Έκτακτο τοπικό και τροποποίηση δρομολογίου για να σωθεί η παρτίδα της Πρωτομαγιάς

 

To "Αικατερίνη" έφερε τα πανέμορφα αμάξια της ΦΙΛΠΑ, το "Αικατερίνη" καλείται να σώσει κάτι από την παρτίδα της χαμένης Πρωτομαγιάς βοηθώντας την Άνδρο - στο άτυπο τετραήμερο που έγινε τριήμερο - με το έκτακτο τοπικό της Παρασκευής 27/4 (φωτ. Εν Άνδρω).

Οι δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το νησί μας, για να σώσουν - όσο μπορούν - την παρτίδα της πρωτομαγιάτικης απεργίας και να εξυπηρετήσουν τον κόσμο στο άτυπο τριήμερο πουέρχεται. Έτσι θα υπάρχει έκτακτο τοπικό την Παρασκευή (27/4) και τροποποίηση δρομολογίου την Δευτέρα (30/4).

Αναλυτικά, η Fast Ferries το απόγευμα της Παρασκευής (27/4) βάζει έκτακτο τοπικό με το Αικατερίνη στις 18:45 ώστε να εξυπηρετήσει όσους θέλουν να ταξιδέψουν για Άνδρο. Έχει λοιπόν και τον Θεολόγο στις 17:30 για το κανονικό δρομολόγιο του για τα τρία νησιά και το Αικατερίνη ειδικά για Άνδρο λίγο αργότερα.

Για την επιστροφή της Δευτέρας (30/4) έχουμε από την Fast Ferries τον "Θεολόγο" που περνά για Ραφήνα στις 10:15 το πρωί και το "Αικατερίνη", που περνά στις 16:00. Τέλος, να σημειώσουμε πως το Superferry της Golden Star Ferries θα περάσει εκτάκτως από Άνδρο για Ραφήνα στις 19:15 της Δευτέρας (30/4)  ώστε οι επισκέπτες του άτυπου τριημέρου να φύγουν λίγο αργότερα και πιο άνετα.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet