Ξεκίνησε η μεγάλη επιστροφή!...

 

Με απόλυτη τάξη ξεκίνησε η μαζική επιστροφή το πρωί της Παρασκευής 21/8. Οι λιμενικοί έστελναν κατ’ ολιγομελή γκρουπ τους επιβάτες στα πλοία και έκαναν αυστηρό έλεγχο για το αν φοράνε όλοι μάσκες. Στα αυτοκίνητα έμεναν μόνο οι οδηγοί και τόσο στα γκαράζ όσο και στα σαλόνια και τα καταστρώματα τηρούντο οι αποστάσεις ασφαλείας. Το Σουπερφέρυ ΙΙ το πρωί της Παρασκευής πήρε 65 ιχ και περισσότερους από 250 επιβάτες.

Το Σάββατο 22/8 έχει 6 δρομολόγια για Ραφήνα (τοπικά και διερχόμενα) και όλα έχουν γεμάτο γκαράζ. Και την Κυριακή 23/8 έχουμε άλλα 6 δρομολόγια από Άνδρο (μαζί τοπικά και διερχόμενα) με πλήρη γκαράζ, αλλά και από επιβάτες τα νούμερα είναι κοντά στο πρωτόκολλο. 

Η κίνηση της επιστροφής ξεκίνησε από χτες Πέμπτη 20/8 και θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο 22/23-8. Επί της ουσίας η επιστροφή από τα νησιά που επλήγησαν από τον κορωνοϊό άρχισε πολύ νωρίτερα. Είναι χαρακτηριστικό πως από Πάρο η επιστροφή ξεκίνησε από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αμέσως μετά την αναγγελία των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για Πάρο-Αντίπαρο στις 14/8.

Σ.Δ.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet