SUPER EXPRESS: Το ταχύπλοο της Άνδρου - Σύνδεση με Ραφήνα, Παροναξία και... Πειραιά!

 

Η Άνδρος μπαίνει για τα καλά στο island hopping. Στις 21 Ιουνίου ξεκινά το νέο ανακαινισμένο και πλήρως εκσυγχρονισμένο ταχύπλοο της Golden Star Ferries ένα εντελώς διαφορετικό δρομολόγιο που θα φέρει την Άνδρο πιο κοντά στις κεντρικές Κυκλάδες, αλλά και θα δημιουργήσει μια μακρινή σύνδεση και με Πειραιά.

Το υπερπολυτελές ταχύπλοο των αδελφών Στεφάνου που ήρθε από Ισπανία και μετασκευάστηκε στην Ελλάδα θα ξενικά κάθε πρωί από την Παρασκευή 21/6 από Πειραιά στις 06:50 για Πάρο – Νάξο – Μύκονο – Τήνο Άνδρο – Ραφήνα. Θα φτάνει Άνδρο στις 13:15 και μετά θα συνεχίζει στις 13:30 με κατεύθυνση τη Ραφήνα. Θα διανύει την απόσταση Άνδρου – Ραφήνας σε μια ώρα και 5 λεπτά.

Στη Ραφήνα θα ξεκινά πάλι τον γυρισμό του στις 16:00 με προορισμούς Άνδρο – Τήνο – Μύκονο – Νάξο – Πάρο – Πειραιά. Στον Πειραιά θα φτάνει στις 23:45. Θα λειτουργεί με δύο πληρώματα (ένα για κάθε διαδρομή). Το δρομολόγιο θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Το πλοίο πήρε το δρομολόγιο σήμερα Πέμπτη 13/6 από το ΣΑΣ και αυτές τις μέρες κάνει δοκιμαστικά ταξίδια ώστε να στρώσει η μηχανή μετά το service. 

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet