Εισιτήρια σοκ στη γραμμή μας για επιβάτες και ΙΧ από 10/9 μέχρι 31/10!

 

Λιμάνι Γαυρίου: από την γέφυρα του Superferry της Golden Star Ferries που προσεγγίζει τη νότια προβλήτα διακρίνεται το Θεολόγο; της Fast Ferries στην βόρεια προβλήτα. Η 'Ανδρος αλλάζει σελίδα με τις φθινοπωρινές εκπτώσεις των δύο εταιρειών της γραμμής μας (φωτ. Εν Άνδρω).

Νέα σημαντική μείωση τιμών από την Golden Star Ferries των αδελφών Δημήτρη και Γιώργου Στεφάνου. Σύμφωνα με δελτίο τύπου που έστειλαν νωρίτερα στο Εν Άνδρω από 10 Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι 31 Οκτωβρίου θα υπάρξει και νέα μείωση τιμών με στόχο την όσο το δυνατόν επιμήκυνση της καλοκαιρινής σεζόν στην Άνδρο και τα άλλα νησιά της γραμμής μας...

Την ώρα που ανεβάζαμε το δελτίο τύπου της Golden Star ήρθε δελτίο τύπου και από την Fast Ferries του Θ. Παναγιωτάκη, η οποία εξυπηρετεί το νησί μας με περισσότερα δρομολόγια την μέρα, που προβαίνει και αυτή σε αντίστοιχη μείωση για την Άνδρο και όλη την γραμμή μας «γιατί το καλοκαίρι στην Ελλάδα αργεί να τελειώσει»…

Οι τιμές από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου των δρομολογίων από ΡΑΦΗΝΑ για ΑΝΔΡΟ για την Golden Star Ferries διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΠΙΒΑΤΕΣ:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ από 13,50€

ΟΧΗΜΑΤΑ:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ ΙΧ 28,50€ - ΜΟΤΟ 09,50€

Και για την Fast Ferries από ΡΑΦΗΝΑ για ΑΝΔΡΟ:

ΕΠΙΒΑΤΕΣ:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ από 14,00€

ΟΧΗΜΑΤΑ:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ ΙΧ 28,00€ - ΜΟΤΟ 10,00€

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

Αναλυτικά τα δελτία τύπου των δύο εταιρειών

GOLDEN STAR FERRIES

Πειραιάς, 14/8/2018

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η Golden Star Ferries σας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύει όλα τα χρόνια της δραστηριότητας της, προχωρά σε δελεαστικές προσφορές στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων για την περίοδο από 10 Σεπτέμβριου έως και 31 Οκτωβρίου 2018 γιατί το καλοκαίρι στην Ελλάδα αργεί να τελειώσει. Τα νησιά μας, που εμείς εξυπηρετούμε με τα πολυτελέστατα SUPERFERRY και SUPERFERRYII ανελλιπώς όλο τον χρόνο, έχουν ανάγκη από κίνητρα προκειμένου να παραταθεί η θερινή περίοδος και να ενισχυθούν οι τοπικές οικονομίες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΠΙΒΑΤΕΣ:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ από 13,50€

ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ από 18,50€

ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ από 21,50€

ΟΧΗΜΑΤΑ:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ ΙΧ 28,50€ - ΜΟΤΟ 09,50€

ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ ΙΧ 35,00€ - ΜΟΤΟ 13,50€

ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ ΙΧ 39,00€ - ΜΟΤΟ 15,50€

Οι παραπάνω ναύλοι αναφέρονται στα εισιτήρια ακέραιου ναύλου από και προς Ραφήνα και δεν συνδυάζονται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις.

Η Golden Star Ferries πάντα δίπλα στον επιβάτη, επιφυλάσσεται σε περαιτέρω προσφορές προκειμένου να ανταμείψει την εμπιστοσύνη που έχει δεχθεί από το επιβατηγό κοινό στο διάστημα της πορείας της στην ελληνική ακτοπλοΐα.

FAST FERRIES

Πειραιάς, 14/8/2018

ΘΕΜΑ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η FastFerries σας ενημερώνει πως από 10 Σεπτεμβρίου ως 31 Οκτωβρίου 2018 ισχύει νέα φθινοπωρινή προσφορά. Στόχος της εταιρείας μας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τους Φθινοπωρινούς μήνες.

Ενδεικτικά οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΠΙΒΑΤΕΣ:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ από 14,00€

ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ από 18,00€

ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ από 21,00€

ΟΧΗΜΑΤΑ:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ ΙΧ 28,00€ - ΜΟΤΟ 10,00€

ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ ΙΧ 35,00€ - ΜΟΤΟ 14,00€

ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ ΙΧ 40,00€ - ΜΟΤΟ 16,00€

Οι προσφορές αφορούν τα εισιτήρια ακέραιου ναύλου από και προς Ραφήνα, δεν συνδυάζονται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις και τα εισιτήρια προσφοράς τροποποιούνται ή ακυρώνονται σύμφωνα με την εμπορική πολιτική της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας.

Για την FAST FERRIES

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλο αλλα λίγο .......

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΕΕΕ...ΒΕΒΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ..ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ, ΠΕΤΑΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΑΜΑΖΕΠΤΑ, ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ! ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ...ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ !
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !
ΑΦΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΄΄ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΄΄..ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ !
ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ...ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ...ΚΟΡΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ !
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΛΟΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ !!!!
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΛΟΙΑ, ΠΟΥ ΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ !!!!
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΛΟΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΚΑΛΑ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΑΣ ? ?
Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΠΟΡΙ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ,ΕΠΙΒΑΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΔΡΙΩΤΩΝ !!!!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μερικές παρατηρήσεις γιατί μερικά από όσα γράφετε δηλώνουν ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ:
(α) Η Άνδρος εφέτος ΔΕΝ είχε ελλείψεις σε δρομολόγια. Πέρσι είχε απλώς περίσσευμα και οι δύο εταιρείες (μπλε και κόκκινα) είχαν απώλειες. Αυτό ήταν δύσκολο να επαναληφθεί γιατί θα έφευγαν στο τέλος και οι δύο.
(β) Τα δρομολόγια για Ανδρο, Σαντορίνη, Κρήτη, άνοιξαν μια νέα αγορά για Άνδρο. Τέλος Αυγούστου θα παρουσιάσουμε με στοιχεία τα επιπλέον οφέλη της Άνδρου από αυτό. Ήδη έχουμε παρουσιάσει Μάϊο και Ιούνιο τις εξορμήσεις των ανδριωτών προς Κρήτη και των Κρητών προς Άνδρο. δεν τα έχετε διαβάσει σίγουρα. Όμως τα έχουν διαβάσει πολλές χιλιάδες άλλοι.
(γ) Εφέτος η Άνδρος είχε επιπλέον καθημερινά και Σ/Κ ταχύπλοα. Πως και δεν το πήρατε είδηση. Χώραγαν άλλα δύο δρομολόγια στο νησί; ΟΧΙ! Τι να έκαναν οι Στεφάνου και ο Παναγιωτάκης. Να έβγαζαν τα μάτια τους; Έτσι ο ένας πήγε λίγο παρακάτω για να χωρέσουν όλοι και το ταχύπλοο του Ηλιόπουλου...
(γ) Η έκπτωση δόθηκε σχεδόν ταυτόχρονα και ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ για ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ. ΔΕΝ ειναι μόνο για Άνδρο. Πως και δεν το είδατε κι αυτό; Τι σημαίνει ΟΛΗ η γραμμή; Σημαίνει ΤΡΙΑ νησιά. Και σημαίνει πως η μια εταιρεία ακολούθησε την άλλη. Και πως ο ανταγωνισμός λειτουργεί και για τα τρια νησιά.
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠ¨Ο ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ανταγωνισμός, προσφορές των ακτοπλόων ,airbnb,σε συνδυασμό με beachbars ,μουσικά happenings ,ανοικτά μαγαζιά σχεδον εικοστετράωρο μονοπάτια,πανηγύρια,φύση,Φεστιβάλ,σύνδεση της Ανδρου με τα mainstream νησιά πέραν της Μυκόνου-Πάρο, Σαντορίνη,Κρήτη,Θεσ/κη ,δίνουν επιτέλους περιεχόμενο -content- στο τουριστικό προιόν της Ανδρου ,και μαζί μ αυτό απάντηση στο χρόνιο ερώτημα όλων επαγγελματιών και μή,πώς μεγαλώνει η τουριστική σαιζόν στο νησί.Τό επόμενο στοίχημα που θα πρέπει να κερδηθεί είναι η υποστήριξη-καθαριότητα, καθολικές υπηρεσίες,Δήμου ,Κτέλ.Ταξί,στάθμευσης.κα