Και δεύτερη επιστολή με αντίθετες διαπιστώσεις του προέδρου ενοικιαζομένων Μπατσίου

 

 (Είναι εντυπωσιακό το πως ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Μπατσίου Σ. Πολυκράτης κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα γράφοντας σαν ειδικος δύο επιστολές προς τον υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλη να ζητά εντελώς αντίθετα πράγματα. Στην πρώτη  επιστολή ανησυχούσε γιατί η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Άνδρου με την Κρήτη θα αποδυνάμωνε τη σύνδεση με την Ραφήνα!!! Στη δεύτερη  διαπίστωνε πως η ακτοπλοϊκή γραμμήμε την Κρήτη έχει πολύ  μεγάλες προοπτικές!!! Δημοσίευσαμε την πρώτη, δημοσιεύουμε και την δεύτερη. Ελπίζουμε να μην υπάρξει και τρίτη που να διαπιστώνει κάτι άλλο!!! -  Εν Άνδρω).

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

  1. Υπουργό κ. Κουρουπλή Παναγιώτη
  2. Γενικό Γραμματέα κ. Τεμπονέρα Διονύσιο ΦΑΞ: 2104220774

                     ΘΕΜΑ: Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Άνδρου.

ΣΧΕΤ. Με ημερομηνία 17-3-2018  δικό μας έγγραφο.

Κύριοι

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου μας, ενεργήσατε πάραυτα και σας γνωρίζουμε οτι τα νέα δρομολόγια που έχουν δρομολογηθεί για το νησί μας ικανοποιούν σε μεγάλο ποσοστό τις ανάγκες μας για την φετινή περίοδο.

Για την γραμμή μέχρι το Ηράκλειο, μολονότι υπήρξαν κάποιες επιφυλάξεις στην αρχή, απεδείχθη στην πράξη οτι η διαδρομή αυτή που διατρέχει επτά νησιά έχει σημειώσει μέχρι σήμερα μεγάλη επιτυχία για την Άνδρο και ανέλπιστα μεγάλος αριθμός τουριστών μας επισκέπτεται και από νησιά που μέχρι σήμερα είχαμε από μικρή μέχρι ελάχιστη ανταπόκριση. Η διαδρομή αυτή έχει δημιουργήσει σημαντικές προϋποθέσεις για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας και ελπίζουμε στο εγγύς μέλλον να ανοίξουν ακτοπλοϊκές διαδρομές και με άλλους σημαντικούς προορισμούς.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Σ. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ

Γ. ΚΟΝΤΟΣ  

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να του δώσουμε τουλάχιστον ένα μπράβο που είχε το θάρρος να δηλώσει και εγγράφως ότι έκανε λάθος εκτίμηση στην αρχή. Εύχομαι να του γίνει μάθημα να μην προτρέχει. Τέτοιες ενέργειες τον κάνουν τελείως ερασιτέχνη και χάνει στην εμπιστοσύνη μας προς αυτόν!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το να μεταβαλει καποιος αποψεις προς το καλυτερο δεν ειναι κακο.Αυτο σημαινει οτι τωρα ειδε την πραγματικοτητα,ζυγιασε ξανα τις καταστασεις και αποφανθηκε οτι τωρα το νεο σχεδιο αποδιδει καλυτερα. Κακο θα ειναι εαν αλλαζει καποιος αποψεις και ισως συμπαρασυρει και αλλους πολυ συχνα και φυσικα οταν δεν δικαιολογει για την αλλαγη αποψεων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Και ύστερα αναρωτιέστε γιατί το Μπατσί πάει κατα δ@@λου ; Το κακό είναι οτι δεν είναι ο μόνος .....οι περισσότεροι επαγγελματίες-επιχειρηματίες έχουν τα ίδια μυαλά..!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ανθρωπος πάσχει από άνοια...Δικαιολογειται