Το ταχύπλοο "Paros Jet" θα έρχεται στην Άνδρο! Επιβεβαίωση του "Εν ‘Ανδρω"

 

Διπλή επιβεβαίωση για τα έγκυρα και αποκλειστικά ρεπορτάζ του «εν Ανδρω»! Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ενέκρινε χθες τα επιχειρησιακά σχέδια δυο από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ραφήνα, της GoldenStarFerries και της  SeaJets, που αφορούν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018. Σχέδια που είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό, το νούμερο ένα ανδριώτικο site!

Τελικά το ταχύπλοο Paros Jet, θα είναι αυτό που θα εξυπηρετεί την Άνδρο συνδέοντας την με την Σύρο και μάλιστα με διπλά καθημερινά δρομολόγια. Το πλοίο εχει μήκος 108 μ. και πλάτος 18 και αναπτύσσει ταχύτητα κοντά στους 40 κόμβους.

Επίσης τα δυο Super Ferry με αφετηρία το λιμάνι της Ραφήνας θα ταξιδεύουν καθημερινά μέχρι το Ηράκλειο της Κρήτης με ενδιάμεσους σταθμούς την Άνδρο, την Τήνο, την Μύκονο , την Πάρο, την Ίο και την Σαντορίνη.

οι αποφάσεις του ΣΑΣ είναι οι εξής:

ΓΙΑ ΑΝΔΡΟ - ΣΥΡΟ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ  E/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ ΠΑΡΟΣ ΤΖΕΤ - ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΗΝ 25/05/2018 ΑΝΤΙ ΤΗΣ 05/04/2018 ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΤΗΣ 28/10/2018 ΑΝΤΙ ΤΗΣ 30/09/2018

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΣΥΡΟΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ

ΓΙΑ ΑΝΔΡΟ - ΤΗΝΟ -ΜΥΚΟΝΟ - ΠΑΡΟ - ΙΟ - ΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΗΑΡΑΚΛΕΙΟ

SUPERFERRY

Α) ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ
 

Α’) ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ AΠΟ 12-02-2017 ΜΕΧΡΙ 30-03-2018 ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

Β) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΑΠΟ 01-04-2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 12-04-2018 ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ

Γ) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΘΗΡΑΣ – ΙΟΥ - ΠΑΡΟΥ – ΜΥΚΟΝΟΥ – ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ – ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ AΠΟ 13-04-2018 ΜΕΧΡΙ 31-10-2018

SUPERFERRY II

A) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΑΝΔΡΟΥ – ΣΥΡΟΥ – ΤΗΝΟΥ – ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ AΠΟ 01-11-2017 ΕΩΣ 31-01-2018

Β) ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ AΠΟ 12-02-2017 ΜΕΧΡΙ 30-03-2018 ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

Γ) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ AΠΟ 01/04/2018 ΜΕΧΡΙ 22/04/2018

Δ) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ  ΓΡΑΜΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΘΗΡΑΣ – ΙΟΥ - ΠΑΡΟΥ – ΜΥΚΟΝΟΥ – ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ – ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ AΠΟ 23/04/2018 ΜΕΧΡΙ 31/10/2018

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Και κάτι αλλο. Τα φέρι δεν είναι απαραίτητο να καθυστερούν...Στα ενδιάμεσα τα οποία είναι μόνο δυο,Σαντορίνη Παρος και οχι η Ιός στο ανέβασμα ,η κίνηση θα είναι με κόσμο και οχι ιχ να καθυστερούν λόγω γκαράζ. Όταν λοιπόν θα φτάνουν Μύκονο θα είναι στην ώρα τους

This comment was minimized by the moderator on the site

Γκρινιάζετε για τους Στεφάνου...ΑΝ ,λέω αν, βάλουν μια ωραία πρωία ταχύπλοο ΦΕΤΟΣ με ιχ για Άνδρο ,Θα λέτε τα ίδια ??Και επειδη λετε για την fast η οποια πραγματι είναι σταθερή,δεν ξέρουμε τι συμφωνίες έχουν γίνει μεταξύ μπλε και κοκκινων που δεν τις ξέρουμε....

This comment was minimized by the moderator on the site

Ενδιαφέρον θα έχει με καιρό πως θα πιάνει στο Γαυριο....σκαφος με συρματοσχοινο αντί καδένα ειμαι τρομερά δύσκολο

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ...ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ '''SUPERFERRY''', ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !
ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ? ?
ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΤΕΜΙΑ...ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ? ?
ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΤΕΜΙΑ Ή ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ( ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΛΟΑ) ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ? ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ SUPERFERRY, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ? ?
ΑΠΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ: ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ) !
ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ,ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΕΩ....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απαντήσαμε όχι προς υπεράσπιση, αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Εσείς ως ανώνυμος μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Εμείς όμως είμαστε ένα επώνυμο site και δεν αποδεχομαστε χαρακτηρισμούς κατά επωνύμων ιδιωτών. Αν θυμάστε μιλήσατε επιθετικά και για δύο ακτοπλοούς. Για τον λόγο αυτό και απαντήσαμε. Παρεπιπτόντως είπαμε και την γνώμη μας και για τον κ. Παναγιωτάκη. Τώρα το αν θα φέρουν κόσμο οι Σταφένου από το υπόλοιπο Αιγαίο δεν το ξέρουμε. Πάντως θα μπορούν να πανε προς τα εκεί οι ανδριώτες και οι τουρίστες. Ευελπιστούμε και θα δούμε. Αυτά.
ΥΓ Κάθε απόγευμα επί 6 μήνες η Άνδρος εκτός του SUPERFERRY - που θα περνά αργά - θα έχει και το τοπικό του Paros Jet και ένα πλοίο του κ. Παναγιωτάκη. Νομίζετε πως θα μένουν πολλοί επιβάτες για το SUPERFERRY; Για σκετείτε το λίγο.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητό Εν Ανδρω, μπορεί ο κύριος Ηλιόπουλος να δραστηριοποιείται στη γραμμή της Ραφήνας εδω και κάποια χρόνια, αλλά πρώτον δεν περνά από την Ανδρο και δεύτερον λειτουργεί στα πρώτυπα ορισμένων μεγαλο-ακτοπλοϊκων που αιτούνταν δρομολογια απο Ραφήνα για δυο με δυομιση μήνες και μετα εξαφανίζονταν απο τη γραμμή. Είχαμε παλαιότερα παραδείγματα πλοίων όπως το Ιθάκη για παράδειγμα που εμπαινε απο μεσα με τελη Ιουνίου στη Ραφηνα και σταματουσε την πρωτη εβδομαδα του Σεπτεμβρίου. Σίγουρα και θα πρεπει να στηρίξουμε τις ακτοπλοϊκες που παραμένουν ή προσπαθούν καλύτερα εν μέσω κρίσης να παραμείνουν στη βασικη γραμμή (ραφήνα Ανδρος Τήνος Μύκονος), αρκεί και αυτές να δώσουν κίνητρα από πλευράς τους στους μονιμους κατοίκους και σε όσους μετακινούνται συχνά απο και προς τα νησιά στη Ραφήνα με χαμηλότερους ναύλους και τους χειμερινούς μήνες. Αυτο που εγινε τον Αυγουστο και το Σεπτέμβρη με τις μειώσεις των εισιτηρίων, αρκετοί το αντιλαμβάνονται ως ένδειξη εκτίμησης στον τουρίστα-επισκεπτη του καλοκαιριου (τον οποίο σημειωτέον θα δουν μια ή δυο φορες να επιβιβαζεται στα πλοία τους), ενω για τους μόνιμους κατοίκους απο 1 Οκτωβρίου δεν ισχύει καμία εκπτωση. Οσον αφορα τωρα τα επικείμενα δρομολόγια της Golden Star απο και προς Κρήτη, σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα πλοία που δεν μπορούν να εχουν υπηρεσιακή ταχύτητα ανω των 20 μιλίων ανα ώρα, οπως τα πλοία της Ανεκ, των Μινωϊκών ή της Blue Star. Θα υπάρχουν τρομερές καθυστερήσεις στις αφίξεις, καθότι εχουν ανακοινωθεί αρκετά λιμάνια προσέγγισης και δεδομένης της αύξησης της κίνησης τους θερινούς μήνες, δεν θα τηρούνται οι ώρες. Ας ευχηθούμε να πετύχει το εγχείρημα αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οτι οι αδελφοί Στεφάνου αλλάζουν συνεχώς πλάνα και βλέπουμε τα πλοία τους να δρομολούνται καθε φορά και σε διαφορετική ομάδα νησιών που προσεγγίζουν.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητέ ο κ. Ηλιόπουλος έχει ζητήσει δύο φορές χειμερινά δρομολόγια για Άνδρο. Δεν του δόθηκαν, Τώρα όμως του δόθηκαν 6 μήνες δρομολόγια για Άνδρο. Από ότι καταλαβαίνετε οι 6 μήνες δεν είναι 2 και καλύπτουν απολύτως την κρίσιμη σεζόν που μπορεί να υπάρξει τουρισμός στην Άνδρο.
Κατά τα άλλα υπάρχουν ολοχρονίς τα συμβατικά του κ. Παναγιωτάκη που είναι πάντα σταθερά και στην ώρα τους.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιο ΣΑΣ; Αυτό που γίνεται σήμερα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλιστα. Αναμένεται μόνο η τελική έγκριση.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να κάνουμε δυο διευκρινίσεις. 1) τα 40 μίλια είναι η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να ταξιδέψει το ταχύπλοο. Η ταχύτητα που συνήθως πηγαίνει ειναι 26 με 27 μίλια. Αυτο σημαινει οτι θα κανει γυρω στην 1,30 ώρα μέχρι να βγεις απο το σκάφος. 2) δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φεύγει στην ωρα του το Superferry ερχόμενο απο Ηράκλειο. Εάν σε κάθε λιμάνι κάνει εστω και 10 λεπτά καθυστέρηση, σκεφτείτε με τόσα λιμάνια που θα πιάνει, πόση ωρα θα καθυστερεί να έρθει σην Ανδρο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ...ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ! !
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... '' ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ'' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΛΕ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
ΜΠΛΕ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ? ?
ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ? ?
ΜΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΟ.
ΟΣΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΑΣ....ΟΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΨΩΜΙ...ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ.
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ? ?
ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ...ΔΙΑΤΤΟΝΤΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΑΚΤΟΠΛΟΟΣ ....ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ! !
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ''ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ'' ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΑΣ, ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ! !
( κύριε Μπασαντή, δεν έχω καμμιά σχέση με τον κύριο Πανγιωτάκη, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια που βιώνουμε στο νησί.
Και είναι άποψη πολλών, πάρα πολλών συμπατριωτών μας )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον δεν έτυχε ποτέ μα πάτε στη Ραφήνα πρωί στις 07:40. Όλo τον χρόνο, αλλά και του χρόνου θα συνεχίσει να φεύγει το SUPERFERRY. Δεν το προσέξατε σίγουρα. Και κάθε απόγευμα θα περνά όλο το καλοκαίρι στις 18:45 πάλι για Ραφήνα. Ούτε αυτό το διαβάσατε σίγουρα. Επίσης δεν σας ενδιαφέρει η σύνδση του νησιού με άλλα τουριστικά νησιά. Είστε ευχαριστημένος με την δίμηνη σεζόν. Μην γίνει τρίμηνη με περισσότερους προορισμούς και συνδέσεις.Θα σας χαλάσει....
Επίσης δεν μάθατε ποτέ πως ο κ. Ηλιόπουλος δεν ειναι διάτοντας (είναι στην Ραφήνα πολλά χρόνια) ή της κονάμας όπως λέτε.Κάνει και εκπτώσεις αν ξέρετε. Θα ξεκινήσει από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο. Σύνολο: τους 6 κρίσιμους μήνες! Δεν το βλέπετε. Εσείς, λοιπόν, ή οι πελάτες σας μην μπείτε ποτέ στο τοπικό ταχύπλοο που θα πηγαινοέρχεται δύο φορές την μέρα (πρωί-βράδι) Ραφήνα-Άνδρο και Σύρο.
Κατά τα άλλα συμφωνώ απολύτως μαζι σας μαζί σας πως ο κ. Παναγιωτάκης είναι σταθερή αξία για την Άνδρο Να προσθέσω προς γνώση ότι μας εξυπηρετεί επί 10 ολόκληρα χρόνια.
Τέλος μια πληροφορία που δεν βλέπω να σας ενδιαφέρει. Εφέτος την κρίσιμη περίοδο η Άνδρος θα έχει 10 αφίξεις την ημέρα έναντι 8 πέρσι. Ούτε αυτό το είδατε μιας και κοροϊδεύετε τους δύο από τους τρεις ακτοπλοούς της γραμμής. Τι να πούμε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro