά το πλοίο πουλήθηκε όπως πουλάει και τα υπόλοιπα η εταιρεία κύριε Μπασαντη εδώ είναι η αλήθεια.
http://commercial.apolloduck.com/listings.phtml?next=80&;sort=0&fx=EUR&limit=20&cid=10
Αγγελία 112f, 113f ,114f,
Για να δω θα το δημοσιεύσεις;

This comment was minimized by the moderator on the site

Τουλαχιστον να μην το πουλησουν στην ATTICA, η οποια κυριαρχος στο Αιγαιο του χρονου στοχευει στην περαιτερω εξαπλωση της.Αν οντως αληθευουν τα σεναρια ( που δεν ειναι μονον σεναρια) τοτε του χρονου θα δουμε στη Ραφηνα το NAXOS και οχι το SUPERFERRY.Μια ορθολογιστικη κινηση,που με βαση την χωρητικοτητα των δυο αυτων πλοιων, θα καλυψουν με πληροτητα τα δρομολογια τους απεναντι του ανταγωνιστη τους.Τωρα μενει να δουμε τι κινησεις και τι πραγματικες δυνατοτητες εχει ο Ηλιοπουλος, γιατι και γι αυτον το τοπιο ειναι θολο,παρ' ολες τις φετεινες επιτυχιες του.Και ακουστε με τι σας λεω αγαπητοι αναγνωστες του ΕΝ ΑΝΔΡΩ