Καθαρή Δευτέρα 2019: 47% άνοδος στις αφίξεις το τριήμερο!

Ήταν καλός ο καιρός λόγω άνοιξης. Ήταν οργανωμένα και με έκτακτα δρομολόγια τα καράβια της GOLDEN STAR των Στεφάνου και της FAST FERRIES του Παναγιωτάκη. Και παρά τις δυσκολίες της εποχής η Άνδρος είχε μια αύξηση 47% της επιβατικής κίνησης σε σχέση με πέρσι το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Επίσης άνοδο είχαμε και στα αυτοκίνητα 49%. Στην φωτογραφία τα δυο πλοία της γραμμής μας Πέμπτη πρωί στο Γαύριο (φωτ. Εν Άνδρω). 

Βέβαια θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως πέρσι είχαμε Καθαρή Δευτέρα 15 Φλεβάρη με την καταιγίδα "Κρέοντα" να μας απειλεί, ενώ εφέτος ο καιρός ήταν χαρά θεού κι μέσα Μάρτη. Μια πολύ σημαντική διαφορά. 

Αναλυτικά η Άνδρος πέρσι είχε - σύμφωνα με τον αναλυτικό πίνακα του Λιμεναρχείου Άνδρου - την Παρασκευή και το Σάββατο συνολικά αφίξεις 2146 επιβατών και 497 αυτοκινήτων. Και εφέτος είχαμε 3157 επιβάτες και 748 αυτοκίνητα. Μιλάμε για 251 αυτοκίνητα και 1011 επιβάτες επιπλέον. Επίσης να σημειώσουμε πως τόσο το 2017 όσο και το 2016 οι αφίξεις επιβατών κινήθηκαν γύρω στους 2700. Κάτι που σημαίνει πως εφέτος είχαμε ρεκόρ 4ετίας. Σύμμαχος βεβαίως ο καλός καιρός και το ότι η Καθαρή Δευτέρα ήταν σχεδόν μέσα Μάρτη.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet