Γιατί το καλοκαίρι αργεί να τελειώσει: από σήμερα η προσφορά στα εισιτήρια για Άνδρο

Ξεκίνησαν από σήμερα 10/9/18 και θα διαρκέσουν μέχρι 31/10/18 οι προσφορές της Golden Star Ferries και της Fast Ferries με στόχο την όσο το δυνατόν επιμήκυνση της καλοκαιρινής σεζόν για την Άνδρο και για τα άλλα νησιά της γραμμής μας.

«Γιατί το καλοκαίρι στην Ελλάδα αργεί να τελειώσει» όπως τονίζουν οι εταιρείες. Κάτι που διαπιστώνουν όλοι με την φθινοπωρινή καλοκαιρία των ημερών του Σεπτέμβρη…

Υπενθυμίζουμε, λοιπόν σε όλους, πως οι τιμές από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου των δρομολογίων από ΡΑΦΗΝΑ για ΑΝΔΡΟ

(α) Για την Golden Star Ferries διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΠΙΒΑΤΕΣ: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ από 13,50€

ΟΧΗΜΑΤΑ: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ ΙΧ 28,50€ - ΜΟΤΟ 09,50€

(β) Και για την Fast Ferries από ΡΑΦΗΝΑ για ΑΝΔΡΟ:

ΕΠΙΒΑΤΕΣ: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ από 14,00€

ΟΧΗΜΑΤΑ: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ ΙΧ 28,00€ - ΜΟΤΟ 10,00€

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αρκετά καλή η συγκεκριμένη προσφορά των ακτοπλοϊκών εταιρειών, μόνο που θα έπρεπε να εφαρμοστεί όλο το χρόνο σε κατηγορίες επαγγελματιών που πηγαινοέρχονται στο νησί συχνά. Εχει ζητηθεί πολλάκις αυτό, χωρίς όμως να ανταποκριθεί καμία εταιρεία απο τις δύο. Το ζήτημα που θα έπρεπε να ασχοληθούν οι οικονομικοί υπεύθυνοι των ακτοπλοϊκών, έχει να κάνει με το ερώτημα αν τους συμφέρει τα πλοία τους να ταξιδεύουν από και προς τα τρία νησιά το χειμώνα με άδεια γκαράζ από οχήματα ή να τα βλέπουν κατα ενα 25-30% πιο γεμάτα, μειώνοντας τα εισιτήρια στα ιχ τουλάχιστον. Με τον τρόπο αυτό όποιος ταξιδεύει αρκετές φορές μέσα στο μήνα, θα παίρνει μαζί του το αυτοκίνητό του, αντι να νοικιάζει στον τόπο προορισμού του οχημα για τη μεταφορά του. Για παραδειγμα αν οι τιμές των εισιτηρίων ηταν μειωμένες σε ειδικές περιπτώσεις (τριήμερα, περίοδοι μεγάλων εκθέσεων, οπως συσκευασία, χορεκα, αγροτικα, κ.α.), οι εκατοντάδες επαγγελματίες από τα νησιά θα έπαιρναν και το αυτοκίνητο τους μαζι στο πλοίο. Αντιστοιχα και σε περιόδους τριημέρων ή εθνικών εορτών με αργίες, όσοι επισκέπτες θελήσουν να επισκεφθούν καποιο από τα τρία νησιά, θα πάρουν και το αυτοκίνητό τους μαζί, αντί να μετακινηθούν πεζοί. Με τις ισχύουσες τιμές στα εισιτήρια, αυτό που παρατηρείται, είναι η κατά πολύ μειωμένη κίνηση στα δρομολόγια των πλοίων και από άποψη ατομικών εισιτηρίων, αλλά και μεταφοράς οχημάτων.