Κοσμοπολίτικο στέκι το Μπατσί! Κότερα πάνε και έρχονται…  

 

Συνεχίζεται η «παρέλαση» στη μαρίνα στο Μπατσι ακριβών θαλαμηγών με πλούσιους επιβάτες που πληρώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ για μια κρουαζιέρα στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Φέτος το καλοκαίρι παρά την μειωμένη κίνηση, πολλά παρόμοια σκάφη αγκυροβόλησαν στο Μπατσι, κάτι που αποδεικνύει ότι η Άνδρος έχει μπει στη ρότα των μίνι ταξιδιών με επιλεγμένα νησιά που ξεχωρίζουν για την φυσική τους ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορία τους.

Χθες κατέπλευσε από την Κύθνο το εντυπωσιακό γιότ Helios, που ναυλώνεται έναντι 63.000e την εβδομάδα! Η εσωτερική διαρρύθμιση του Helios μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα σε 5 δωμάτια, όπως μια κύρια σουίτα, 2 διπλές καμπίνες και 2 μονές καμπίνες. Η θαλαμηγός είναι επίσης ικανή να μεταφέρει έως και 6 άτομα πλήρωμα. Διαχρονικό στιλ, όμορφα έπιπλα και πολυτελή καθίσματα διαθέτουν για να δημιουργήσουν μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα.

Δίπλα του αγκυροβολημένο ξεχώριζε ένα μικρό sailing yacht το Gitana που το πλήρωμα του είχε επιδοθεί σε εργασίες καθαρισμού. Το όμορφο αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό ειχε νηολόγιο στο Άμστερνταμ και ολλανδική σημαία.

Τέλος χθες στην άκρη της μαρίνας ήρθε και έδεσε ένα κουκλίστικο ιστιοπλοϊκό με Γάλλους επιβάτες και Έλληνα καπετάνιο που σεργιανάει στα ελληνικά νησιά. Έμεινε για ανεφοδιασμό και συνέχισε την περιπλάνηση του στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου…

Σ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν φτιαχτούν και οι μαρίνες στη Χώρα και το Κόρθι, με στρωμένες προβλήτες και παροχές νερού, ρεύματος και οτι άλλο απαραίτητο για τα διερχόμενα σκάφη, τα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε περισσότερα γιώτ αυτού του είδους τουρισμού στο νησί γενικότερα. Με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων μπορεί η Ανδρος να προσελκύσει μεγαλύτερο μερίδιο από το συγκεκριμένο κομμάτι της τουριστικής "βιομηχανίας".