Τρία βραβεία στον "Άνδριώτη" Νίκο Κουτσιανά για την APIVITA

 

Ο Νίκος Κουτσιανάς μιλά στο πανανδριακό σεμινάριο μελισσοκομίας στο Κόρθι για τις προοπτικές της οικολογικής μελισσοκομίας (φωτ. Εν Άνδρω).

Ο Νίκος Κουτσιανάς είναι ένας από τους καλύτερους και πρωτοπόρους επιχειρηματίες της Ελλάδας στα καλλυντικά. Του Νίκου η Άνδρος αποτελεί την μεγάλη αγάπη του έχοντας δύο σπίτια στο νησί: ένα στην Χώρα και ένα στο Υψηλού. Μάλιστα τα τρία τελευταία χρόνια σε στενή συνεργασία με το Επαρχείο Άνδρου έχει ξεκινήσει δωρεάν σεμινάρια και στήριξη για την παραγωγή βιολογικού μελιού στο νησί μας. Το Εν Άνδρω έχει γράψει σχετικά με αυτό το πρόγραμμα/προσφορά στην Άνδρο.

Ο Ν. Κουτσιανάς σε ημερίδα για την μελισσοκομία στην Χώρα όπου ανήγγειλε την συμμετοχή της APIGEA σε σεμινάρια νέων μελισσοκόμων στην Άνδρο (φωτ. Εν Άνδρω).

Ο κατ' επιλόγήν του Ανδριώτης Νίκος Κουτσιανάς και η εταιρεία του APIVITA βραβεύτηκαν εφέτος με τριπλή διάκριση από τα Responsible Business Awards 2019. Τα βραβεία δίνει εδώ και 4 χρόνια το περιοδικό Marketing Week και η Boussias Communications.

Στόχος της διοργάνωσης στην οποία τρία βραβεία απέσπασε η Apivita είναι αφενός η επιβράβευση της αριστείας και της υπευθυνότητας στον επιχειρηματικό κόσμο, αφετέρου η ανάδειξη των καλύτερων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Από την ημερίδα μελισσοκομίας στο Κόρθι της APIGEA του Ν. Κουτσιανά όπου είχαν έλθει μελισσοκόμοι από όλη την Άνδρο (φωτ. Εν Άνδρω).

Η βράβευση έγινε παρουσία 300 παρευρισκομένων (Θεσμικοί Εκπρόσωποι, υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κλπ) που παρακολούθησαν τις απονομές για τα έργα που διακρίθηκαν στον τομέα των επενδύσεων για την βιώσιμη και την κοινωνική ανάπτυξη.

Ο διάσημος στο managment καθηγητής Μπουραντάς μιλά στην ημερίδα του Κορθίου (φωτ. Εν Άνδρω).

Η APIVITA, έλαβε τρία SILVER βραβεία στις κατηγορίες:

Συνεργασία Επιχείρησης – Ακαδημαϊκών Φορέων

Η πρώτη διάκριση αφορά δυο συνεργασίες που έχει η μεγάλη διεθνής/ελληνική εταιρεία στο πρόγραμμα «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητα για φαρμακοποιούς» που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για 14 χρόνια και σκοπεύει στην ενδυνάμωση του σύγχρονου φαρμακοποιού. Η δεύτερη αφορά στο Διαγωνισμό Καινοτομίας «Life Innovation» που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και αφορά στην χορήγηση υποτροφίας για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Βιοεπιχειρείν». Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε συνεργασία ιδιωτικής επιχείρησης με ελληνικά ΑΕΙ. 

Από την πρακτική εξάσκηση στην βιολογική μελισσοκομία στα σεμινάρια της APIVITA/APIGEA στην Άνδρο. Οι μαθητές με τον δάσκαλο.

Δομημένο Περιβάλλον / «Πράσινα» Κτίρια

Η δεύτερη βράβευση της Εταιρείας ήταν για τις βιοκλιματικές της εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο ένα "πράσινο" κτίριο γραφείων και παραγωγής το οποίο, μόνο το 2018, επισκέφτηκαν περισσότεροι από 3.000 μαθητές και φοιτητές, ανάμεσά τους και 11 Πανεπιστήμια από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και την Αίγυπτο. Επίτευγμα αξιοθαύμαστο.

Καλύτερη Ηλεκτρονική Έκδοση / Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

Τέλος, η APIVITA βραβεύτηκε για την ηλεκτρονική έκδοση της Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας του 2017. Στον Απολογισμό ο αναγνώστης μπορεί να δει πως η APIVITA αναπτύσσεται και πως αυτή η ανάπτυξη θα επιτρέπει στις επόμενες γενιές να αναπτύσσονται και αυτές, πως δηλαδή συμβάλλουμε στους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Για να διαβάσετε την έκθεση μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα: https://www.apivita.com/hellas/responsibility.

Πηγή: Τριπλή διάκριση για την Apivita στα Responsible Business Awards 2019 | iefimerida.gr 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ειστε η δν ειστε...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γιατί να είμαι; Εσείς είστε ή δεν είστε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε μπασαντη καλησπέρα
Δεν ειναι κακό να δηλώσετε...
Και ακόμα δεν ειναι κακό να δηλώσετε οτι κανετε δημοσκόπηση απο τη metron analysis οπου οι ερωτησεις κινούντε στο να κανετε τν κόσμο να πει...
Μην το κόψετε σε κομμάτια το μήνυμα. Ευχαριστώ
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δηλώσεις δεν κάνω. Άλλοι είναι δηλωσίες... Άρα είναι κακό να μου βάζετε δηλώσεις που δεν κάνω...
Οι ερωτήσεις φίλε μου είναι σχεδιασμένες από την εταιρεία που έχει κάνει 8 δημοσκοπήσεις στην Άνδρο μέχρι σήμερα και έχει πέσει σε ΟΛΕΣ μέσα!
Άρα δεν βάζω εγώ τον κόσμο να πει.
Για την δημοσκόπηση είναι η 8η που κάνει η Metron Analysis στην Άνδρο. Η 1η το 2010 για υποψήφιο δήμαρχο. Η 2η το 2010 για υποψήφιο δήμαρχο. Η 3η το 2012 για υποψήφιο δήμαρχο. Η 4η το 2013 για υποψήφιο δήμαρχο. Η 5η το 2014 για υποψήφιο δήμαρχο. Η 6η το 2016 για μια σειρά συνεισφέροντες ανάμεσα τους κι αυτοί που ήθελαν να δουν πως πάει ο δήμαρχος. Η 7η το 2018 για πολλούς συνεισφέροντες που ήθελαν δουν πως πάνε τα πράγματα/ Και η 8η τώρα για τέσσερις ενδιαφερόμενους.
Οι 5 πρώτες δεν ήθελαν όσοι τις έκαναν να δημοσιοποιηθούν. Οι δύο τελευταίες αυτοί που τις χρηματοδότησαν δεν τους πειραζε και δημοσιεύτηκαν.
Άρα ο Δ. Μπασαντής δεν κάνει δημοσκοπήσεις. Συμμετέχει ως ειδικός σε δημοσκοπήσεις. Αυτοί που ρωτάνε είχαν και έχουν ειδικό ενδιαφέρον για δικούς τους λόγους. Για τους τοπικούς πολιτικούς και για τα ΜΜΕ ρωτάνε για να ξέρουν την απήχηση τους. Κάτι απολύτως φυσιολογικό στην εποχή μας. Πολύ περισσότερο μάλλον που και οι 8 έρυνες έχουν γίνει από την σημαντικότερη με διεθνείς συνεργασίες εταιρεία δημοσκοπήσεων την Metron Analysis.
Το 2010 με την πρώτη βρήκε το 3% (είχε πει 4%) διαφορά Γλυνού-Σουσούδη. Το 2014 είχε βρει με ακρίβεια την διαφορά Σουσούδη-Μαλταμπέ προβλέποντας 30% (ήταν 32%). Τις δυο τελευταίες τις ξέρετε γιατί δημοσιεύτηκαν.
Αυτά για να μαθαίνετε και να μην γράφετε λάθος πράγματα...
ΥΓ Οι συκοφαντίες σας δεν δημοσιεύτηκαν φυσικά. Δεν θα απαντάμε αν είμαστε ελέφαντες σε κάποιον που δεν ξέρει από δημοσκοπήσεις
Καληνύχτα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εισαι....
ΣΧΟΛΙΟ
Δεν ειμαι πάει και τέλειωσε το παραμύθι..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν βλεπω λάσκαρη στη φώτο και αγχώνομαι...

(Πολύ σωστά τα λέτε. Δεν τον βλέπετε γιατί δεν ασχολήθηκε ο μπαγάσας καθόλου με την μελισσοκομία, την APIVITA και το Μουστάκειο και τον Κουτσιανά. Μην αγχώνεστε λοιπόν... ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Πως γίνετε να συμμετέχεις στο debate οταν ειναι γνωστο οτι είσαι υπεύθυνος επικοινωνίας ...

(Αμ! δεν είμαι υπεύθυνος επικοινωνίας σε τίποτα. Είμαι υπεύθυνος του Εν Άνδρω μόνο. Κι αυτό αρκεί να σε αναστατώνει εδώ και 5 χρόνια. Όσο για το ντιμπέιτ Νο 2 μάλλον δεν θα χρειαστεί συντονιστή αν φυσικά γίνει και όταν γίνει...)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ότι υποστηρίζεις επιδερμικα τν κ καπάκη ειναι γνωστό
Γι αυτό ανέβασες και τν δαρδανό
Τα υπόλοιπα ειναι φούμαρα
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Συμφωνώ απολύτως. Είναι θέμα επιδερμίδας φίλε μου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αφρίζουν βλέποντας την παράσταση νίκης του κ. Λοτσάρη.
Αγαπητέ Κώστα, να είσαι σίγουρος οτι αν και άλλοι υποψήφιοι είχαν όραμα για το νησί μας, θα ήταν σε πολλές φωτογραφίες δίπλα σε σημαίνοντες ανθρώπους, δίπλα σε εργάτες, δίπλα στα προβλήματα, δίπλα στις λύσεις. Δυστυχώς για σένα, ήταν γενικώς απόντες, οπότε, τι κρίμα!, δεν υπάρχουν οι φωτογραφίες που θα ήθελες...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν δεν κάνω λάθος η Apivita πουλήθηκε πριν 20 μήνες,η αναφορά σας με την συνοδευτική φωτογραφία έγινε για την προεκλογική εκστρατεία του κ.Λοτσάρη ώστε να τον θυμηθούμε δίπλα στο Νίκο Κουτστιανά και Γιώργο Δαρδανό!!!
Κύριε Μπασαντή καλό απόγευμα
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Περαστικά σας. Προσέξτε τα λάθη σας.
(α) Η APIVITA δεν πουλήθηκε, αλλά έβαλε μέτοχο με 50% μεγάλο ισπανικό οίκο έναντι μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Βρείτε εσείς το ακριβές ποσό.
(β) Διευθύνων Σύμβουλος παρέμεινε ο Νίκος Κουτσιανάς και στη νέα εταιρεία. Αυτό ήταν ο όρος της ανακεφαλαιοποιήσης (έτσι λέγεται για να μαθαίνεται). Με τον κ. Κουτσιανά είμαστε φίλοι και γείτονες στο Υψηλού. Δεν ξέρω αν αυτό απαγορεύεται;
(γ) Η μόνη φωτογραφία την οποία είχαμε και στην οποία φαινόταν να ξεχωρίζει και να μιλά ο Κουτσιανάς ήταν αυτή. Όλες οι άλλες ο άνθρωπος ήταν ανάμεσα σε άλλους σιωπηλός. Χρειαζόμαστε μια φωτογραφία του. Αυτή είχαμε. Ο Δαρδανός στηρίζει τον κ. Καπάκη. Μου λέτε πως έβαλα τον Δαρδανό για να στηρίξω τον Καπάκη με τον οποίο έχουμε μέτωπο γιατί διαφωνούμε με την καταστροφική για το νησί μας άποψη να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή η μελέτη χωροθέτησης. Α! ναι φαίνεται και ο Λοτσαρης στην φωτογραφία. Μόνο οι σταλινικοί έκοβαν κεφάλια από τις φωτογραφίες. Παρεμπιπτόντως σε προχθεσινή φωτογραφία μας στην πίτα της Golden Star είχαμε φωτογραφίσει τον δήμαρχο και τον αναφέραμε. Τι σημαίνει μεγάλε αυτό μεγάλε συνωμότη; Πως στηρίζουμε και τον δήμαρχο.
Καληνύχτα σας και πάλι περαστικά σας.
ΥΓ Μην βγαίνετε έξω στην ηλικία σας με αυτό τον καιρό. Σας πειράζει και λέτε ανοησίες...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro