19/6 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Αυτοκινητάκια μέσα! Τραπεζάκια έξω!

Το συμβούλιο...

Πρώτο θέμα: που πρέπει να παρκάρουν τα ενοικιαζόμενα ΙΧ στο Γαύριο;

Κι αυτό με δεδομένο πως είναι πολλά και ο χώρος γύρω από το λιμάνι περιορισμένος. Η εισήγηση του λιμενάρχη και του αστυνόμου έλεγε να παρκάρουν σε πάρκινγκ. Η συζήτηση στο ΔΣ συμφωνούσε προς αυτή την κατεύθυνση. Και για τον λόγο αυτό η διάρκεια της ήταν μόνο 40-45 λεπτά! Αν δεν συμφωνούσαν θα κράταγε πολύ περισσότερο. Το θέμα ήταν και παραμένει αν θα εφαρμοστεί. Όχι, από το λιμεναρχείο ή την αστυνομία, αλλά από τους ενδιαφερόμενους. Φυσικά όλα εξαρτώνται από την αποφασιστικότητα του Δήμου για να δούμε αν θα μπουν τα αυτοκινητάκια μέσα σε κάποιο πάρκινγκ. Ίδωμεν…

Ο λιμενάρχης εισηγείται... 

Δεύτερο θέμα: πως τετραγωνίζεις τον κύκλο και πωε χωρίζεις ένα κάπως άνισο παραλληλόγραμμο ώστε να βάλουν δύο γειτονικά μαγαζιά τραπεζάκια στο Μπατσί;

Υπήρχε εισήγηση από το τοπικό συμβούλιο. Παρέστησαν δύο δικηγόροι των αντιδίκων! Παρέστησαν μάρτυρες (ο πρόεδρος του τοπικού, ο τοπικός μηχανικός, ο τοπικός αντιδήμαρχος). Οι σύμβουλοι αν και έλεγαν πως δεν ήταν δικαστήριο διαπίστωσαν πως έγινε κάτι σαν δικαστήριο. Όλοι συμφωνούσαν… διαφωνώντας! Ή, διαφωνούσαν… συμφωνώντας!  Μιλούσαν για δουλειές, τετραγωνικά, ιστορίες παλιές και περσινές. Μιλούσαν για τραπεζάκια έξω. Μετρούσαν 6 οι μεν δύο οι δε. Χώριζαν μια πέργολα και δεν χώριζαν τον άλλο χώρο.

Ο αντιδήμαρχος επιχειρηματολογεί...

Κάποια στιγμή ο έπαρχος και νεοεκλεγείς δήμαρχος είπε την σολομώντεια λύση: τραπεζάκια έξω και μοιρασιά στο 50%-50%. Συμφώνησαν... διαφωνώντας! Μέτρησαν όλο τον χώρο οι μεν, μέρος του χώρου οι δε. Όμως είχε μπει μια σειρά. Το 50%-50% επικράτησε. Και τότε ο νυν και απερχόμενος δήμαρχος ανέλαβε να "εξειδικεύσει" το 50%-50% και στην φάτσα. Οι μεν συμφώνησαν. Οι δε αναγκάστηκαν να συμφωνήσουν. Τελικά κάποιοι συσκέφθηκαν για να καταλάβουν αν κέρδισαν. Κι έφυγαν όλοι μαζί. Άλλοι απορώντας κι άλλοι ξεχνώντας.

Η «δίκη» (που δεν ήταν δίκη, αλλά κάτι σαν δίκη) κράτησε πάνω από μια ώρα χάρη στη «μαεστρία» του αναπληρωτή προέδρου Μ. Βάμβουκα που τα μπέρδευε πιο πολύ από όλους. Η κατάληξη πάντως πολύ καλύτερη από το τριήμερο όπου έγιναν καταγγελίες πήγε η αστυνομία και απειλήθηκαν μηνύσεις.

Σε αυτό το νησί η κοινή λογική και ο κοινός νους λείπουν (κάνουν συχνές διακοπές), ενώ η έννοια της επιχειρηματικότητας είναι πολύ μπερδεμένη μιας καθένας την σχεδιάζει στα μέτρα του…

Τελικά ευτυχώς κατέληξαν. Και επιτέλους θα βγάλουν από κοινού και οι δύο τραπεζάκια έξω!!!

Άντε και καλό καλοκαίρι...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο καπάκης φταίει και για αυτά ξεχάσατε να το γράψετε
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μην υπερβάλετε δεν κάνει χάνετε τον στόχο. Όπως τον χασατε στην Πλούσκα και ψηφίσατε... Σουσούδη! Στόχος είναι η τάξη στο λιμάνι κι όχι η τάξη στο μυαλό του καθενός...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αναζητώντας τις χαμένες θέσεις στάθμευσης στο Γαύριο ! ! !

Το θέμα που φέτος προέκυψε, με το άνοιγμα 5-6 νέων επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, έγινε τόσο έντονο, που μπορεί κανείς με βεβαιότητα, πως το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Γαυρίου, σαν λιμάνι αλλά και τόπος παραθερισμού, δεν είναι τόσο θέμα κίνησης, όσο ζήτημα στάθμευσης των οχημάτων.
Μετά την πλήρη ασυδοσία και στάθμευση εκατοντάδων τέτοιων αυτοκινήτων, με το σκεπτικό, να τα έχουν κοντά τους την ώρα των πλοίων οι επιχειρηματίες αυτοί, αδιαφορώντας για το κακό που κάνουν στον τόπο μας.
Εξάλλου, οι περισσότεροι, μη όντας και ντόπιοι, να διαμένουν εδώ, αδιαφορούν προκλητικά και είς υγείαν των κοροίδων, έτσι κι αλλοιώς εμείς δεν ζούμε μόνιμα εδώ, θα φύγουμε τον Σεπτέμβριο.
Ας επέμβουν επιτέλους οι Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές και μετά απο μία προειδοποίηση 24-48 ωρών προς του ιδιοκ΄τητες των επιχειρήσεων αυτών, εκείνοι να απομακρύνουν σε δικούς του χώρους τα αυτοκίνητα τους αυτά .
Ότι άλλο λέγεται και ....τρενάρει την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, είναι εκ του πονηρού και απλά κοροιδευόμαστε μεταξύ μας.
ΠΟΥ ΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ,Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ PARKING, ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ????
ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ 5-10, ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ??? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Διαμαρτυρία για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Γαύριο
Κύριε διευθυντά,

το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι κάτοικοι του Γαυρίου, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες για το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με την θρασυτάτη παράνομη κια πέραν κάθε ανεκτού ορίου στάθμευση, των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, που φέτος ξεπέρασε, με τον ερχομό κι άλλων γραφείων κάθε όριο.
Η παράνομη στάθμευση εκατοντάδων πλέον τέτοιων αυτοκινήτων, σε κάθε σημείο στο Γαύριο, έχει ως αποτέλεσμα τις τρομακτικές σε βάρος των υπολοίπων επισκεπτών της κωμόπολης μας και επιφέρουν γκρίνια και εκνευρισμό σε όλους τους κατοίκους.
Κατανοούμε, ότι στην κωμοπόλη μας υπάρχει έλλειψη δημοσίων χώρων στάθμευσης, αλλά δεν αγνοούμε, ότι οι εν λόγω αυτοί επιχειρηματίες,δεν μπορούν να ζούν σε βάρος όλων των υπολοίπων στον τόπο μας, αφού είναι σαφές απο την νομοθεσία, ότι πρέπει να έχουν τα αυτοκίνητα τους σε δικούς τους ιδιωτικούς χώρους και να τα παραδίδουν / παραλαμβάνουν στους πελάτες τους, φέρνοντας τα στο λιμάνι 5-10’ λεπτά πρό της άφιξης και μετά της αναχώρησης του πλοίου,που συνήθως είναι όλοι οι πελάτες τους.
Αυτή η διαπίστωση της χρονικής άφιξης επιβάλλεται να τηρηθεί και απέχει παρασάγγας, από το να ανεχόμαστε τα διπλοπαρκαρίσματα,την κάλυψη κάθε σπιθαμής ελεύθερου χώρου και όλη αυτή την ασυδοσία και ατιμωρησία, από τους εν λόγω επιχειρηματίες, που απαξιώνουν τους νόμους και τελικά ζούν σε βάρος των υπολοίπων εδώ στο Γαύριο 1
Καλούμε κάθε αρμόδιο και κατά νόμο υπεύθυνο να αναλάβει τις ευθύνες του.
Η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών της κωμοπόλης μας, έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο, λόγω του θράσους των και την έλλειψης εποπτείας της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου αλλά και την μη εφαρμογή των αποφάσεων, που τώρα και πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
Δημήτρης .Χ .Αντωνίου

This comment was minimized by the moderator on the site

μπραβο στο παρακάτω σχολιαστή απο το Γαύριο κλυριο .ΜΠΑΜΠΗ ,που έβαλε σωστά το όλο θέμα και στην σωστή του διάσταση.
γιατί αλοίμονο μας, έάν ένας επιχειρηματικός === και απ' ότι φάινεται πολύ κερδοφόρος επαγγελματικός κλάδος ( ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα) ==== με τσαμπουκά και χωρίς ακόμη να επιβάλλονται κυρώσεις, απο την ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ και το ΛΙΜΕΝΙΚΟ,έχει καταλάβει ένα ολόκληρο παραλιακό μέτωπο του Γαυρίου και ζεί σε βάρος όλων των υπολοίπων κλάδων κάθε μορφής ?
αλήθεια, που το βρήκαν ''γραμμένο'' και αδιαφορούν για τους υπολοίπους καταστηματάρχες που έχουν μαγαζιά εστίαση,καφέ κλπ, που δεν μπορεί, κανένας πελάτης τους, να βρεί μία θέση, έστω και ολιγόωρη να φάει και να πιεί ένα καφέ ?
οχι κύριοι, τέτοια κοροιδία και εκμετάλευση πρέπει να πάρει τέλος.
Γιατί , πολύ απλά δεν χρειάζεται κια πολύ σκέψη, αποβαίνει σε βάρος του συνόλου του Γαυρίου και των υπολοίπων επιχειρήσεων του!
ο νόμος της ζούγκλας που ισχύει τώρα στο Γαύριο,πρέπει, να μεταφερθεί στα αρμόδια, εποπτικά όργανα της τάξεως και να αρχίσουν οι κυρώσεις !
Ο Δήμος Ανδρου δεν έχει καμμιά δουλειά επ' αυτού,πλήν το να βάλει πινακίδες όπου δεν υπαρχουν και απο εκεί και πέρα να αρχίσουν === εαν δεν τα μαζέψουν μέσα σε ένα βράδυ == οι κλήσεις και μάλιστα η αυστηρή τήρηση των κανόνων,γιατί έχουν όντως αποθρασυνθεί οι κύριοι αυτοί με την ανοχή που δέιχνουν οι αρχές αλλά και οι ίδιοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες του Γαυρίου.
αυτή είναι η νόμιμη και ξεκάθαρη λύση για όλους σε μιά οργανωμένη κοινωνία κια όχι ο ένα ςκλάδος να βγάζει τα μάτια του άλλου
ξυπνήστε συνάδελφοι καταστηματάρχες και απαιτέιστε το αυτονόητο για όλους μας.
οχι άλλη κοροιδία και ..τρενάρισμα των ημερών σε βάρος μας....
Ανρωτιέμαι γιατί τα τόσα απλά θέματα τα κάνουμε δύσκολα.....
ελεος ποιά με αυτήν την κατάσταση που φέτος, οξύνθηκε ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ? ? ? ? ?
ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ...ΞΑΜΟΛΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ? ? ?
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΓΩΝΙΑ ,ΓΙΑ Ν ΑΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ Ι.Χ ΠΟΛΙΤΗ Ή ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ? ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΩΡΟΣ PARKING ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ? ?
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΩΡΟΣ PARKING ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ...ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΩΡΟ PARKING ? ?
ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΙΑ ...ΑΚΥΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ! ! ! !
ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΣ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ...ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, Ή ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ? ?
ΣΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ..ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ Ή ΕΣΤΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ 5' ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ...ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ! ! !
ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ PARKING ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ! !
ΣΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ '' ΤΣΙΜΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ' 'ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΕΠ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΤΕΛΟΣ ! !
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ...ΚΟΥΖΟΥΛΟΥΣ ......

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχώς δεν επαναλήφθηκαν τα ρεζιλίκια της Χώρας, λίγο πριν και κατά το Πάσχα του 2013 όπου ερμηνευόταν ο νόμος κατά την βούληση των διοικούντων για να βγάλουν το μάτι εκείνου που δεν ήταν δικός τους. Την ίδια περίοδο ενημερωθήκαμε για την πλάγια προβολή, που θα εξυπηρετούσε Μπατσιώτη φίλα προσκείμενο και ξεχάσαμε ό,τι ξέραμε από Γεωμετρία και λοιπές θετικές επιστήμες. Επειδή κάποιοι από τους τότε πρωταγωνιστές επανήλθαν ως ψευτοανεξάρτητοι, ας γνωρίζουν ότι τους θυμόμαστε με κάθε λεπτομέρεια και να μην κάνουν όρεξη για επανάληψη.Υπάρχουν και τα ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ..........
Και για να συμπληρώσουμε κάτι στα χθεσινά: Η έννοια της ορθής προβολής στην πρόσοψη ή τις προσόψεις καταστήματος είναι απολύτως ξεκαθαρισμένη και κανείς δεν δικαιούται να απαγορεύσει την χρήση του χώρου από τον δικαιούχο επιχειρηματία. Οποιοσδήποτε άλλος κάνει χρήση του χώρου απαιτείται να έχει ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του δικαιούχου. Σε περίπτωση χώρου που δεν βρίσκεται σε προβολή πρόσοψης (π.χ πλατείες χωρίς καταστήματα επ΄αυτών), ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ δημοπρασία και ο πλειοδότης κατοχυρώνει την χρήση του χώρου για ένα έτος. Τέλος, ο αριθμός τραπεζοκαθισμάτων καθορίζεται από το Τμήμα Υγιεινής του Επαρχείου.

Όσο για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η Αστυνομία και το Λιμενικό έχουν την απόλυτη ευθύνη εφαρμογής του Νομου αλλά και των αποφάσεων περί παραχώρησης ή όχι χώρων στάθμευσής τους για τις οποίες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ γνωμοδοτούν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Eίμαι μόνιμος κάτοικος στο Κυπρί και κατεβαίνω κάθε μέρα στο Γαύριο για να πάω στη δουλειά μου.
Η κατάσταση είναι απελπιστική, ο δρόμος έχει κλείσει από τις γλάστρες τις καρέκλες και ότι μπορεί να φανταστει κανείς από τους καταστηματάρχες, φυσικά για πεζοδρόμια δεν υπάρχουν. Καλός ο τουρισμός αλλά δεν μπορεί για 10 καταστηματάρχες να υποφέρουν όλοι οι κάτοικοι. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ έχει καταντήσει ο παραλιακός για να παω το αυτοκινητο στο παρκιν των σχολειων που 2 φορές μου κλεψανε τη βενζίνη οι ρομά. Ειδικα όταν είναι ώρα καραβιού γίνεται της τρελής με τα φορτηγά που σταματουν για να ξεφορτωσουν.Ειδικά με τα ενοικιαζόμενα αυτοκινητα το αλαλούμ. Αν θέλουν να πιανουν όλο τον παραλιακό να πληρωνουν στον Δήμο και να δειτε πως θα τα παρουν
Ερχεται Ιουλιος και Αύγουστος τι θα γίνει τότε;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΆ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΏ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ?... ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΚΑΝ, ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ. ΟΦΕΊΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΑΥΤΟΙ. ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΧΏΡΟ ΓΚΑΡΆΖ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΓΡΑΦΕΊΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΔΊΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΆΝ ΈΧΟΥΝ ΔΗΛΩΜΈΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΧΏΡΟ ΠΆΡΚΙΝΓΚ.
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΆΝ ΚΆΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΚΛΑΔΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΊ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΤΈΤΟΙΟ ΧΩΡΟ.
ΕΕΕ..... ΤΌΤΕ ΚΙ ΆΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΨΑΡΕΔΕΣ ΟΙ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΖΗΤΉΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΈΣΗ ΠΆΡΚΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΉΜΟ..... ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ? ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο νόμος προβλέπει οι εταιρίες ενοικιαζομένων να έχουν δικό τους πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα αλλιώς δεν παίρνουν άδεια. Πως τη πήρανε αν δεν έχουν τα προβλεπόμενα δουλευόμαστε ομαδικώς μου φαίνεται...

Περισσότερα