EKTAKTO τοπικό δρομολόγιο για Άνδρο το SuperferryII την Παρασκευή 27/10

 

Την Παρασκευή 27/10/2017 το πλοίο SuperferryIIθα κάνει έκτακτο δρομολόγιο για Άνδρο στις 18:00 από Ραφήνα. Και επιστροφή από Άνδρο στις 20:15.

Για τον λόγο αυτό το πρωινό δρομολόγιο δεν θα πάει Σύρο και θα εκτελεστεί από Ραφήνα προς τα τρία μόνο νησιά. Δηλαδή, από Ραφήνα στις 7:50, Άνδρο 9:45, Τήνο 11.35, Μύκονο 12.20. Και θα επισπεύσει την επιστροφή από Μύκονο 12΅45, Τήνο 13:29, Άνδρο 15:19 με άφιξη στη Ραφήνα 17:20.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ειναι κατι τυποι....που ντέ και καλά, για να γράψουν καποιο σχόλιο, γράφουν ότι αρλούμπα τους κατέβει στο κεφάλι, χωρίς να ταξιδευουν συχνά,απο και προς το νησί.
Θελουν να εχουν και γνώμη και μαλιστα να τους περασει, χωρις να σκεφτονται, οτι ολοι οσοι σχολιαζουν με στοιχεια και ρεαλιστικα επιχειρηματα, για την προσαρμογή των δρομολογιων,με προθεση την εξυπηρετηση της μεγάλης μαζας των ταξιδιωτών και όχι μεμονωμενων περιπτωσεων, ότι θα πρεπει να εξακολουθούν να γραφουν...την αρλουμπα τους.
Ομως τα πραγματα ειναι τοσο απλά και η προσαρμογή και των δυο εταιρειων τον χειμώνα απο την 1/10/2017 μέχρι και την 31/3/2018, με δρομολογια που δεν θα τους βαζουν μέσα τις καθημερινές, ή τουλαχιστον τα Παρασκευοσαββατοκυριακα, να τους '' σηκώνουν'' λιγάκι, είναι, μία ρεαλιστική προσέγγιση στην εποχή που ζούμε και έχουμε εδώ και κάμποσα χρόνια αποδεχθεί.
Αρκεί και οι δύο εταιρείες να κάνουν ταυτόχρονα το αυτονόητο, δηλαδή μία προσαρμογή δρομολογίου, που κατα πλειοψηφία, θα εξυπηρετεί, ευρυτερη μάζα ταξιδιωτων και δεν είναι άλλο τίποτα, απο το να φεύγει μία πιο λογική ώρα απο την Ραφήνα το ΘΕΟΛΟΓΟΣ και μια πιο λογική ώρα απο την Ανδρο το SUPERFERRY II.
Οι προτάσεις που έχουν γίνει και είναι όντως ορθές, είναι να φεύγει το τελευταίο πλοίο απο την Ανδρο στις 18:30 το απόγευμα και επίσης απο την Ραφήνα στις 18:30 , ώστε να αυξηθεί το μεταφορικό τους έργο, αφού θα δίνεται η δυνατότητα περισσότερος κόσμος, να έχει μπροστά του ένα ολόκληρο σχεδόν 3ημερο στο νησί.
Την π΄ροταση αλλαγής κατά μία ώρα, οι ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ την αποδέχθηκαν και μέχρις στιγμής μένει ο κύριος ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ να αποδεχθεί, επ' ωφελέια όλων τελικά, εσόδων των πλοίων και του νησιού μας γενικότερα και φυσικά και για τα υπόλοιπα νησιά.
Γιατί μην ισχυριστεί κανείς ότι ο Μυκονιάτης ή ο Τηνιακός επισκέπτης του 3ημερου, θέλει να φεύγει την Κυριακή απο τις 11 το πρωί και όχι κατά μία ώρα πιο αργά, εκμεταλευόμενος τον μέγιστο χρόνο παραμονής στο νησί ? ?
Απλά τα θέματα και απολύτως ορθολογιστικά είναι και αναμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση των δρομολογίων αυτών, προσαρμοσμένα στην μεγάλη πλειοψηφία των επισκεπτων, για να ζήσουμε ή εστω να τονώσουμε τον τόπο μας, έστω τα Σαββατοκύριακα τον χειμώνα !

This comment was minimized by the moderator on the site

Δε μας λες ρε κύριε μας ρώρησες εμάς αν θέλουμε να μπούμε στο καράβι σου??? Δεν θέλιυμε αλλά μπαίνουμε γιατί δεν έχει άλλο καράβι 7-8 μηνες τον χρόνο... Αντε να φέρες ρε φίλε ένα δύο καλά βαπόρια, λουσάτα, αστραφτερά, να τα πλερώνεις εσύ και να πηγαίνουμε Κόρθι εμείς.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟ ΒΑΠΟΡΙ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.
Ο ΕΠΙΒΑΤΗς ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ...ΑΛΛΟ ΒΑΠΟΡΙ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ, ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΜΑΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜ ΕΝ ΑΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 'Η ΤΟ ΑΝΔΡΟΣ ? ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ! ! !
ΕΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 31/10/2017, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.... ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ? ?
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ? ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ? ?
ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΗΜΑ, ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑΤΙ, ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ? ?
ΕΤΣΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 27/10/17..... ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΛΕΕΙ..... ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ '' ΣΑΣ '', ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ? ?
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ 3ημερα ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ, ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ! ! !
ΕΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΙΤΕΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ! ! !
ΠΟΣΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΚΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΛΑΝ.
ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΠΑΝ, ΣΤΙΣ 16:30 ΧΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΙΤΕΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ! ! !
ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΔΕΝ ΧΡΙΕΑΖΕΤΑΙ ΚΙΑ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ! ! !
ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ! !