Βίλες ονείρων περιμένουν αγοραστή στην Άνδρο!

 

Η "εκτός των τειχών" Άνδρος...

«Κρυμμένες» σε διάφορες προνομιούχες περιοχές της Άνδρου, υπάρχουν εξαιρετικές βίλες και εξοχικά, που ξεχωρίζουν για την αρχιτεκτονική τους, τη μαγευτική θέα και την προσεγμένη διακόσμηση, η οποία αντιπροσωπεύει το γούστο των ιδιοκτητών τους. Υπάρχει μια Άνδρος "εκτός των τειχών" κι εκτός των γνωστών οικισμών που κάποιοι την έχουν ανακαλύψει προ πολλού και οι πολλοί την μαθαίνουν τώρα μέσα από τις αγγελίες και τις πωλήσεις...

Τα όμορφα σπίτια στο νησί είναι πολλά, διάσπαρτα, όχι μόνο κοντά στις παραλίες, αλλά και σε πιο απόμερα και ήσυχα μέρη. Κάποια από αυτά, έχουν βγει προς πώληση και φιγουράρουν στις δημοφιλείς ιστοσελίδες  real estate με τιμές που φτάνουν και ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

Μερμηγκιές

Καθώς μπήκαμε στην καλοκαιρινή περίοδο και οι απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού ανεστάλησαν, οι κάτοχοι αυτών των «μικρών καλοκαιρινών παλατιών», για διάφορους λόγους ο καθένας, αποφάσισαν να το πουλήσουν είτε για χρήση σε Έλληνες και αλλοδαπούς είτε για επενδυτικούς λόγους.

Όλα τα σπίτια, που πωλούνται ακριβά στην Άνδρο, είναι εξαιρετικής κατασκευής, έχουν μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο, πισίνα και είναι νεόδμητα. Τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα:

 

Απροβάτου

(α) Στις Μερμηγκιες, πωλείται βίλα για 1.000.000 ευρώ. Είναι επιπλωμένη, διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια και πισίνα.

(β) Στην Παλαιόπολη, διατίθεται άλλη βίλα 245τ.μ με πισίνα 1.350.000 ευρώ.

(γ) Στο Απροβατου πωλείται βίλα 300 τ.μ με πισίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια 850.000 ευρώ.

Παλαιόπολη

Τρία συμπεράσματα: οι επενδυτές/παραθεριστές του νησιού έχουν ανακαλύψει εδώ και αρκετά χρόνια την«εκτός των τειχών» μοναδική Άνδρο. Η πολλαπλή κρίση, που άγγιξε όλους και όλα, έχει αγγίξει και αυτούς. Και οι ευκαιρίες στην Άνδρο είναι πολύ πιο λογικές από άλλα νησιά, ενώ το καταπράσινο νησί είναι πολύ πιο προσιτό – λόγω απόστασης – από όλες σχεδόν τις Κυκλάδες.

Σ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα περιμένουν πολύ για να τα πουλήσουν. Άκους εκεί ,ένα εκατομμύριο ευρώ για τέσσερα ντουβάρια , ψάχνουν για ηλίθιους. Με τα μισά χρήματα από αυτά αγοράζω βίλα στο Λαγονήσι και είμαι ένα δεκάλεπτο από αεροδρόμιο νοσοκομείο κτλ.