Θαλαμηγός ονείρων στο Μπατσί. Κρουαζιέρα 110.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ένα ακόμα mega yacht - ίσως από τα ωραιότερα και πολυτελέστερα - κατέπλευσε χθες (12.8) στο Μπατσι και έδωσε λάμψη στο χωριό με την μεγαλοπρέπεια του! Πρόκειται για το «MARINA WONDER» με σημαία Μάλτας, που κάνει κρουαζιέρα στις ελληνικές θάλασσες για να γνωρίσουν οι επιβάτες του τις ομορφιές των νησιών.

Η Άνδρος, τόπος με ναυτική παράδοση, ιστορία και πολιτισμό βρέθηκε στη ρότα του, όπως και σε αρκετά άλλα πολυτελή σκάφη που φέτος οργώνουν το Αιγαίο! Η υπερσύγχρονη θαλαμηγός νοικιάζεται σε… κροίσους προς 110.000e την εβδομάδα και αποτελεί την επίτομη της χλιδής και της πολυτέλειας.

Το σκάφος χτισμένο με υπερκατασκευή GRP και γάστρα GRP, με ταχύτητα πλεύσης 12 κόμβων, μέγιστη ταχύτητα 17 κόμβων και εύρος 1.225 nm από τις δεξαμενές καυσίμων 28.750 λίτρων, είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και πολυτέλειας.

Η εσωτερική διαρρύθμιση του Marina Wonder μπορεί να φιλοξενήσει έως 11 άτομα σε 5 δωμάτια, μια κύρια σουίτα, 2 διπλές καμπίνες. Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας της Marina Wonder την καθιστούν το ιδανικό ναυλωμένο σκάφος για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους.

Σ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet