Έκπληξη το νέο δρομολόγιο του "Golden Express" των Στεφάνου/Παναγιωτάκη - Θα περνά καθημερινά από Άνδρο

 

Το ταχύπλοο Golden Express των Στεφάνου/Παναγιωτάκη

Το νέο ταχύπλοο πλοίο Golden Express πλοιοκτησίας των Στεφάνου/Παναγιωτάκη κάνει την έκπληξη: θα περνά καθημερινά και από Άνδρο σε μια πρωτότυπη κυκλική διαδρομή που θα συνδέει τις Βόρειες και Κεντρικές Κυκλάδες με Πειραιά και Ραφήνα!

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες λιμεναρχείων, έχει ζητηθεί από το ΣΑΣ, το Golden Express – αυτό θα είναι το όνομα του νέου ταχύπλοου  των δύο εταιρειών – να ξεκινά στις 07:00 το πρωί από Πειραιά με κατεύθυνση Παροναξία. Θα πιάνει Πάρο – Νάξο – Μύκονο – Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα.

Στην Άνδρο θα περνά γύρω στις 13:00 με τελικό προορισμό την Ραφήνα στην οποία θα φτάνει σε μια περίπου ώρα. Στη συνέχεια το ταχύπλοο Golden Express θα ξεκινά από Ραφήνα στις 15:00, θα περνά πάλι από Άνδρο γύρω στις 16:00, ακολουθώντας την αντίστροφη διαδρομή για Πειραιά.

Το παραπάνω δρομολόγιο που είναι εντελώς καινούριο και δημιουργεί μια νέα εντυπωσιακή γέφυρα μεταξύ γραμμών και νησιών συνδέοντας τα με τα δύο μεγάλα επιβατικά κέντρα της Αττικής (Πειραιά & Ραφήνα) έχει ήδη κατατεθεί στο ΣΑΣ και θα συζητηθεί στο επόμενο διάστημα σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου.

Με το νέο δρομολόγιο η Άνδρος σπάει κάθε προηγούμενο σε συνδέσεις. Μετά την περσινή σύνδεση της με Κεντρικές και Νότιες Κυκλάδες και με την Κρήτη με τα δύο Superferry εφέτος αναμένεται να συνδεθεί με νέους προορισμούς, ενώ θα την προσεγγίζει και τρίτο ταχύπλοο. 

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

απίθανο!!!!!!να δούμε και την τιμή του εισιτηρίου!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Άνθρωποι που μεγάλωσαν με αγάπη, μόνο αγάπη μπορούν να προσφέρουν.
Οι Αφοι Στεφάνου με οξυδέρκεια , ενσυναίσθηση και αποφασιστικότητα συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν θετικά και να μας κάνουν υπερήφανους.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτελους πιασανε το νοημα.συνχαρητηρια.