Καλοκαιρία με έκτακτα τοπικά για Άνδρο

 

Η συνεχιζόμενη καλοκαιρία και οι προβλεπόμενες  θερμοκρασίες - πάνω του κανονικού - της εποχής για το προσεχές Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου οδήγησαν την Golden Star να βάλει δύο έκτακτα τοπικά δρομολόγια για Άνδρο. Στόχος να παρακινηθούν περισσότεροι επισκέπτες και παραθεριστές για μια εξόρμηση στην Άνδρο. Από την ΕΜΥ προβλέπονται εξαιρετικές καιρικές συνθήκες στο Αιγαίο και στην χώρα.

Αναλυτικά, την Παρασκευή 2 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το πλοίο αναχωρεί για Άνδρο σε τοπικό δρομολόγιο στις 19:00 και επιστροφή στη Ραφήνα 21:30. Με το τρόπο αυτόν μπορούν παραθεριστές και επισκέπτες να ξεκινήσουν αργότερα την Παρασκευή (19:00) για Άνδρο και να κερδίσουν όλη την Κυριακή μιας και η επιστροφή είναι και αυτή αργά (21:30).

Να σημειώσουμε ακόμα πως η ασφάλεια των πλοίων της γραμμής είναι αποδεδειγμένη καθώς δεν έχει υπάρξει κρούσμα στα πληρώματα των πλοίων όλο το καλοκαίρι. Και με δεδομένο πως η κίνηση και για τα τρία πλοία της γραμμής μας δείχνει πως ακόμα κρατάε γίνεται ακόμα μια προσπάθεια για να έχει το νησί κόσμο και αυτό το Σαββατοκύριακο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"  

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Epishs megalo endiaferon exei na mas peite eseis pou grapsate to parapano an gnorizete oti yphrxan hmeres pou logo covid taploia ekanan ta dromologio me 15 atoma anaxorhsh k 30 atoma epistrofh? Epishs gnorizetai oti oi duo etaireies kanoun sostes episkeues k oti einai noikokuremenes? Ta xalia tou agoudhmou me dorean odhgous autokinhton ta exete upopsin sas pou xreomophse? Epishs gnorizetai polla nhsia septembrh mhna na exoun 3 dromologia thn hmera k thn kuriakh 4? Eseis auto pou emporeuste sthn ergasia sas tou poulate pio fthna h pio akriba apo to 2011?? Exete akousei pollous nautikous aplhrotoys apo tis en logo etaireies? Gia kante mia bolta k se megales etereies na deite kathysterhseis...

This comment was minimized by the moderator on the site

Νομιζω οτι κσποια στιγμη πρεπει να δειτε τα πραγματα αντικειμενικα και ορθολογικα για το καλο του νησιου. Σας βαζω μερικες ερωτησεις:
Οποτε γινοταν αυξηση των καυσιμων οι εταιρειες αμεσα προχωρουσαν σε αυξηση εισητηριων. Οταν γινοταν μειωσεις καυσιμων τι καναν οι ετσιρειες;
Και οι δυο εταιρειες εχουν την ιδια τιμη εισητηριων. Στα πλαισια του υγειους ανταγωνισμου το θεωρειτε αποδεκτο;
Τα πρωτοκολα των πλοιων εχουν μειωθει λογω κορονοιου. Την Κυριακη στο δρομολογιο των 19:00 μπορεουν να μας πουν οι αρμοδιοι λιμεναρχειο κσι πρακτορες τι πρωτοκολο ειχε το πλοιο που εκανε δρομολογιο Ανδρο Ραφηνα;
Τα πλοια λογω μειωσης πρωτοκολου εχουν λαβει επιδοτηση. Μπορουν να μας πουν ποια ηταν η μειωση του επιβατικου κοινου απο 2019 στο 2020 τους αντιστοιχουν μηνες της επιδοτησης;
Εχει καποιος ποτε ασχοληθει με την στιβαξη των αυτοκινητων στα πλοια και κατα ποσο τηρειται ο ΓΚΛ14;
Αυτα για αρχη ..... Ελπιζω καποτε οι Ανδριωτες να απαιτησετε μειωση των εισητηριων ανεξαρτητα του ισοδυναμου ωστε να αυξηθουν οι επισκεπτες του νησιου τουλαχιστον τα ΣΚ για το καλο της οικονομιας του νησιου. Δεν νοειται να δινουν δυο ατομα με ΙΧ 163 ευρω για ενα ΣΚ. Σαν να πληρωνεις ενα καλη χειμωνιατικο ξενοδοχειο για δυο μερες.
Τελος γιατι οι εραιρειες σταματησαν να δινουν την ρκπτωση του 25% στους επαγγελματιες του νησιου μονο για την Ανδρο ενω συνεχιζουν να την προσφερουν για Τηνο και Μυκονο.

Ενα πληρες ρεπορταζ για τα παραπανω θα ειχε πολυ μεγαλο ενδιαφερον.