Και τα Σαββατοκύριακα το Superferry II από Άνδρο για Σύρο! Κερδισμένοι οι Ανδριώτες.

 

To Superferry II μπαίνει στο λιμάνι της Σύρου ερχόμενο από Άνδρο (φωτ. Εν Άνδρω).

Κερδισμένη από κάθε άποψη, είναι η Ανδρός μετά την τροποποίηση των χειμωνιάτικων δρομολογίων της Golden Star Ferries. Θα συνδέεται πλέον καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα με την Σύρο, κάτι που θα ωφελήσει το νησί και τους κατοίκους του, διοικητικά, οικονομικά, εμπορικά και - γιατί όχι - τουριστικά!

Οι Συριανοί  και όσοι θα ταξιδεύουν για weekend από την Ραφήνα, θα βλέπουν την Άνδρο και δεν αποκλείεται να την επισκεφτούν, αφού από την Ερμουπόλη απέχει μιάμιση ώρα. Συνάμα οι Ανδριώτες θα μπορούν να πηγαίνουν πλέον πολύ πιο εύκολα για Σαββατοκύριακο για Σύρο απ΄ότι για Αθήνα.

Οι έμποροι με ευκολία θα μπορέσουν να προωθήσουν τα τοπικά προϊόντα και σε τελευταία ανάλυση η καθημερινή επικοινωνία με την πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, είναι προνόμιο που λίγα νησιά το έχουν.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου το Super Ferry 2, μετά την Άνδρο θα προσεγγίζει την Σύρο, όπου θα φτάνει στις 11.30.

Θα αναχωρεί  το μεσημέρι από την Ερμουπόλη στις  15.35, θα φτάνει στο Γαυριο στις 17.10 και θα αναχωρεί για την Ραφήνα στις 17.30.

Αναλυτικά τα δρομολόγια:

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο, μονον μπραβο στους αδελφούς ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Με... '' ένα σμπάρο δυό τριγώνια ''....γιατί συνδεθηκαμε απευθειας με την Σύρο και ταυτόχρονα η τελευταια αναχωρηση απο την Ανδρο μετατεθηκε κατά μία ώρα ποιο αργά.
Ενα αίτημα που καιρό είχε μπεί, μεθ' επιτάσεως και ήταν πολύ λογικό, ειδικά για την Κυριακή την τελευταία αναχώρηση.
Για να δούμε ο κύριος Παναγιωτάκης θα κάνει το ίδιο στο δρομολόγιο της Παρασκευής το απόγευμα απο την Ραφήνα, ώστε να ελυπηρετηθεί ο κόσμος του τριήμερου,
Το πρώτο βήμα το έκαναν οι αδελφοί ΣΤΕΦΑΝΟΥ