Άνοιγμα της Άνδρου στην βρετανική τουριστική αγορά

(Κάτι δείχνει να κινείται και στον χώρο προώθησης του τουρισμού στην Άνδρο στο τέλος του εφετινού καλοκαιριού, που κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Είναι πρώτη φορά που κατάφεραν οι περισσότεροι εξ αυτών να μείνουν ανοικτοί όλο τον Σεπτέμβριο αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της Άνδρου. Τώρα με πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουρισμού - όπως γράφει και το δελτίο Τύπου- διοργανώθηκε δημοσιογραφικό ταξίδι ενός διεθνούς εξειδικευμένου μέσου με σκοπό την παραπέρα προώθηση της Άνδρου στην βρετανική και στην αγγλόφωνη αγορά - Εν Άνδρω) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την αυθεντική φιλοξενία της Άνδρου απολαμβάνει από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου δημοσιογραφική ομάδα της έγκριτης Βρετανικής ιστοσελίδας του διεθνούς περιοδικού Reader’s Digest. Το Readers Digest θεωρείται ένας από τους παλαιότερους και πλέον διαδεδομένους ομίλους ενημέρωσης στον κόσμο με εμπειρία 90 ετών. Ο διαδικτυακός τόπος https://www.readersdigest.co.uk/ εστιάζει σε θέματα οικονομίας, lifestyle, ταξιδιού, πολιτισμού και επικαιρότητας. Συγκεντρώνει 280.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα που αναζητούν ιδιαίτερους προορισμούς και ταξιδεύουν 5 φορές μέσα σε ένα έτος! Το δημοσιογραφικό ταξίδι οργανώθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, με στόχο την πρόκληση δημοσιότητας εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν.

«Μετά από μία ικανοποιητική τουριστική σεζόν για την Άνδρο, μέσα σε μία χρονιά γεμάτη ανατροπές,  σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις με στόχο το 2021. Η Ελληνική αγορά που αποτέλεσε τον πρωταρχικό μας στόχο προβολής αυτό το καλοκαίρι, μας τίμησε επάξια. Ταυτόχρονα όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε το «χτίσιμο» του ονόματος του προορισμού και στο εξωτερικό», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Νίκος Μουστάκας. Στο πνεύμα αυτό άλλωστε, η Επιτροπή Τουρισμού ενημερώνει συστηματικά δημοσιογράφους και διεθνή ΜΜΕ για τις δυνατότητες του προορισμού, όπως και στην περίπτωση ταξιδιωτικής συντάκτριας της δημοφιλούς Βρετανικής εφημερίδας Evening Standard που αποφάσισε να εντάξει την Άνδρο σε λίστα με τα καλύτερα Ελληνικά νησιά για το 2020 https://www.standard.co.uk/lifestyle/travel/best-greek-islands-to-visit-a3869661.html

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς ΤΡΟΜΕΡΟ
Το ιδιο λεμε. Απλα αυτα τα γραφεία τουρισμού συνήθως φέρνουν τους τουρίστες κατηγορίας Λαγάνα και Χερσονήσου. Αυτο επισημαίνω στην αρχική μου ανάρτηση. Το νησι (και γενικά η χώρα) θελει ποιοτικό τουρισμό για να αναβαθμιστεί συνολικά το τουριστικό μας προϊόν

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς IVAN
Υπάρχουν οι μπεκρούλιακες και φθηνιάρηδες Άγγλοι, αλλά υπάρχουν και οι μέσης και άνω τάξης Άγγλοι που είναι οι καλύτεροι τουρίστες όλων! ότι φράγκα έχουν θα τα ξοδέψουν και θα κοιτάξουν να περάσουν καλά! Θα άλλαζα λοιπόν τα γραφόμενά σου λέγοντας και παροτρύνοντας τους υπευθύνους τουρισμού του νησιού μας να προσπαθήσουν να φέρουν τους καλούς φραγκάτους Άγγλους!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ειναι η πρώτη χρονιά που αρκετοί επαγγελματίες λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Εδω και τρία χρόνια αρκετές επιχειρήσεις έχουν κίνηση και τον μήνα που διανύουμε, με ελάχιστη σχετικά μείωση έναντι του Αυγούστου. Τον φετινό Σεπτέμβρη βέβαια, οπως και τους αμέσως προηγούμενους μήνες Αυγουστο και Ιούλιο δεν μπορούμε να τους συγκρίνουμε με προηγούμενες χρονιές. Μπορεί ομως να συγκριθεί η φετινή κίνηση της Ανδρου σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο νησιά της γραμμής. Και αυτή δεν ήταν καθόλου άσχημη! Ορισμένοι επαγγελματίες δούλεψαν αρκετά καλα. Αυτοι που δεν δούλεψαν όσο θα ήθελαν, ας ψαξουν να βρουν τι λάθος κάνουν στον σχεδιασμό και την προετοιμασία για την προσέγγιση των επισκεπτών του τόπου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κανονίστε να κάνετε το νησι Λαγάνα ή χερσόνησο με τους φτηνιάριδες μπεκρουλιακες Αγγλαρες