Άνδρος: Κατά κύματα οι τουρίστες του Αυγούστου…

 

Το ένα πίσω από το άλλο μπαίνουν γεμάτα τα δύο πρωινά καράβια από Ραφήνα στο Γαύριο (φωτ. Χ)

Η Άνδρος στα καλύτερα της!... Οι καλοκαιρινοί επισκέπτες φτάνουν κατά κύματα από την Αττική, καθώς κορυφώνεται το καλοκαίρι με τις άδειες του Αυγούστου και το νησί γεμίζει κυρίως από Έλληνες, αλλά και ξένους παραθεριστές.

Το ισχυρό μελτέμι δεν πτοεί κανένα και οι παραλίες είναι γεμάτες από νωρίς το πρωί. Τα βράδια και τα απογεύματα οι καφετερίες τα εστιατόρια και τα διάφορα μπαράκια συγκεντρώνουν πολύ κόσμο και καθώς μαζί με τα beach bar οργανώνουν σχεδόν καθημερινά παρτάκια, το κέφι κρατάει … μέχρι τα ξημερώματα.


Σήμερα Κυριακή (5.8) τα πρωινά βαπόρια ήρθαν γεμάτα! Το SuperFerry και το Andros που έφυγαν καθυστερημένα από την Ραφήνα λόγω της μεγάλης προσέλευσης επιβατών και αυτοκινήτων, έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα στο Γαύριο και έδεσαν μαζί και στις δυο προβλήτες.

Ακολούθησε πανηγύρι! Ταξιδιώτες και Ι.Χ έβγαιναν κατά κύματα χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω των μέτρων του Λιμενικού και της Αστυνομίας που διευκόλυναν την ομαλή ροη της κυκλοφορίας.

Για το βράδυ της κυριακάτικης επιστροφής δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι όσοι ήρθαν θα μείνουν! Έτσι θα κυλήσει το επόμενο διάστημα μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο, όπου σταδιακά θα αρχίσει η επιστροφή.

Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι, καλή διασκέδαση, καλές βουτιές και μόνο θετικές σκέψεις. Αφήστε τα όποια προβλήματα σας για λίγο πίσω και απολαύστε το όμορφο νησί…

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet