Όπου φύγει-φύγει… λόγω απεργίας! Κρίμα…

Ας ελπίσουμε πως η απεργλια δεν θα επεκταθεί και θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση για το καλό της Άνδρου που περιμένει από τον τουρισμό την οικονομική βοήθεια για να βγει από την κρίση... (φωτ αρχείου).

Η αυριανή απεργία της ΠΝΟ δημιούργησε ήδη μεγάλο πρόβλημα στην Άνδρο. Σε μια εποχή που το νησί ήταν γεμάτο κόσμο – χτες βράδυ Γαύριο-Μπατσί-Χώρα είχαν πολύ κόσμο και σχολιαζόταν ευνοϊκά η παράταση της σεζόν – έρχεται η απεργία αύριο και ανατρέπει την κατάσταση.

Όσοι ήταν να φύγουν μεσοβδόμαδα ή όσοι ήταν να έλθουν από αύριο είτε επισπεύδουν την αναχώρηση είτε ακυρώνουν την άφιξη! Ήδη οι πληροφορίες που φτάνουν στην ιστοσελίδα μας μιλάνε για ακυρώσεις σε ξενοδοχεία, δωμάτια, airbnb, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα,

Κσι δεν είναι μόνο η 24ώρη απεργία είναι και ο φόβος ότι μπορεί να παραταθεί που δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Ήδη η Άνδρος το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει 4 γάμους (2 στην Υδρούσα και δύο στη Χώρα) με πλήθος καλεσμένων. Ενδεχόμενη παράταση της απεργίας για μέρες αναμένεται να έχει συνέπειες.

Κι όμως ήταν ένας Αύγουστος που η Άνδρος πέραν πάσης αμφιβολίας κατάφερε χάρη στο airbnbκαι στα δρομολόγια των πλοίων να πετύχει πολύ καλές επιδόσεις. Είναι κρίμα αυτή τη στιγμή να δημιουργείται πρόβλημα στις μετακινήσεις…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet