Ένα πανέμορφο γιωτ στο Μπατσί!...

Έφτασε την Πέμπτη 11/6 και θα μείνει μέχρι την Κυριακή 14/6 ένα πολύ όμορφο γιώτ στο Μπατσί. Το Cpt Michallios III με αγγλική σημαία. Ανοίκει σε κάτοικο Αθηνών ασχολούμενο με τα ναυτιλιακά ο οποίος αγαπά την Άνδρο κι έρχεται εδώ και αρκετά χρόνια συχνά στο Μπατσί. Εφέτος λόγω της πανδημίας που η κίνηση είναι περιορισμένη και η μαρίνα δεν έχει πολλά σκάφη το Cpt Michallios III ξεχωρίζει από μακριά και δείχνει ακόμα πιο όμορφο και εντυπωσιακό...

Το σκάφος μήκους 28 μέτρων και πλάτους 6 είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και αλουμίνιο. Πιάνει 13 μίλια. Είναι πλοίο σταθερό και καλοτάξιδο λόγω κατασκευής και μπορούν να απολαμβάνουν οι επιβάτες του την διαδρομή και το ταξίδι. Από όλες τις πλευρές - κι έτσι όπως ήταν μόνο του στην μαρίνα - έδειχνε υπέροχο. 

 

 

Οι ιδιοκτήτες του, που γνωρίζουν την Άνδρο, είχαν πάει το απόγευμα διαδρομές με το φουσκωτό του σκάφους και γύρισαν με το σούρουπο. Η εικόνα ήταν ξεχωριστή την ώρα που οι επιβαίνοντες κάθονταν στο ανοικτό σαλόνι της πρύμνης μέσα στο υπέροχο βραδινό που μόλις ξεκινούσε στο Μπατσί.  

Η εικόνα του σκάφους στην μαρίνα με φόντο τον μικρό κόλπο του Μπατσιού και με τα διάφορα μικρότερα σκάφη και κάποια ιστιοφόρα ήταν ότι πιο καλοκαιρινό. Το ελληνικό καλοκαίρι στα νησιά είναι το brand name της Ελλάδας. Και αυτή η μισοσβησμένη εικόνα στο απόβραδο της Άνδρου κάτι σαν ταξίδεμα από μόνη της. 

Πόσο μάλλον αν την συνδυάσεις με την υπέροχη θέα στον κόλπο και στην μαρίνα από το μπαλκόνι του "Σταμάτη" όπου ανέβηκε για μερικά λεπτά φωτογραφίζοντας ο μικρός συνεργάτης μας που τράβηξε όλες τις παραπάνω φωτογραφίες μέσα στο σούρουπο που δημοσιεύουμε παραπάνω...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet