Πρώτη δοκιμαστική άφιξη του Aqua Blue στο Γαύριο.


Σήμερα Πέμπτη 28/6 και ώρα 7:50 έφτασε στην Άνδρο για την πρώτη δοκιμαστική άφιξη του. Το πλοίο της Sea Jets (αναμένεται να συνδέσει την Άνδρο με τις Σποράδες και την Θεσσαλονίκη) μπήκε στο Γαύριο κενό επιβατών για πιστοποίηση λιμένος στις 7:40 το πρωί. Έδεσε και μετά αναχώρησε στις 8:10.

Το πλοίο θα ξεκινήσει κανονικά δρομολόγια αύριο βράδυ Παρασκευή 29/6 από την Θεσσαλονίκη. Αναμένεται να έρθει κανονικό δρομολόγιο φορτωμένο στην Άνδρο το Σάββατο 30/9 ώρα 5:00 το πρωί.

Στη συνέχεια μέσω Σύρου και μια σειρά λιμανιών των Κυκλάδων θα πάει Ηράκλειο. Στην επιστροφή για Θεσσαλονίκη θα περάσει πάλι από το Γαύριο την Κυριακή πρωί ώρα 11:00 με κατεύθυνση Σποράδες και Θεσσαλονίκη.

Τα μηνύματα από την πρώτη προσέγγιση είναι δύσκολα. Το λιμάνι του Γαυρίου δεν έχει συντηρηθεί όπως είπαν και έχει μπαζωθεί από φερτά υλικά των ρεμάτων. Έτσι τα βάθη του έχουν προβλήματα. Το Aqua Blue αν και ξεφόρτωτο είχε κάποιο πρόβλημα. Θα έρθει και με φορτίο και θα ξαναδοκιμάσει. Αν υπάρξουν προβλήματα ίσως αναγκαστεί να βγάλει έξω από το δρομολόγιο του την Άνδρο.

Σημείωση: Τις φωτογραφίες έστειλε αναγνώστης από το Γαύριο. Όλες είναι της Maria Stefania.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
  1. chronis

Γράφετε για το λιμάνι ....
Αλλά να ασχολούμαστε με καράβι 45 ετών ? έλεος

 
  1. Παναγιωτης

Σαπιο-καραβοοοοοο και θελουν και πολυτελες λιμανι..??
ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΝΕ.

 
  1. Κακή μέρα...

Πάντα υπάρχει μια καλή δικαιολογία για δρομολόγια και λιμάνια που αποδεικνύονται, μετά τα πρώτα ταξίδια, μη κερδοφόρα (φταίει το βάθος, το μήκος, ο αέρας, το χρώμα τ' ουρανού και η κακή μας μέρα!...)

 
  1. ΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣ ? ?
ΜΗΝ ΝΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟΡΑΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ Ή ΠΡΥΜΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΛΟΙΑ.
ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ...ΓΙΑΛΟ ΣΤΟΝ ΒΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΗΘΕΙ !
ΤΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΦΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΜΦΟΡΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ