Το Μπατσί άνοιξε για καλοκαίρι...

Άνοιξε ο καιρός. Καλοκαίριασε. Έστω κι αν αυτές τις μέρες είχε μια αστάθεια η ατμόσφαιρα, όπως λένε οι μετεωρολόγοι. Καιν το Μπατσί άνοιξε πια για καλοκαίρι. Το βλέπεις στην μαρίνα που γέμισε ιδτιοπλοϊκά (φωτ. Εν Άνδρω).

Το βλέπεις στα κότερα που έφτασαν κι αυτά. Εντυπωσιακά. Κομψά. Όμορφα. Δίνοντας μια νότα ξεγνοιασιάς στο μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι που αρχίζει (φωτ. Εν Άνδρω).

Το βλέπεις στην ίδια την μαρίνα που πλέον σουλουπόθηκε. Έφτιαξε ο Δήμος Άνδρου τα φρεάτια! Γκρινιάξατε, γκρινιάξαμε, στο τέλος έπιασε τόπο ξ γκρίνια κι ήρθαν τα φρεάτια από την Αθήνα. Απόγευμα Σαββάτου τα βάλανε. Από ότι είδαμε η μαρίνα έχει και ρεύμα και νερό σε κάποια σημεία. Έκλεισε μια πληγή για καλοκαίρι (φωτ. Εν Άνδρω).

Άνοιξε το Μπατσί και από Παρασκευή ξεκινά και το 10ήμερο διεθνούς κουζίνας του Σωματείου Τουριστικών Επαγγελματιών Μπατσίου. Δεκαπέντε κουζίνες του κόσμου επί δέκα μέρες στα εστιατόρια και τις ταβέρνες του Μπατσίου θα ξεναγούν τους επισκέπτες σε γεύσεις από διάφορα μέρη του κόσμου. Αναρτούμε και την αφίσά τους και θα κάνουμε και μια βόλτα να τις δούμε από κοντά όπως και πέρσι. Μην ξεχάσετε από την Παρασκευή 22/6 μέχρι Κυριακή 1/7...

 Άνοιξε και κατάστημα ομορφιάς και περιποίησης ποδιών! Τοι Μπατσί αλλάζει! Η Αναστασία ξεκίνησε - δίπλα από την ταβέρνα του Σταμάτη - μια επιχείρηση διαφορετική από ότι ξέραμε στην Άνδρο: Ένας χώρος περιποίησης της ομορφιάς. Στη Μύκονο είναι κοινός τόπος. Στην Άνδρο είναι καινούριος τόπος. Και κάθε καινούρια προσπάθεια πρέπει να τύχει της προσοχής και της αναφοράς μας (φωτ. Εν Άνδρω).

Τι τα θες η ωραιότητα θέλει και την περιποίηση της! Η Αναστασία Θωμά επί το έργον... (φωτ. Εν Άνδρω).

Να μην ξεχάσουμε και την περσινή προσποάθεια για ένα μαγαζί τέχνης. Στην Μύκονο πάλι μια γκαλερί είναι κοινός τόπος. Στην Άνδρο καινούριος τόπος. Ο λόγος εδώ για την γκαλερί τέχνης της φίλης Πηνελόπης "heArt" που δένει στα αγγλικά την καρδιά (heart) με την τέχνη (Art). H Πηνελόπη έκανε την αντίστροφη διαδρομή και αποό την Μύκονο ήρθε στην Άνδρο! Αγόρασε και σπίτι εδώ. Και ξεκίνησε πέρσι την μικρή της γκαλερί. Στον χώρο βρήκαμε την Ελίζα. Χαμογελαστή, ζεστή εξυπηρετική. Κι ενθουσιασμένη που βρέθηκε πρώτη φορά στην Άνδρο... (φωτ. Εν Άνδρω).

Καθίσαμε για ένα ποτό. Κόσμος πηγαινοερχόταν. Ένας φίλος από το Μπατσί μετά από πολύ ώρα σχολίασε: "τόση ώρα και δεν χαιρετίσαμε έναν γνωστό. Όλοι ξένοι είναι...". Δεν απαντήσαμε. Το σκεφτήκαμε. Και βρήκαμε πως δεν ήταν και τόσο κακό. Το Μπατσί έχει αρχίσει τουριστικά να "ταξιδεύει". Έρχονται σιγά-σιγά πάλι ξένοι. Περιμένουμε το τουριστικό κέντρο της Άνδρου αυτό το καλοκαίρι να κάνει την διαφορά... (φωτ. Εν Άνδρω).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet