Δεν αναχώρησε το Superferry II σήμερα από Ραφήνα για Κρήτη.


Το Superferry II καθυστέρησε κατά μια μέρα την αναχώρηση του από Ραφήνα. Το εικονιζόμενο Superferry ξεκίνησε σήμερα κανονικά από το Ηράκλειο και θα περάσει από Άνδρο αργά το απόγευμα (φωτ. Εν Άνδρω).

Τελικά το πρώτο ταξίδι του SuperferryII στις 2 Μαΐου 2018 από Ραφηνα για Κρήτη στις 07:50 – που θα πέρναγε και από Άνδρο – δεν έγινε γιατί το πλοίο, που είναι στη Ραφήνα από 30 Απριλίου, ολοκληρώνει τελικά σήμερα τις επιθεωρήσεις για πιστοποιητικό σφαλείας. Τους επιβάτες για Άνδρο-τήνο-Μύκονο εξυπηρέτησε το Αικατερίνη που έφυγε στις 07:50'.

Ή παράταση των επιθεωρήσεων στο Suerferry II οφείλεται σε αλλαγή κλάσης του πλοίου - λόγω του δρομολογίου της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας το καράβι θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του από Ραφήνα για Ηράκλειο - με ενδιάμεσα λιμάνια Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Ίο, Σαντορίνη - από μεθαύριο.

Όμως, αποτέλεσμα αυτής της απρόσμενης καθυστέρησης της τελευταίας στιγμής κατά μια μέρα - ως προς την Άνδρο – είναι πως 50 μαθητές και 4 συνοδοί καθηγητές, του Γυμνασίου και Λυκείου Κορθίου, που ταξίδευαν σήμερα για Ηράκλειο να αλλάξουν δρομολόγιο για να μην χάσουν μια μέρα από την προγραμματισμένη εκδρομή τους για Κρήτη!

Να σημειώσουμε ακόμα πως χτες βράδυ πρωτομαγιάς στο Ηράκλειο της Κρήτης γινόταν δεξίωση στο Superferry για την έναρξη του νέου δρομολογίου που ξεκίνησε ήδη σήμερα 2/5 το πρωί στις 7:45’ από Ηράκλειο μέσω Σαντορίνης, Πάρου, Μυκόνου, Τήνου και Άνδρου προς Ραφήνα. Το δύο πλοία όλο τον μήνα από σήμερα θα περνούν από Άνδρο στις 18:45’ κάθε μέρα εξυπηρετώντας με τον τρόπο αυτό όσους θέλουν να φύγουν αργότερα για Ραφήνα.

«Εν Ανδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet