Μετά την απόφαση του ΣΑΣ αλλάζουν ρότα οι αδελφοί Στεφάνου

 

Από την εταιρεία Golden Star Ferries διαμηνύθηκε πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για την δρομολόγηση των δύο ταχύπλοων της Superspeed και Supercraft στη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Σύρος επειδή η ώρα που προτείνει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (η εταιρία είχε ζητήσει αναχώρηση στις 7 π.μ. και το ΣΑΣ αποφάσισε στις 10 π.μ.) δεν είναι λογική.

Η εταιρεία Golden Star Ferries θεωρεί ότι το υπουργείο Ναυτιλίας και το ΣΑΣ λειτουργούν τιμωρητικά προς την εταιρία, επιβάλλοντας λάθος ώρα αναχώρησης.

Έτσι η Golden Star Ferries κατάθεσε νέα επίσημη προς για έκτακτη δρομολόγηση των Superspeed και Supercraft στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Σποράδες από 15 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου. Στην επιστολή της αναφέρει επίσης ότι για την εν λόγω σύνδεση υπήρξε «έντονη απαίτηση» του Δημάρχου» Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Ερωτηματικό παραμένει ακόμα μια φορά η στάση που θα κρατήσει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στο νέο αίτημα της εταιρίας…

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 15ΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΘΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ,ΓΥΡΩ ΣΤΑ 21 ΜΕ 23 ΜΙΛΛΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ, ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΤΑ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕΛΤΕΜΙΑ ΤΩΝ 7 ΚΑΙ 8 ΜΠΡΟΦΩΡ.
Ο ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.
ΠΛΟΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BLUE STAR ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΕΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΚΤΟΠΛΟΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ, ΠΟΤΕ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΚΤΟΠΛΟΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

οταν οι λαθος επιχειρηματικες κινησεις αγορας ταχυπλοων αποδεικνυονται οτι εχουν γινει, δεν μας φταιει κανενα ΣΑΣ, ουτε κανενας άλλος αγαπητοι συμπατριωτεσ αφοι Στεφανου.
η σπονδη να φερετε ταχυπλοα σε ενα ηδη κορεσμενο περιβαλλον, αποδεικνυεται μεγα λαθος κια δεν σας φταιει τωρα κανεις.
θα μπορουσατε να ειχατε κατευθυνθει στην αγορα ενος πλιου συμβατικου απο ΙΑΠΩΝΙΑ με 15 ετη και ταχυτητα που να φτανει τα 22-23 μίλια και τωρα να εισασταν κεφαλι στο Αιγαιο.
οι καιροι εχουν αλλαξει....κατευθυνθείτε προς τα εκει. δεν βλεπετε τι γινεται με την παγκόσμια αστάθεια με τα πετρέλαια, που κανενας δεν πιστευει οτι θα καλυτερευσει .
αν τα συμβατικα σας πλοια ή το πλοιο σας ειχε ταχυτητα 22-23 μιλια υπηρεσιακη ταχυτητα σήμερα δεν θα μιλαγατε για δήθεν δίωξη απο το κάθε ΣΑΣ, αλλα για άλλα δεδομένα.