Έκλεισαν 4 μπαρ στο Μπατσί, αλλά…  άνοιξε το ένα και μισάνοιξε το άλλο! Που πήγε η νεολαία...

 

Μπατσί, αργά το βράδυ της παραμονής με τον κόσμο να βολτάρει στην παραλία.Ο τακτικός συνεργάτης μας στο Μπατσί περιγράφει την "επόμενη νύχτα" στο Μπατσί μετά το "κλείσιμο" των τεσσάρων μπαρ. Που πήγε η νυχτερινή νεολαία μετά την βραδιά που ξάφνιασε την Άνδρο. Φωτογραφία Σ.Δ.

 
Από τα 4 μπαρ που έκλεισε χτες η αστυνομία τελικά άνοιξε μόνο ένα, το Μπούκα, κανονικά και χωρίς χρονικό περιορισμό. Οι ιδιοκτήτες του έκαναν ένσταση στην απόφαση και με άδεια του εισαγγελέα λειτούργησε μέχρι να εκδικαστεί και ληφθεί η τελική απόφαση. Οι υπόλοιποι θα κάνουν ένσταση τη Δευτέρα 17/8. 

Τα δύο μπαρ που τα κατάφεραν. Με "απώλειες" είναι αλήθεια. Φωτογραφίες Σ.Δ.

Πάντως υπήρχαν "απώλειες". Έτσι, το νεολαιΐστικο στέκι (Μπούκα-Chile) δεν υπήρχε στα "ορεινά". Δεν υπήρχαν όρθιοι. Δεν υπήρχε περατζάδα. Και δεν υπήρχε κόσμος στο πλατειάκι. Και η νεολαία που πηγαίνει στα μπαρ μοιράστηκε στο «Σκάλα» και στο «105 μοίρες». Συνάμα, το κατάστημα πώλησης παγωτών του Capriccio, που βρίσκεται κάτω από το μπαρ και λειτουργεί με άλλη άδεια σερβίριζε ποτά take away και οι πελάτες τα απολάμβαναν όρθιοι στο δρόμο ή στα παγκάκια της παραλίας...

Πολλοί πήγαν... ποδόσφαιρο (πάνω φωτογραφία). Άλλοι έκαναν προσεκτικοί ούρα για παγωτό (κάτω φωτογραφία). Φωτογραφίες Σ.Δ.

Πολλοί πήγαν στις καφετέριες για να δουν τον αγώνα Μπάγερν-Μπαρτσελόνα ή έκαναν ουρά να αγοράσουν παγωτό. Από την άλλη υπήρχε η εικόνα του Als που είχαν μαζέψει τις καρέκλες και τα τραπέζια και το μπαρ ήταν κλειστό και σκοτεινό.

Εντελώς κλειστά έμειναν το Als και το Chile... Φωτογραφία Σ.Δ.

Αυτή ήταν η κατάσταση χτες μετά την προχθεσινή αναταραχή με την έφοδο της αστυνομίας παραμονή 15αυγουστου στο τουριστικό Μπατσί…

Σ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κάποιοι γνώριζαν φαίνεται από την Πέμπτη τι πρέπει να κάνουν την Παρασκευή το πρωί για να ανοίξουν....Αδειάζοντας την τοπική αστυνομία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα μπαράκια τα κλείνει η αστυνομία που τρέχει και δεν φθάνει και το πρωτοδικείο που προφανώς δεν γνωρίζει ότι έχουμε πανδημία σε μια ώρα τα ανοίγει πάλι. Τι να πει κανείς. Η δικαιοσύνη στο μεγαλείο της. Άμα γεμίσουμε κορωνοιό και μας κλείσουν μέσα πάλι ποιος θα φταίει?

This comment was minimized by the moderator on the site

Σας το είπα από χθες.με ένσταση ανοίγουν πάλι τα μαγαζιά..Κοροϊδεύουν τον κόσμο..