Επανέρχεται το κρουαζιερόπλοιο Salamis στην Άνδρο

Το πλοίο στο Μπατσί

Πριν λίγα λεπτά τηλεφώνησαν στο Εν Άνδρω από το πρακτορείο της Άννας Στυλιανού να ανακοινώσουν πως ήρθαν σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του κυπριακού κρουαζιερόπλοιου Salamis και το καλοκαίρι θα έχουμε δύο αφίξεις του πλοίου στην Άνδρο!

Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας πως έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε το πλοίο στο νησί μας με 500 επιβάτες. Ήταν το καλοκαίρι του 2016. Το πλοίο είχε έρθει και το καλοκαίρι του 2015. Έκτοτε δεν επανήλθε. 

Η αναγγελία του πρακτορείου Στυλιανού δίνει ελπίδες για κάτι καλύτερο. Από το γραφείο μας έστειλαν την παρακάτω ανακοίνωση και την σχετική φωτογραφία: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σας γνωρίζουμε ότι η Salamis Cruise Lines έβαλε στα πλάνα της και την Άνδρο. Το "Salamis Filoxenia" θα επισκεφθεί ξανά το νησί μας το καλοκαίρι και μάλιστα δυο φορές!!! Η πρώτη άφιξη του αναμένεται 20/7 η δεύτερη αρχές Σεπτεμβρίου! Ας προετοιμαστούμε όλοι να τους υποδεχτούμε και να τους δείξουμε πόσο φιλόξενοι είμαστε!

ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά τι θα γίνει με το κρουαζιερόπλοιο; Γιατί δεν θα έρθει στην Άνδρο; Είχαμε ετοιμαστεί να στρώσουμε εδώ στο Μπατσί τα κόκκινα χαλιά...

This comment was minimized by the moderator on the site

Στο χερι μας ειναι να ερθει και τεσσερις και πεντε φορες το καλοκαιρι ενα κρουαζιεροπλοιο στο νησι. Με τον τροπο μας θα καταφερουμε ή οχι τις αφιξεις περισσοτερων τουριστων στην Ανδρο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ενταξει, να ερχόταν δύο φορές το μήνα να πανηγυρίζαμε, δύο φορές το χρόνο όμως δεν το λες και το γεγονός της χρονιάς! Για δείτε τι γίνεται στα άλλα νησιά (και δεν μιλάω για Μύκονο, Σαντορίνι, κτλ) και μετά ας δούμε τι κάνουμε εμείς λάθος....