30/11/18: Ξεκινάνε το μεσημέρι πάλι τα καράβια της γραμμής μας...

Ραφήνα, πρωινή φωτογραφία 30/11/18 (φωτ. Εν Άνδρω).

30/11/18

Με το απαγορευτικό να λήγει στις 15:00 οι δύο εταιρείες της γραμμής μας για να μην μείνει η Άνδρος και τα άλλα νησιά χωρίς καράβι ξεκινάνε έκτακτο δρομολόγια σήμερα.

Ραφήνα, πρωινή φωτογραφία 30/11/18 (φωτ. Εν Άνδρω).

Η Golden Star Ferries θα κάνει έκτακτο τοπικό για Άνδρο. Ξεκινά από Ραφήνα για Άνδρο στις 16:30 και επιστρέφει από Άνδρο για Ραφήνα στις 18:45.

Η Fast Ferries ξεκινά από Μύκονο στις 12:00, θα περάσει από Άνδρο στις 15:00 και θα φτάσει γύρω στις 17:00 και θα αναχωρήσει πάλι γύρω στις 18:30. Η επιστροφή θα καθυστερήσει για να προλάβουν το καράβι και όσοι δεν ξερουν το σημερινό δρομολόγιο, όπως μας ειδοποίησε η Fast Ferries.

Αυτές είναι οι πληροφορίες από τις εταιρείες της γραμμής μας.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

Ραφήνα, πρωινή φωτογραφία από το Superferry (φωτ. Εν Άνδρω).

30/11/18

Για τρίτη μέρα - δεύτερη συνεχόμενη με απαγορευτικό - μένει η γραμμή Άνδρου - Τήνου - Μυκόνου χωρίς καράβια. Το νέο απαγορευτικό ισχύει μέχρι τις 15:00 σήμερα 30/11. Ως εκ τούτου το Superferry παραμένει δεμένο στην Ραφήνα και το Andros παραμένει δεμένο στη Μύκονο.

29/11/18

Το απότομο φρεσκάρισμα του καιρού οδήγησε σε ανέμους 9 μποφόρ και ως εκ τούτου εκδόθηκε απαγορευτικό σήμερα το πρωί και στην γραμμή Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου. Έτσι με την λήξη της χτεσινής απεργίας βρέθηκαν τα καράβια σήμερα το πρωί μπροστά σε απαγορευτικό.

Ο καιρός αναμενόταν να φρεσκάρει την Παρασκευή, αλλά όπως φάνηκε η κακοκαιρία έφτασε νωρίτερα. Μετά από επικοινωνία μας με τους καπετάνιους μάθαμε ότι οι προβλέψεις για αύριο είναι μάλλον καλύτερες και πιθανόν να αρθεί το απαγορευτικό. Όμως σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση του λιμεναρχείου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet