Ευκαιρίες τουριστικής προβολής της Άνδρου

Η χρονιά που έρχεται, είναι γεμάτη ευκαιρίες για την ανάδειξη της Άνδρου ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός. Και μάλιστα στις ελληνικές, αλλά και στις διεθνείς εκθέσεις, εκεί που «κτίζονται» γνωριμίες και κλείνονται συμφωνίες.

 Από τώρα το νησί πρέπει να προετοιμάζεται σοβαρά για την άψογη συμμετοχή του και παρουσίαση στις ευρωπαϊκές και ελληνικές εκθέσεις, κάτω από την ομπρέλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που του παρέχει δωρεάν στέγη στα περίπτερα της.

Δήμος, φορείς και επαγγελματίες, ας αναλογιστούν τα οφέλη της παρουσίας της Άνδρου σ αυτές τις τουριστικές συναντήσεις, από τις οποίες τα αποτελέσματα θα κρίνουν και το τουριστικό μέλλον του τόπου, αν θέλει ν’ ανοίξει τα φτερά του και να γίνει γνωστό στους ελληνές και ξένους τουρίστες που κάθε χρόνο κατακλύζουν τα νησιά μας.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του τριετούς Στρατηγικού Σχεδίου Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης λοιπόν, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την περίοδο 2017-2018 θα πάρει μέρος σε σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 Η Περιφέρεια, έχοντας εκπονήσει το Τριετές Στρατηγικό Σχέδιο προβολής των νησιών, έχει θέσει στη διάθεση των δήμων, των φορέων και των επιχειρήσεων ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο εργαλείο το οποίο φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για  την περίοδο 2017-2018 έχει ως ακολούθως: 

Η παρουσία της Άνδρου σ' αυτό το τουριστικό «πανόραμα» είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη, αν θέλουμε να μιλάμε για επαγγελματική και υπεύθυνη προσέγγιση στην τουριστική βιομηχανία.

Στην δύσκολη και άκρως ανταγωνιστική εποχή κάθε ευκαιρία για το άνοιγμα του νησιού στην ελληνική και στις διεθνείς αγορές είναι πολύτιμη και κάθε απώλεια, χρεώνεται ως ήττα με βαρύτατες ευθύνες για όλους, όσους αγαπούν την Άνδρο.

K.Π.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet