"Ναυμαχίες" στο Αιγαίο! Μέχρι την Κρήτη η Golden Star. Ενισχύεται η Άνδρος..


 

Δυναμική διείσδυση σε ολόκληρο το Αιγαίο σχεδιάζει η Golden Star Ferries. Από του χρόνου το καλοκαίρι θα επιχειρήσει να μπει «σφήνα» στους κολοσσούς της ακτοπλοΐας, αισιοδοξώντας να πάρει μερίδιο από την πίτα των πλέον κερδοφόρων γραμμών, στις οποίες ταξιδεύουν κυρίως οι ξένοι τουρίστες!

Παράδειγμα: από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο λιμάνι της Ραφήνας και από κει με ταχύπλοο, Σαντορίνη και Ηράκλειο Κρήτης. Άλλο ταχύπλοο, από Πειραιά καθημερινά δυτικές Κυκλάδες και συγκεκριμένα στα δημοφιλή νησιά Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο. Επίσης, καθημερινή σύνδεση της Μυκόνου με την Πάρο και την Νάξο, με διπλές προσεγγίσεις και στην Τήνο και την Σύρο και την Άνδρο. Αυτό το τελευταίο θα βοηθήσει την Άνδρο. Να σημειώσουμε πως η Άνδρος θα έχει παραιτέρω ενίσχυση το καλοκαίρι και με την καθημερίνη σύνδεση με Σύρο με το νέο ταχύπλοο του Μ. Ηλιόπουλου.

Τα παραπάνω αναφέρουν πληροφορίες από καλά πληροφορημένους ναυτιλιακούς κύκλους, που λένε πως οι αδελφοί Στεφάνου είναι αποφασισμένοι να κονταροχτυπηθούν και με την Sea Jet του Μ. Ηλιόπουλου και με την Blue Star Ferries, με την Hellenic Seaways και με την Aegean.

Με βάση αυτό τον σχεδιασμό της Golden Star, δεν αποκλείεται η εταιρία να αναζητήσει και άλλο ταχύπλοο, εκμεταλλευόμενη την δημοπρασία του «Αίολος Κεντερης», αν και οι ίδιοι λένε ότι δεν πρόκειται να πάρουν μέρος στο ηλεκτρονικό «παζάρι» της 6ης Δεκεμβρίου.

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως, ο καλοκαιρινός σχεδιασμός και των άλλων εταιριών. Σίγουρα ο ανταγωνισμός στο Αιγαίο το καλοκαίρι του 2018, θα είναι ιδιαίτερα σκληρός και μάλλον προς όφελος των ταξιδιωτών, που θα κερδίσουν από τις προσφορές των εταιριών για να προσελκύσουν επιβάτες.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet