Απίστευτο! Μετρούσαν τις πίτες από τα σουβλάκια οι εφοριακοί στην Άνδρο!

 

Από την Μύκονο (όπου σφράγισε το νυχτερινό κέντρο Nammos) ήρθε κατ ευθείαν στην Άνδρο το συνεργείο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Και εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του στους επαγγελματίες του τόπου.

Τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο (14-15.7) οι θηλυκοί… «Ράμπο» της Εφορίας, έκαναν εφόδους κυρίως σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλο το νησί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έλεγχοι ήταν εξονυχιστικοί, πιστοποιηθήκαν  παραβάσεις και ακολούθησαν πρόστιμα.

Οι εφοριακοί, άνοιξαν ψυγεία, ζήτησαν τιμολόγια, έψαξαν ταμειακές μηχανές και έφτασαν στο σημείο να μετρούν τις πίτες από τα σουβλάκια που είχαν αγοραστεί από ψητοπωλείο για να διαπιστώσουν, πόσα σουβλάκια πούλησαν και πόσες αποδείξεις έκοψαν!

Είναι η τέταρτη φορά φέτος το καλοκαίρι,  που οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους σαρώνουν την Άνδρο και υπάρχουν παράπονα από επαγγελματίες για έλλειψη στοιχειώδους επιείκειας, ενώ αντίθετα επιδεικνύεται ασυνήθιστη αυστηρότητα.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση της ΑΑΔΕ, οι έλεγχοι από συνεργεία που θα αλλάζουν προσωπικό για να μην αναγνωρίζονται θα συνεχιστούν και θα ενταθούν κυρίως τον Αύγουστο,, που η τουριστική κίνηση φτάνει στο ζενίθ.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ...ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ? ? ?
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ! ! !
ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΒΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ! ! !
ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ...ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ! ! !
ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ, ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ! ! !
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ Α ΜΕΡΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ? ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΈΛΕΓΧΟΥΣ ΠΙΤΟΓΥΡΑ....
ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΤΑ ΤΟΥΣ ? ?
ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ....ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΥΟ... ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΩΜΑΤΩΔΕΙΣ ΚΥΡΙΟΥΣ.
ΕΕΕΕ ΡΕ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ.ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας τους εξηγήσει κάποιος ότι δεν είμαστε μαζί φαντάροι για να μιλούν στον ενικό σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. ΑΛΛΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ...επίσης, όταν ζητούν να κοπεί η απόδειξη των 10 λεπτών να τα πληρώνουν - ξέρουν οι μαντάμες από εκείνα... (διαγράφονται 15 λέξεις-Εν Άνδρω). Τέλος, τους προτείνω αντί να μετρούν πίτες σε σουβλατζίδικα να πάνε να μετρήσουν... (διαγράφονται 6 λέξεις - Εν Άνδρω)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πρόκειται για δύο "Κυρίες" φορτωμένες με το κόμπλεξ του Δημοσίου Υπαλλήλου οι οποίες επειδή τους έχει δοθεί, προσωρινά, κάποιου είδους εξουσίας, νομίζουν ότι μπορούν να εξουσιάσουν όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω όμως αν η εξουσία αυτή που τους έχει δοθεί προσωρινά τους δίνει το δικαίωμα να παριστάνουν τον νταβαντζή, γιατί μόνο ως τέτοιος μπορεί να εκληφθεί κάποιος ο οποίος πάει στους καταστηματάρχες της Χώρας της Άνδρου και τους λέει εν ψυχρώ: ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150€ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΨΑΞΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΞΩ ΔΕ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Και αυτό έγινε σε 4 μαγαζιά.
Πρέπει κάποιος να εξηγήσει σε αυτές τις κυρίες ότι η δουλειά τους είναι να ελέγχουν για την ορθότητα των οικονομικών δοσοληψιών των επαγγελματιών και όχι να μας επιδεικνύουν τον αστείρευτης αλαζονείας και ειρωνείας χαρακτήρα τους.
Ξέρω πολύ καλά κύριε Μπασαντή ότι απεχθάνεστε τα ανώνυμα άρθρα, ειδικά όταν είναι κάπως κατηγορηματικά, αλλά δεν είναι εύκολο να βγει κάποιος μπροστά και επώνυμα όταν δεν υπάρχει η στήριξη και των υπολοίπων.
Αναφέρετε στο άρθρο σας κάτι το οποίο είναι για γέλια και για κλάματα. Είδατε να αντιδράσει κανείς; Απλά δεχτήκαμε σαν πειθήνια και άβουλα πλάσματα τις ακραίες, απαράδεκτες, κομπλεξικές, εκδικητικές θα μπορούσε να πει κανείς, απαιτήσεις δύο δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίες μάλλον πίστευαν ότι ήταν τουλάχιστον αυτοκράτειρες!!! Πού είναι ο Σύλλογος Εμπόρων και Καφεστίασης; Έγινε ότι έγινε, τα ίδια γίνονται κάθε χρόνο, βλέπετε καμμία αντίδραση; Βλέπετε να κινείται κάτι; Όλοι Κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου μάλλον ή δεν μας ενδιαφέρει το θέμα, ή δειλιάζουμε. Και μόλις χειμωνιάσει αναθαρρεύουμε και ξαναγινόμαστε νταήδες…
ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

το ενδεχόμενο να πέσουν πίτες στο πάτωμα και να πεταχτούν δεν περνάει από το μυαλό τους...................................................................