Απαντήσεις για το απογευματινό δρομολόγιο της Παρασκευής του πλοίου "Θεολόγος"

Το Θεολόγος μπαίνει στο Γαύριο (φωτ. Εν Άνδρω).

Τα σχόλια των αναγνωστών στο site πολλά. Ζητούν να μετατοπιστεί το δρομολόγιο του Θεολόγος από τις 17:30 στις 18:30 κάθε Παρασκευή ώστε να εξυπηρετηθεί η Άνδρος. Καιπολλαπλασιάστηκαν μετά την αποδοχή της κατά δύο ώρες αργότερα αναχώρησης του Superferry κάθε Κυριακή από Άνδρο – από τις 16:30 στις 18:30. Κάτι που δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσει καλύτερα το Σαββατοκύριακο για την Άνδρο. Αρκετοί ήταν οι αναγνώστες που ευγενικά και επώνυμα συνυπέγραψαν το αίτημα. Παραθέτουμε αποσπάσματα από δύο τέτοια σχόλια:

 ΣΧΟΛΙΟ 1

«…ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ, Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΑΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 17:30, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΕΞΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ….
…Η ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ --- ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ--- ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΜΑΡΙΑ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 18/10/17

ΣΧΟΛΙΟ 2

«ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΙΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ SITE ΣΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ E-MAIL, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΑΝΓΚΗΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΣΚ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ!....

…Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ---- ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ --- ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ. ΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ '' ΕΝ ΑΝΔΡΩ ''.....»

ΜΑΛΑΤΑΝΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ 17/10/17

 

Το Θεολόγος φορτώνει στο Γαύριο (φωτ. Εν Άνδρω).

Με βάση υις προτροπές σας κάναμε μια σειρά επαφές και συζητήσεις με αρμοδίους και άλλους σχετικούς. Μετά από δύο μέρες παραθέτουμε τις λίαν ενδιαφέρουσες απαντήσεις που λάβαμε:

(α) Με βάση τα δρομολόγια που δίδονται κατ’ έτος από το ΣΑΣ κάθε Παρασκευή το Θεολόγος έχει αναχώρηση στις 17:30. Στη συνέχεια όμως υπάρχει και τοπικό δρομολόγιο στις 19:15 από το Superferry. Το δρομολόγιο αυτό συνήθως δεν αναστέλεται λίγες μέρες πριν την Παρασκευή όλο τον χειμώνα λόγω έλλειψης κίνησης. Προκύπτει, λοιπόν, ζήτημα: η Fast Ferries δυσκολεύεται να αλλάξει ένα δρομολόγιο-άγκυρα, που εκτελεί εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια, γιατί η Golden Star Ferries μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τα εύκολα δύσκολα εκτελώντας το δρομολόγιο.

β) Στην Άνδρο διαμαρτύρονται και ζητούν να μετατεθεί το δρομολόγιο της Παρασκευής κατά μια ώρα ώστε να εξυπηρετηθούν κάποιοι επισκέπτες. Δεν υπάρχει όμως κάποια σχετική διαβούλευση κάποιου συλλογικού φορέα που να δείχνει πως το αίτημα είναι όλων ή μεγάλου μέρους του νησιού. Όπως μάς τονίστηκε ουδέποτε κατατέθηκε επισήμως από κάποιον φορέα ένα τέτοιο αίτημα στην εταιρεία.

Αν συμβεί μια αλλάγη κανείς δεν εξασφαλίζει πως δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από άλλους στο νησί, που ίσως θέλουν το δρομολόγιο όπως είναι σήμερα. Άρα το ζήτημα πρέπει να το αναλάβουν και να το συζητήσουν και κάποιοι φορείς του νησιού μας. Και να καταθέσουν μια πρόταση…

(γ)  Η γραμμή – όπως μας είπε αρμόδιος στη Ραφήνα - έχει τρία νησιά. Ακόμα και αν ζητήσουν επισήμως οι Ανδριώτες την μετατόπιση του δρομολογίου αυτή πρέπει να συζητηθεί και με τα άλλα δύο. Αν οι Τηνιακοί ή οι Μυκονιάτες αντιδράσουν θα έχουμε φαινόμενα αντιπαραθέσεων. Η εταιρεία - που έχει στηρίξει αυτό το δρομολόγιο 10 ολόκληρα χρόνια - δεν θα ήθελε αντιπαραθέσεις. Μπορεί ο Ανδριώτης να φτάνει στην Άνδρο, αν το πλοίο φεύγει 18:30, στις 20:30 και στην Χώρα στις 21:15, όμως ο Τηνιακός θα φτάνει Τήνο στις 22:30 και στα χωριά της Τήνου κοντά 11 το βράδυ. Τέλος ο Μυκονιάτης θα φτάνει Μύκονο 23:30 και στα χωριά της Μυκόνου μετά τις 12 το βράδυ. Δεν είναι απλό ζήτημα κατέληξε.

Μαζέψαμε όλα τα παραπάνω επιχειρήματα και τις απαντήσεις και τα θέτουμε προς προβληματισμό όλων μας. Τουλάχιστον ας ξεκινήσουμε μέσω του Εν Άνδρω ένας διάλογος για το πόσο σημαντική είναι για τον τουρισμό της Άνδρου μια μετατόπιση του δρομολογίου των 17:30.Αν από τον διάλογο προκύψει μεγάλο ενδιαφέρον το Εν Άνδρω μπορεί να φέρει το θέμα στους αρμόδιους φορείς στην Άνδρο, στη Ραφήνα και στον Πειραιά και να το ξανασυζητήσει μαζί τους.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τοσα σχολια με επιχειρηματα εκφραζονται,για την αλλαγη του δρομολογιου την Παρασκευη του ΘΕΟΛΟΓΟΣ να φευγει επισημως πλεον μια ωρα αργοτερα η εστω μιση ωρα αργοτερα,για την δυνατοτητα περισσοτερων επισκεπτων,αφου θα το εχουν προλαβει στη Ραφηνα.
Εξαλλου και την Κυριακη φευγει στις 6 το απογευμα και ολοι απορουν γιατι δεν προχωρει η εταιρεια αυτη στην παραταση και της Παρασκευης,που ειναι καθοριστικη για την οποια περαιτερω αυξηση της κινησης ενος ολοκληρου Σαββατοκυριακου.
Ετσι και αλλοιως καθε Παρασκευη,αργει να φυγει,οποτε τιναζονται στον αερα,τα οποια επιχειρηματα...περιν δηθεν αφιξης πιο αργα στα τρια νησια και συνεποως μενει να ανακοινωθει επισημα οτι το δρομολογιο μετατεθηκε επισημα στις 6 και ο καθε ταξιδιωτης να ξερει την προγραμματισμενη αναχωρηση και οχι να κανει.... μαγικα για να φτασει στην Ραφηνα και να μπει στο πλοιο.
Κυριε Παναγιωτακη,βλεπετε οτι, οι πραγματικες αναγκες ειναι στην αξιοποιηση καθε δυνατου μεσου,προσελκυσης περισσοτερων ταξιδιωτων και το οφελος σε ολους.
Ανυπομονουμε να δουμε την προσωπικη σας παρεμβαση στο Υπουργειο....

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί αναγνώστε του Εν Άνδρω γραφονται και λέγονται διάφορα! Το γεγονός είναι ενα: το απογευματινό δρομολογιο της Fast Ferries κάθε Παρασκευή ποτέ δεν φεύγει ακριβώς στις 17:30 για πολλούς και διάφορους λόγους. Αλλοτε υπάρχει κίνηση των φορτηγών οχημάτων, κάποιες φορές περιμένει γνωστό και μη εξαιρετέο επιβάτη το πλοίο και ποτέ δεν φεύγει στην ώρα του. Θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα αντί να φεύγει στις 17:45 αν οχι 17:50 τις περισσότερες φορές, να ανακοινώσει την επίσημη ωρα αναχώρησης η εταιρεία μισή ώρα αργότερα (18:00), ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιβάτες-επισκέπτες των νησιών της γραμμης. Είναι γεγονός οτι στις 17:30 δεν προλαβαίνουν αρκετοί που θα ήθελαν να μεταβούν σε κάποιο απο τα τρία βασικα νησιά προσέγγισης του πλοίου, ειδικότερα όσοι εργάζονται ή διαμένουν στα νότια προάστια της Αττικής ή στον Πειραιά για παράδειγμα. Η κατά μισή ωρα λοιπον αργότερα αναχώρηση του πλοίου δε νομίζω οτι θα αποτελούσε πεδίο προστριβών μεταξύ των νησιωτών. Είναι ίσως ο χρόνος που απαιτείται για ενα ιχ από τη στιγμη που θα εισέλθει στην Αττική οδο από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, αλλά μπορεί να αποτελέσει και αρκετό χρονικό περιθώριο για κάποιον που εργάζεται και δεν μπορεί να φύγει πριν απο τις 17:00 απο την εργασία του. Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν επισκέπτεται καποιο απο τα τρια νησια για Σ/Κ, λόγω του οτι χάνει την Παρασκευή! Αν εξετάσει όλες τις πτυχές του θέματος η εταιρεία που για 10η συνεχή χρονιά παραμένει και στηρίζει στο μέγιστο τις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας, ίσως βρεθεί ή χρυση τομή. Αλλωστε το 20-λεπτο που καθυστερεί συνηθως το πλοίο λογω της φόρτωσης είναι κοινός τόπος πλέον. Ας γίνει επίσημα η αναχώρηση του Θεολογος λοιπον στις 18:00, ωστε να λυθούν τυχόν ακραίες καταστάσεις. Με το διάλογο μεταξύ των ενδιαφερομένων θα βρεθεί η άκρη..

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ''ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ- ΜΑΙΜΟΥ '', ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΛΛΑΞΕΙ, ΚΑΘ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 18:00 ΜΕ 18:30 ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 17:30, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΣΚ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΤΑ 45' ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΛΕΝΕ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙ ΑΤΑ ΧΩΡΙΑ ! !
ΤΙ ΣΑΘΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 45' 'Η ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ, ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ.....
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ === ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ=== ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΗΝΙΑΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ....ΑΡΚΕΙ ΠΛΟΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΙΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ! ! !
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΑΚΤΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΟΑ ΤΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ.
ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ...ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΑΝΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΩΜΟΣ...ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ....ΣΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ...ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ?
ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΙΖΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΝΟΝΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ...ΚΑΠΟΙΟΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ...ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ...ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΘΡΑ.
Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ 45' 'Η ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΣΤΕΚΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Λογω της αργιας του Σαββατου,βαζει ο κυριος Στεφανου δρομολογιο στις 18:00 απο Ραφηνα.Μιση ωρα μετα το ΘΕΟΛΟΓΟΣ και με βαση τα επιχειρηματικα τους σχεδια, το εβαλε μιση ωρα μετα,ωστε να κερδισει επιβατες και οχηματα απο το ΘΕΟΛΟΓΟΣ.
Ας τελειωνουν λεω εγω τα παιχνιδια μεταξυ τους και ας πουνε τα τελικα τους χειμερινα δρομολογια,ωστε να ξερουμε εαν σκεφτονται και ποσο τους νησιωτες,στον καθορισμο των αναχωρησεων τους.
Οι κυριοι Στεφανου εκαναν δημοσιοποιηση της προθεσης να αλλαξουν το δρομολογιο του Σαββατου και της Κυριακης και να φευγει το πλοιο τους στις 18:30 αντι 16:30 και παρ οτι δεχθηκαν ,ο κυριος Παναγιωτακης,μεχρις στιγμης δεν αλλαζει το δρομολογιο και εκτιθεται.
Κριμα γιατι τον στηριξαμε και αρνειται τωρα να κανει το αυτονοητο της μετακυλισης κατα μια ωρα την Παρασκευη το απογευμα.
Μην το μπερδευουμε με αυτο του SUPERFERRY, Ειναι εκτακτο και για μια Παρασκευη.
Ο κυριος Παναγιωτακης μεχρι τελους Μαρτιου 2018 εχει καθηκον να ακουσει τον σφυγμο των ταξιδιωτων και να μην κρυβεται.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο σχολιαστης "" Σκεπτομενος Ανδριωτης" παραβλεπει το απλο,προφανως για να θεμελιωσει τα ανεπικαιρα σχολια του.Εδω προκειται για ενα εκτακτο δρομολογιο,λογω της αργιας της 28ης Οκτωβριου και οχι για κατι δυστυχως μονιμο δρομολογιου.Δεν μπαινουμε στη λογικη, ενος εκτακτου δρομολογιου,αλλα επιμενουμε και μεις και ολοι οι επισκεπτες και οι επαγγελματιες του νησιου μας,οτι το δρομολογιο της Παρασκευης,για ολο τον χειμωνα,δεν μπορει να ειναι στις 17:30 ,αλλα τουλαχιστον στις 18:30 και αν αποδεχθουμε και την αιτιολογια αρνησης αλλαγης του ΘΕΟΛΟΓΟΣ να εκτελει δρομολογιο μια ωρα πιο αργα,ας φευγει στις 18:15....

This comment was minimized by the moderator on the site

Και ιδού πριν λαλήσει ο πετεινός να που ο κ.Στεφάνου ενεργοποιεί το δρομολόγιο της Παρασκευής. Αλλά όχι για 18:30 που ζητάνε κάποιοι, αλλά για τις 18:00, ενώ υπάρχει και άλλο πλοίο στις 17:30!!! Τώρα τι λένε οι διαμαρτυρόμενοι του δρομολογίου των 18:30; Θα διαμαρτυρηθούξν στον Στεφάνου που δεν το πάει στις 18:30; Θα διαμαρτυρηθούν στον Παναγιωτάκη που μένει στο 17:30; Ποιος θα παινέψουν και ποιον θα κατηγορήσουν οι "γνωρίζοντες" τα των δρομολογίων. Θα διαμαρτυρηθούν ή θα μιλήσουν εκ μέρους των Τηνιακών και των Μυκονιατών; Πρόβλεψη: Τίποτα δεν θα κάνουν...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί φίλοι έχω ήδη καταλάβει τις θέσεις σας για την τροποίηση του δρομολόγιου της Παρασκευής που ζητάτε επίμονα μερικοί. Ζητήσατε να κάνουμε κάτι. Κάναμε και καταθέσαμε από τις συζητήσεις που είχαμε μια-δύο προτάσεις. Περιμένουμε λοιπόν τις αντιδράσεις και τις απόψεις όλων όσων θέλουν. Περιμένουμε να αποφασίσουν και κάποιοι θεσμικοί φορείς, κάποιοι μαζικοί φορείς - σύλλογοι επαγγελματιών κλπ. Επίσης δεν έχει νόημα να προεξοφλούνται οι αντιδράσεις των άλλων τόσο στην Άνδρο όσο και πολύ περισσότερο στα άλλα νησιά.
Τι νόημα έχει να λέμε εμείς στους Μυκονιάτες τι να θέλουν; Έχει νόημα να συζητήσουμε μεταξύ μας και μετά να απευθυνθούμε στους Τηνιακούς και στους Μυκονιάτες να δούμε αν έχουν πρόβλημα. Τα πράγματα είναι απλά. Μην τα μπερδέυουμε με εντάσεις και υπερβολές.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ....(ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ) ''Τώρα το ποιος θέλει τι στην Άνδρο ας το λύσουμε μεταξύ μας πριν ζητήσουμε οτιδήποτε από τους άλλους. Ας μιλήσουν όσοι ανδριώτες θέλουν είτε για αλλαγή είτε για μην αλλαγή του δρομολογίου. Και αν καταλήξουμε μπορούμε να πάμε όλοι μαζί. Δεν πρέπει να είναι ένα μεμονωμένο αίτημα. πρέπει να είναι ένα συλλογικό αίτημα. Απλά πράγματα.''
ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ, ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ? ?
ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ '' ΕΝ ΑΝΔΡΩ'' ...ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ! !
ΜΗΝ ....ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ολα οσα μας περιγραφετε κυριε Μπσαντη, είναι οι περσινες αποψεις του Παναγιωτακη.Εδώ ηρθε το ''πάνω-κάτω'' με την έλευση του Ηλιοπουλου και ο Παναγιωτακης, αλλαξε πλοια και δρομολογια σαν... αποσβολωμενος, για την συγκρατηση των πλοίων του ? ? ? ?
Οχι τώρα επειδη είναι μόνος του μεχρι τέλος Μαρτίου==== οπως γίνεται κάθε χρόνο =====μας αγνοεί και δεν τον νοιάζει, με την σιγουριά και την λογική:
μόνος μου είμαι τα απογεύματα, που θα πάνε, όλοι σε μένα θα ερθουν για να φύγουν.? ? ? ?
ΓΙΑΤΊ αυτό είναι προκληση και ασέβεια στους νησιώτες, που τον στήριξαν και τον έκαναν, να φέρει και 2ο και 3ο πλοιο στην γραμμή ! ! ! !
Ας αφήσει στην άκρη τα σαθρά του επιχειρηματα και ας κάνει το αυτονόητο στο δρομολογιο της Παρασκευής απο Ραφήνα, που του εζητείτο και τις προηγούμενες χρονιές και δεν το έπραξε....με τα αφελή επιχειρήματα των συμβούλων του, περί ....άγκυρας.
Αλήθεια δεν μας τα λέει καλά Παναγιωτάκης,όταν λέει, ότι, ''ο Μυκονιάτης θα φτάνει Μύκονο 23:30 και στα χωριά της Μυκόνου μετά τις 12 το βράδυ'', όταν φεύγοντας απο Ραφήνα στις 18:30 ,το πλοιο του φτάνει τελικό προορισμό Μύκονο 22:30 ...και για την Μύκον ακόμ ακια τον χειμώνα είναι μία υποφερτή καλή ώρα, γιατί περί χωριών της μυκόνου που λέει...είναι αστείο, για να μην μπούμε εδώ στο κόπο να του πούμε, πόσοι είναια υτοί που πάνε στα χωρία της Μυκόνου και πόσοι μέσα στη Μύκονο, γιατί, δεν μπορεί να μην γελάει κανείς με τέτοια επιχειρηματα ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ''' FAST FERRIES ΚΥΡΙΕ''' ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΚΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΤΟ SUPER FERRY ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 7:50 ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 17:30.
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΚΥΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ? ...ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΓΚΥΡΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ? ?
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΣΑΣ ΘΙΑΞΑΜΕ ....ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 18:30, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, Σ ΕΟΦΕΛΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.
ΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥς ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΕΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.
Η ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ-ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ, ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΗΣΙΑ ! !
ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ,
(Σημείωση: παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί και δεν μιλάτε εσείς εξ ονόματος και των τριών νησιών φυσικά...) .
... ΕΝΩ Η ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΙΧ.ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΑΣ...ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ? ? ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΙΤΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ? ?
ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ SUPERFERRY, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ! !
(Σημείωση: εξακολυθείτε να μιλάτε και για τα τρία νησιά. Αφήστε τους άλλους να μιλήσουν γι' αυτους)
...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΑΝΕΙΣ ? ?
ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑ ΣΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΜΕΤΕΛΑΕΥΣΗς ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ.
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ? ?
ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΣΤΕ ? ?
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ? ?
ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑΓΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ? ? ΚΙΑ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ ! !
ΕΣΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ...ΦΟΡΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ, ΗΡΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ ? ?
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ... ΦΟΡΕΑ ? ?
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ? ?
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
ΠΡΟΣΟΧΗ. Τις απαντήσεις δεν τις υπαγόρευσε στο Εν Άνδρω ο Θ. Παναγιωτάκης τον οποίο δεν είδαμε και δεν μιλήσαμε. Οι απαντήσεις που γράφονται είναι από συζητήσεις με αρμόδιους της Ραφήνας και του Πειραιά. Δεν είναι σωστό να βάζετε λόγια στο στόμα ενός ανθρώπου που δεν συναντήσαμε και δεν μιλήσαμε. Το ξεκαθαρίσαμε μιλήσαμε με ανθρώπους που ξέρουν τα πράγματα. Όχι λοιπόν προσωπικες αναφορές γιατί μπλέκουμε εμείς με εκείνον που θεωρητικά αντιπαρατίθεστε. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε...
Τώρα το ποιος θέλει τι στην Άνδρο ας το λύσουμε μεταξύ μας πριν ζητήσουμε οτιδήποτε από τους άλλους. Ας μιλήσουν όσοι ανδριώτες θέλουν είτε για αλλαγή είτε για μην αλλαγή του δρομολογίου. Και αν καταλήξουμε μπορούμε να πάμε όλοι μαζί. Δεν πρέπει να είναι ένα μεμονωμένο αίτημα. πρέπει να είναι ένα συλλογικό αίτημα. Απλά πράγματα.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro